Talent manualny.Jak i gdzie sie wykazac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Talent manualny.Jak i gdzie sie wykazac?

Witajcie netkobietki.Niewiem czy z tym watkiem dobrze tu trafilam ale jak nie to prosze o nakierowanie mnie do odpowiedniego dzialu.Jestem osoba z talentem manualnym.A dokladniej to potrafie szkicowac.Na papier jestem w stanie przeniesc po prostu wszystko zaczynajac od martwej natury a konczac na autoportretach.Mieszkam w malej miejscowosci na pomorzu.Niestety ale nie ukonczylam do konca szkoly zawodowej czego bardzo teraz zaluje ale chodzi mi glownie o to ze chcialabym zostac zauwazona ze swoim talentem.Mysle ze mialabym szanse aby sie wykazac jednakze zupelnie niewiem jak zaczac.Musze dodac ze w tej chwili jestem w trudnej sytuacji materialnej poniewaz ciagle poszukuje prace wiec nie stac mnie na ewentualne kupno plotna i wszystkich niezbednych akcesoriow aby szkicowac.Obecnie szkicuje na kartkach od bloku i zwyklym olowkiem.Chcialabym gdzies zaistniec ale niewiem gdzie.Czy znacie jakies strony internetowe w ktorych moglabym wrzucic zdjecia swoich prac?najlepiej zeby to byla strona bezplatna.Nie chcialabym zmarnowac swojego talentu.Szukam prace i w miedzy czasie chcialabym wykorzystac gdzies swoj talent.Prosze o porady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Talent manualny.Jak i gdzie sie wykazac?

Proponuję założyć sobie konto na deviantart com lub digart pl. Tam można umieszczać swoje prace, więc będziesz mogła tworzyć swoje portfolio. Ja zrobiłam sobie własną stronę www, ale jeśli nie umiesz programować w html i css to jednak to kosztuje, żeby wynająć kogoś do zrobienia strony..

A talent warto rozwijać smile Poza tym sama chętnie bym zobaczyła Twoje prace smile Powodzenia smile

3

Iwona bardzo Ci dziekuje.chetnie bym Ci pokazala swoja prace ale nie mam jak jej wrzucic i gdzie. niestety nie potrafie tworzyc stron www.a internet mam tylko w telefonie:(to mnie bardzo ogranicza.

4

To,że pochodzisz z małej miejscowości to akurat  atut. Zacznij od promowania się u siebie. Swoje prace możesz wystwiać w miejscowej szkole, albo bibliotece. Na pewno jest u was również Urząd Gminy albo inny ośrodek "władzy" tam też spróbuj się "powiesić". Przychodnie są również fajnym miejscem do wystawienia swoich prac. Możesz spróbować zainteresować lokalną prasę swoim pomysłem i wystawami. Są też na pewno różne akcje typu festyny itp. spróbuj się i do tego podłączyć. Grunt, żeby było o Tobie głośno. No i rozdawaj swoje prace znajomym, to jest świetna promocja. A jak masz możliwość spróbuj sprzedawać swoje prace prze serwis allegro itp., np. proponując narysowanie szkicu na podstawie zdjęcia. Trzymam za Ciebie kciuki i powodzenia!!

5

Monyc bardzo Ci dziekuje;)te rady sa dla mnie bardzo cenne:)zrobie tak jak napisalas.:)a czy myslisz ze te prace moge wykonac na zwyklej kartce od bloku?bo niestety ale na razie niemoge sobie na nic lepszego pozwolic

6

oczywiście, że tak smile szukaj też w sklepach typu supermarket artykułów do rysowania i malowania: szkicownik, podkładki, ołówki, węgle, farby i co najważniejsze nie są to rzeczy zbyt drogie. Czasem również w tych sklepach wszystko po 4 zl można znaleźć np.płótna a to zawsze jakaś namiastka profesjonalizmu. Sama na pewno też znajdziesz mnóstwo pomysłów jak połączyć pasję i pracę. Myślę, że fajnym pomysłem jest malowanie ścian w jakieś fajne wzorki, postaci z bajek, kwiaty itp., zawsze można na tym fajne pieniądze zarobić a wkład jest stosunkowo niski. Rozwijaj się i daj nam znać jak Tobie idzie! Trzymam kciuki smile

7

Dziekuje Ci bardzo;)rzeczywiscie sa u nas dwa sklepy z artykulami za piec zl a nawet i mniej:)jak tylko bede miala grosza to od razu tam wyrusze.a jesli chodzi o rysunki na scianach to kiedys jak mieszkalam z mezem to zrobilam malowidlo ma scianach w lazience.narysowalam delfina ryby i dno oceanu.jak sie weszlo do lazienki to naprawde stwarzalo to mila atmosfere i wrazenie zanurzenia sie w oceanie.rzeczywiscie nad tym tez pomysle:)oczywiscie bede dawac znac co dalej;)

8

Sylwiunia, zgadzam sie,żebyś odwiedziła digart.pl i deviantart.com, poszukaj także stron w internecie oferujących sprzedaż takich dzieł, wyślij zapytanie o współpracę z przykładami swoich szkiców (jak chociażby www.e-oprawa.pl) Na facebooku możesz się ogłosić,nawet na nk,wrzuć w galerie swoje dzieła smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024