Przeprowadzając się do innego miasta poznałam kilka osób.Na początku dużo się działo.Wiele osób pojawiało się w moim życiu w bardzo krótkim czasie.I pojawił się On,moja miłość.Darek,z którym jestem już rok i nie mam wątpliwości ,że jest to mężczyzna mojego życia.Po roku czasu dowiaduję się ,że w rozpaczy po rozstaniu z byłą dziewczyną przespał się z dziewczyną z którą spała połowa miasta.Miałam okazję ją poznać, a nawet spędzić razem trochę czasu na imprezach.Między innymi na tych ,na których byłam z Darkiem.Teraz kiedy się dowiedziałam zawaliło mi się życie.Jeszcze ta myśl..że Ona się nie wstydzi tego ,że sypiała z tyloma mężczyznami.Szczyci się przy ludziach twierdząc ,że to Ona ich wykorzystuje ,a nie Oni ją.Wiem ,że On tego żałuje, wiem ,że nie ma to dla Niego najmniejszego znaczenia,ale nie daje mi to żyć spokojnie.Wizja mojego ideału przeminęła ,patrze na Niego i widzę ją.Zawiodłam się na Nim, nigdy bym się tego nie spodziewała.Gdyby powiedział mi to ktoś inny na pewno bym nie uwierzyła.To już trzeci dzień jak nic nie jem, jak nie mogę przestać myśleć i płakać.Przyznam się nawet ,że nigdy nie korzystałam z żadnego forum, ale już nie wiem gdzie mam szukać pomocy..jestem załamana.
1 2011-03-05 12:26:16 Ostatnio edytowany przez jovitaaa (2011-03-05 12:28:18)
Nie rozumiem co w tym takiego strasznego? Nie zdradził Cię. Zrobił to zanim się poznaliście. Przeszłości już nie zmieni, a skoro żałuje to widać, ze to nic dla niego nie znaczyło.
Nie idealizuj bo ideałów nie ma, jesteś z Nim czy z wyobrażeniem o Nim. On jest taki sam jak był zanim się dowiedziałaś, że z nią spał, to twoje zdanie się zmieniło a nie on. "Wizja mojego ideału przeminęła" Nie nauczysz się miłości z filmów Disneya, nie ma takich ludzi jak nasze wyobrażenie o tych wymarzonych. Jeżeli facet z tobą jest i cię szanuje, nie zdradza to nie wkręcaj sobie niepotrzebnie, gdyby to zrobił podczas gdy był z Tobą co innego.
Nie idealizuj bo ideałów nie ma, jesteś z Nim czy z wyobrażeniem o Nim. On jest taki sam jak był zanim się dowiedziałaś, że z nią spał, to twoje zdanie się zmieniło a nie on. "Wizja mojego ideału przeminęła" Nie nauczysz się miłości z filmów Disneya, nie ma takich ludzi jak nasze wyobrażenie o tych wymarzonych. Jeżeli facet z tobą jest i cię szanuje, nie zdradza to nie wkręcaj sobie niepotrzebnie, gdyby to zrobił podczas gdy był z Tobą co innego.
tak ,wiem, masz rację..już mi lepiej ale przyjęłam tę wiadomość do świadomości okropnie..
zrobil to zanim Cię poznał, sprobuj nam się tu wyzalic - wesprzemy, jego nie atakuj bo mnie moje sloneczko ciągle przeszlosc wypominalo - bylam singielką i nie mialam skrupulow zeby sie przespac z kims wolnym (w ciagu dwoch lat 2 -3 facetow) to nic ze dla niego bylam sklonna z wielu rzeczy zrezygnowac - mnie to męczyło wiec podejrzewam tez ze go zamęczysz męcz nas a to ze dziewczyna lubi seks i nie ma chlopaka a dajcie zesz jej spokoj, widocznie szuka takiego co ją zaspokoi:) jak trafi na swojego to się uspokoi:)
On nie ma 10 lat, aby nie miec przeszlosci seksualnej. Nie jest wazne, ze z nia spal, bo nie byl wtedy z Toba.
Przestan sie tym zadreczac i matko kochana nie mow jemu o tym. Usun to z pamieci lub pisz tutaj ile wlezie, ale nie obciazaj tym Waszej milosci, bo ja zabijesz.
bullinka racja! nas tu molestuj i zadręczaj a najlepiej to ubierz sie seksownie i umow sie z nim a wczesniej przypomnij to co Ci sie marzy w lozku.. gwarantuję ze zakocha się na amen stac Cie na to czy bedziesz myslala co on z nia robil? stare dzieje, wzystko mu bylo jedno, nie drmatyzuj bo dostaniesz ksywę" mamma dramma" ja Ci powiem bo wczesniej lubilam sie bawic z chlopakami.. on nic nie czul.. poza tym ze się "sp..ił" więc jesli go kochasz przestan się mazac i wez chlopa z swoje ręce "Zaopiekuj się nim" tak jak on i Ty tego chcecie.. chyba nie chcesz byc gorsza coo?? a pomysl ze on Cię wybral i jesli tylko się otworzysz jest caly Twoj i nigdy inna nie będzie lepsza.. nie kusi Cię? :)hmm? nie wierzę:) mając taki atut w ręcę - szacunek i milosc to kobieta moze zrobic z facetem co chce.. Kochana czekamy na obudzenie się netkob ietki a nie płaczliwe posty bo mnie to brzydzi a co dopiero chłopa:)
Jovitko napewno jest Ci trudno. Oboje byście chcieli, zeby tamta sytuacja nigdy nie miała miejsca. Myśle, ze musi uplynac troche czasu zanim zmienisz podejście. Pamiętaj jednak, ze nikt nie jest idealny. Ważne, ze Twoj facet załuje tego. Głowa do gory, będzie dobrze;)