Witam:-)
Czy wiecie gdzie najtaniej,najlepiej i najpewniej kupić taką kostkę?
Zapytaj Google - kliknij w link
Kostka brukowa Złota jesień a potem poszukaj w odpowiedziach najbliższej firmy.
Wydaje mi się, że nawet jak takowej nie ma w najbliższej firmie to może Ci sprowadzą - tak przynajmniej jest np z płytkami. Zamówią w hurtowni i już ![]()
4 2011-08-24 11:53:16 Ostatnio edytowany przez harry211 (2011-08-24 11:56:34)
nie wiem skąd jesteś ale ja kupiłem kostkę w takiej firmie z Katowic - Novum piękniejsze otoczenie czy coś takiego... Mają siedzibę na Kredytowej 9 na Ligocie. Poszłam tam, babeczka zaproponowała mi full opcję - projekt, zakup + wykonanie i jestem bardzo zadowolony. Dogadałem się z ceną dali mi rabat od całości także ja cieszę się że są takie firmy dzięki którym mnie nie interesowało w sumie nic - przyjechała młoda dziewczyna, pomierzyła, zrobiła projekt całego ogrodu, zaproponowała materiały, firmę wykonawczą, nadzór nad budową itd. Tutaj ich stronka novum.info.pl
Witam
ja też kupowałam w Novum ale w oddziale w Krakowie, dokładnie Libertowie - potwierdzam wszystko elegancko również opcja z projektem ale jeszcze mi zrobili wizualizację 3d i wprojektowali altankę, oczko wodne także miodzio. Ogród dopiero się będzie robił bo moja ekipa wykonawcza znaczy mojego męża ma teraz robotę ale ponoć warto na nich czekać bo nie odstawią fuszerki. W każdym razie napiszę czy warto polecić jak mi to skończą
Na razie jest OK byle nie zapeszać.
Praktycznie w każdej solidnej firmie brukarskiej powinni taką kostkę mieć albo przynajmniej mieć sposobność, aby ją zdobyć. Moi znajomi brali kostkę od http://brukgarden.pl/oferta.html ale nie wiem, czy oni mają właśnie ten rodzaj na stanie.