Podaj dalej / Pay It Forward (2000) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Podaj dalej / Pay It Forward (2000)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Podaj dalej / Pay It Forward (2000)

http://1.fwcdn.pl/po/15/07/1507/6900329.3.jpg?l=1187577653000

Obis filmu:

Pewien chłopiec jako zadanie domowe tworzy projekt, którego celem jest niesienie pomocy. Rozpoczyna od trzech osób, z których każda pomaga trzem innym osobom, te pomagają następnym trzem, aż w końcu każdy dla każdego robi coś dobrego. Wprowadzony w życie plan chłopca działa, ale nie tak jak tego oczekiwał. Jego świat zmienia się radykalnie.

Reżyseria: Mimi Leder
Scenariusz: Leslie Dixon
Obsada: Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Angie Dickinson, James Caviezel, Jay Mohr, Jon Bon Jovi, David Ramsey, Shawn Pyfrom i inni

Moja opinia
Za każdym razem ten film doprowadza mnie do łez. Naprawdę. Jest to jedna z tych historii, która po prostu wzrusza, która zatrzymuje każdego z nas na chwilę mówiąc "a Ty co robisz ze swoim życiem? Co jest dla Ciebie najważniejsze?". Bardzo podobały mi się kreacje filmowe Kevina Spacey'a i Helen Hunt, o genialnym Haley'u Osment nie wspominając.. Ta ukazana wiara, chęć zmienienia świata... To dążenie do celu..
Jeśli ktoś z Was nie widział tego filmu-zdecydowanie polecam. Warto go obejrzeć. Warto o nim pamiętać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podaj dalej / Pay It Forward (2000)

Widziałam ten film już dobrych parę lat temu. Również podobały mi się filmowe kreacje Helen i Kevina.
Kto nie widział - polecam. Daję 8/10 smile

3

''Za każdym razem ten film doprowadza mnie do łez. Naprawdę'' wink mam to samo, a do tego ten film mnie nie tylko wzrusza, ale daje dużo do myślenia. Ja oglądając ten film, za kazdym razem robie sobie bilans ''dobrych uczynków''

4

Ten film jest rewelacyjny! Świetna rola zarówno Kevina Spaceya jak i Haleya Osmenta. A przesłanie daje do myślenia.

5

piękny wzruszający film,widziałam go kilka razy i zawsze na końcu łezka w oku się kręci,warto go obejrzeć.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Podaj dalej / Pay It Forward (2000)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024