Klub dla kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Klub dla kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Klub dla kobiet

Hej Kobiety mam taki pomysł. Znajduje się obecnie na tzw. zakręcie życiowym możliwe, ze z Wami jest podobnie. Być może już przez to przeszłyście.Obecnie nie pracuję (mam trójkę dzieci w wieku szkolnym) i czuję jak czas przecieka mi przez palce. Kiedyś byłam bardzo aktywna zawodowo, chyba aż nadto. Przeceniłam wytrzymałość swojej psychiki i przez trzy lata zmagałam się z depresją i nerwicą lękową ( agorafobia). Teraz staram się z tego wychodzić. Najgorsze jest to, że nie potrafię znaleźć dla siebie odpowiedniego zajęcia.  Mam kilka pomysłów ale bardzo potrzebuję wsparcia. Nie mogę liczyć na rodzinę bo mój mąż ma raczej szowinistyczne przekonania. Także w ogóle trudno mi się z czymś wychylać nie mówiąc już o jakiejkolwiek pomocy. Chciałabym stworzyć takie miejsce gdzie kobiety mogłyby się wzajemnie motywować do działania, służyć rada i pomagać sobie nawzajem. Odwiedzałam wiele portali dla kobiet i znalazłam wiele na temat plotek, mody, seriali, makijażu itp. natomiast nie znalazłam nic na temat naszych ambicji zawodowych, naszych możliwości, pasji czy planów.Przecież są kobiety, które osiągnęły sukces w takiej czy innej dziedzinie. Są również takie, które wciąż szukają. Moim celem byłoby zjednoczenie tych różnych kobiet . Tych które chcą od życia czegoś więcej niż zakupów i plotek w internecie a nie widzą jak zaistnieć i tych, które są spełnione.  Wierze w nas i uważam że nasza rola jest wciąż niedoceniona. Doceńmy się więc nawzajem. Może razem stworzymy takie miejsce (taki klub na przykład ? dodam że ja jestem z Lublina) gdzie mogłybyśmy się spotkać, porozmawiać, wymienić doświadczenie, a może umiemy komuś pomóc lub po prostu wysłuchać. Wiem, że w Stanach Zjednoczonych istnieją takie kluby i są bardzo popularne. Wiele kobiet odmieniło swoje życie dzięki temu.  Jeżeli chciałabyś poprzeć moją inicjatywę to napisz.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Klub dla kobiet

szkoda że nikt nie podłapał pomysłu smile a taki Klub w danym mieście bylby fajny.
czy u was, Forumowiczki, są takie kluby dla kobiet?

3

Pomysl swietny ale u mnie to nie wypali. Niestety...

4

Świetny pomysł. Ciekawe, czy coś z tego wyszło. Chętnie widziałabym taki klub dla kobiet w Krakowie. Co na to mieszkanki Małopolski?

5

Taki klub przydałby się w Toruniu.W każdym mieście taki klub powinien być.
SUPER pomysł

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Klub dla kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024