jestem z mężem na odleglosć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem z mężem na odleglosć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: jestem z mężem na odleglosć

CZeś wam KOBIETY
Jestem Chlopem ale to nic  .przyszedłem o pomoc do was bo sam nie mogę znaleść odpowiedzi na moje pytania.
Mam wspaniałą żonę i dwie prześliczne córeczki .Problem w tym że widuje je tylko jakieś dwa mieśoce w roku .Po ostatnich swiętach wszystko było w pożądku w naszym małżeństwie ale jak grom z jesnego nieba żona mi dzwoni że juz niechce być zemn ą .Pojechałem do niej żeby to jakość naprawic i dowiedzieć czemu ???/Okazalo się że mnie już nie Kocha stanowczo twirdząc ,po dwóch dniach byća z nią w domu wyladowaliśmy w łużku ,rano znowu  nie daje się dotykać ,wieczorem z nowu sex ,znowu nie daje się dotykać .Wdniu wyjazdu wtuleni w siebie spędziliżmy cały dzień jak chłopczyk i dziewczynka .
    A teraz odnowa niechce być zemna .Oczywiscie pracuje za granicami polski .
Czy to są sygnały że mam wracac i byc juz z nimi ,czy naprawde ona chce rozwodu ,

Ufam że powiecie coś na ten temat bo ja nie nadanżam a pozatym mam już chyba depreche

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem z mężem na odleglosć

Hmm ona wie ze zrobisz dla niej wszytsko, jakby straciła to moze by sie przekonała, poczytaj wątki tutejsze i opinie o zwiazkach na odległosc... Nie wiem jakim jestes człowiekiem, ale moze juz sie u niej cos wypaliło, ale skoro ladujecie w łózku na pewno ja nadal pociagasz tongue

3

może ma kogoś innego i dlatego nie chce z Toba byc a jak wrociles to poszliscie ze soba do lozka bo to podniecajace - maz wraca z daleka do kobiety, ktora chce sie rozstac. sex nie jest wyznacznikiem, ze chce z Toba byc.

4

Ten sex to nie tak jak zawsze to bylo coś extra .Ale nie mam powodu twierdzic że ma kogoś .Była ,jest taka zimmna ale widziałem ze nie jest w 100% pewna swej decyzji ,Twierdzi ze niechce byc juz sama . nie mówi mi tego że bym został .KObiety ja jestem 8 lat po slubie a KOCHAM ja jak bym ja dopiero poznał choć mam 34 lata

5

Chyba jestem dupa a nie chłop narazie muszę radzic sobie sam dzięki za komentaże

6

Chyba rzeczywiscie pora zebys wrocil nad czym sie zastanawiasz. Jesli ja kochasz to wroc po prostu. Chyba jasno ci powiedziala ze nie chce byc sama. Wrocisz i zobaczysz co bedzie dalej. Bo chyba tak na dluzsza mete na odleglosc to nie da rady.

7

Też uważam że powinieneś wrócić, wydaje mi się że ona chce być z Tobą ale boi się,
że znowu wyjedziesz i ją zostawisz samą.
Może rozumie, że wyjeżdżasz żeby było Wam lepiej,
ale z drugiej strony chciałaby być z Tobą i dlatego takie rozterki?

8

Kopa wydaje mi sie ze ona niechce mowic w prost zebys nie poczul sie przymuszony do tego, mysle ze liczy na to ze sam tego zechcesz i wrocisz, ze sam na to wpadniesz. jesli nie da sie jej z dziecmi zabrac do ciebie to wracaj, jest koniec miesiaca, zamykaj wszystkie sprawy i w racaj, nawet nie mowiac jej, stan w drziwach z tabloami i powiedz jej ze jest ci wazniejsza niz praca, najwyzej bedzie wam ciezej po zagranicznych pieniadzach przestawic sie na polskie zarobki ale to chyba lepsze niz stracenie rodziny

9

ja bym nie dała rady być w związku na odległość.
może czas zmienić to i zacząć żyć razem?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem z mężem na odleglosć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024