Witajcie .
Używa ktoś lub używał kremu ,,Brevoxyl'' ?
Czy krem Wam pomógł w jakimś stopniu i jak długo go używacie/używaliście ?
A może zaszkodził ?
Co sądzicie o tym produkcie ?
Pozdrawiam.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » RECENZJE KOSMETYKÓW DLA KOBIET, PERFUM » Krem ,,Brevoxyl''
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie .
Używa ktoś lub używał kremu ,,Brevoxyl'' ?
Czy krem Wam pomógł w jakimś stopniu i jak długo go używacie/używaliście ?
A może zaszkodził ?
Co sądzicie o tym produkcie ?
Pozdrawiam.
Ale tłumy ![]()
Ja używałam. Bardzo fajnie działa na zaskórniki, od razu po nałożeniu daje fajny efekt matowej skóry. Co prawda za dużo używać nie można, bo wysusza. Ale po jakimś czasie widać efekty. ![]()
Fakt,że wysusza ![]()
Ale ja się chyba jeszcze nie spotkałam z produktem dla skory z problemami,który by nie wysuszal ![]()
No ale co zrobic,wazne aby nie pojawiało się to,czego tak bardzo nie chcemy ![]()
Ja używałam i mogę go w 100% polecić!!! efekt zaczerwienionej i lekko podrażnionej skóry jest przez kilka pierwszych dni i jest całkowicie naturalny,ja miałam bardzo duży problem z trądzikiem używałam wiele rożnych leków,maści itp dopiero w necie przez przypadek znalazłam artykuł o brevoxylu ,zaryzykowałam kupiłam i to był strzał w 10! pierwsze efekty miałam już po kilku dniach,teraz stosuje raz na jakiś czas ponieważ buźka ślicznie mi się wygoiła jedynie przed okresem czasem wyskoczy coś pojedynczego ale odrazu smaruje brevoxylem i na drugi dzień praktycznie nie ma śladu, jeśli chodzi o przesuszenie skóry to możesz robić tak jak ja robiłam otóż myłam buzie żelem antybakteryjnym z serii "Ziaja łojotok trądzik" potem nakładałam warstwę brevoxylu i po jakiś 20 minutach jak już się dobrze wchłonął nakładałam krem też Ziaja z tej samej serii co żel.
Mi osobiscie nie przypadl do gustu. Problemow cery nie tylko nie poprawil, ale mialam wrazenie ze jeszcze przysporzyl nowych syfkow. Polecam ACNE-DERM, dziala duzo skuteczniej, tylko niestety kosztuje wiecej. Mala tubka 30zl okolo
Acne-derm stosuje aktualnie i też jest bardzo dobry. Nie mam problemów z cerą, ale czasem zdarzą się jakieś przebarwienia a AD doskonale sobie z nimi radzi. ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » RECENZJE KOSMETYKÓW DLA KOBIET, PERFUM » Krem ,,Brevoxyl''
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024