1

Temat: Krem ,,Brevoxyl''

Witajcie .

Używa ktoś lub używał kremu ,,Brevoxyl'' ?
Czy krem Wam pomógł w jakimś stopniu i jak długo go używacie/używaliście ?
A może zaszkodził ?
Co sądzicie o tym produkcie ?

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krem ,,Brevoxyl''

Ale tłumy lol

3

Ja używałam. Bardzo fajnie działa na zaskórniki, od razu po nałożeniu daje fajny efekt matowej skóry. Co prawda za dużo używać nie można, bo wysusza. Ale po jakimś czasie widać efekty. smile

4

Fakt,że wysusza hmm

Ale ja się chyba jeszcze nie spotkałam z produktem dla skory z problemami,który by nie wysuszal hmm
No ale co zrobic,wazne aby nie pojawiało się to,czego tak bardzo nie chcemy wink

5

Ja używałam i mogę go w 100% polecić!!! efekt zaczerwienionej i lekko podrażnionej skóry jest przez kilka pierwszych dni i jest całkowicie naturalny,ja miałam bardzo duży problem z trądzikiem używałam wiele rożnych leków,maści itp dopiero w necie przez przypadek znalazłam artykuł o brevoxylu ,zaryzykowałam kupiłam i to był strzał w 10! pierwsze efekty miałam już po kilku dniach,teraz stosuje raz na jakiś czas ponieważ buźka ślicznie mi się wygoiła jedynie przed okresem czasem wyskoczy coś pojedynczego ale odrazu smaruje brevoxylem i na drugi dzień praktycznie nie ma śladu, jeśli chodzi o przesuszenie skóry to możesz robić tak jak ja robiłam otóż myłam buzie żelem antybakteryjnym z serii "Ziaja łojotok trądzik" potem nakładałam warstwę brevoxylu i po jakiś 20 minutach jak już się dobrze wchłonął nakładałam krem też Ziaja z tej samej serii co żel.

6

Mi osobiscie nie przypadl do gustu. Problemow cery nie tylko nie poprawil, ale mialam wrazenie ze jeszcze przysporzyl nowych syfkow. Polecam ACNE-DERM, dziala duzo skuteczniej, tylko niestety kosztuje wiecej. Mala tubka 30zl okolo

7

Acne-derm stosuje aktualnie i też jest bardzo dobry. Nie mam problemów z cerą, ale czasem zdarzą się jakieś przebarwienia a AD doskonale sobie z nimi radzi. smile