Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika

Witam ,
Mój 3-miesięczny synek od kilku dni nie chce wogóle ssać piersi , do tej pory szło mu to bardzo dobrze .
Czuję że mój pokarm zanikł , odciąganie również nie pomaga .. co zrobić by pokarm znów zaczął napływać ,  i wszystko wróciło do normy ?

Pomóżcie smile

Pozdrawiam. !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika

Ja żeby mieć dużo pokarmu jadłam i piłam sporo produktów z nabiałem, przede wszystkim dużo piłam
( mleko, kakao, piwo karmi, herbatki laktacyjne i uspokajające dla dzieci ).
Proponuję Tobie żebyś zadzwoniła do położnej lub poradni laktacyjnej.
Zdarza się, że niekiedy pokarm po prostu zanika np. przez stres, ale wydaje mi się,
że warto skonsultować się najlepiej ze specjalistą.
Pozdrawiam.

3

Odp: Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika

Z własnego doświadczenia wiem że odciąganie pokarmy pomaga jednak może nie zawsze inie wszystkim.Może pomyśl herbacie z mlekiem  podobno bardzo pomaga i herbatki dla matek karmiacych...i jak najczestrze przykładanie maleństwa do piersi chocby na dwie minuty.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Karmienie piersią - co robić gdy pokarm zanika

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024