Dlaczego teraz zerwał kontakt? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego teraz zerwał kontakt?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bożena (2011-02-06 18:21:48)

Temat: Dlaczego teraz zerwał kontakt?

Mam problem z którym ciężko sobie poradzić.
Mój kolega zdradził swoja żonę ze mną.
W sierpniu brał ślub a w październiku zdradził ja na imprezie .
Nie wiem co zrobić, czy powiedzieć jej o tym czy zachować dla siebie.
Ja wiem ze głupio zrobiłam że pozwoliłam mu aby do tego doszło
ale nie panowaliśmy nad tym. Zawsze nas ciągnęło do siebie tyle że wiem ze ma żonę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego teraz zerwał kontakt?

bedac na miejscu zony wolalabym wiedziec.
a nie zyc w nieswiadomosci z meska szmata.

albo
powiedziec jemu ze albo on sam jej to powie albo Ty to zrobisz.
wlasnie wyobrazam sobie jego mine kiedy to mowisz..:D

niektore osoby pewnie powiedza ze lepiej nic nie mowic ,
niech sobie kobieta zyje szczesliwa.. ale no moim zdaniem
jest to tylko i wylacznie ułuda.

3

Moja przyjaciolka to samo twierdzi
mówi że dlaczego on ma dobrze sobie zyc
a ja mma sie martwic i miec wyrzuty.
Chyba powinnam jej posluchac i powiedziedziec.

4

tez widze to w taki sposob ze
nalezy cos z tym zrobic,
zrobic to dla siebie i przede wszystkim dla tej 'biednej' kobiety.

5

Skąd bierze się potrzeba powiedzenia o zdradzie?
Odpowiedź na to pytanie jest zawsze taka sama.
Bierze się z tego samego, z czego wzięła się zdrada - z egoizmu.
Z potrzeby zaspokojenia własnych egoistycznych potrzeb. Wcześniej chodziło o zaspokojenie seksualne, teraz pozostaje jeszcze oczyścić sumienie. Proste, co?
Moim zdaniem nie masz prawa się wtrącać, to są sprawy między nimi i jedyną upoważnioną osobą do poinformowania żony o zdradzie jest wyłącznie jej własny mąż !

6

Zdrada nie wziela sie z egoizmu ani z tych innych rzeczysumienie to prawda
ale mysl ze wiem jaki on jest.znam go lepiej niz ona.

7

Najbardziej jej szkoda bo go nie zna jak ja go znam o to w tym chodzi.

8

laura24 napisał/a:

Wiesz tak naprawdę jak się nad tym głęboko zastanowić to...trudna decyzja Cię czeka...
Jeżeli powiesz - to Ona włąsnie ciebie znienawidzi, On sie wytłumaczy zrzucając winę na Ciebie...niestety..
Jednak jeżeli nie powiesz to wyrzuty sumienia cię zamęczą ...
Może spróbuj z nim pogadać-żeby to On się przyznał...?
A jak jest teraz między nimi? wiesz moze coś?
czy nadal ..zdradza?

ja chyba nie chciałabym być oszukiwana..najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa

9 Ostatnio edytowany przez P&P (2011-02-06 13:46:40)

To szkoda, że z Tobą tego ślubu nie wziął, skoro tak idealnie się znacie.
Co do tematu- jeśli TY chcesz powiedzieć o zdradzie męża jego żonie żeby uciszyć wyrzuty sumienia (tiaaa, a masz w ogóle jakieś?), to gratuluje egoistycznego podejścia do tematu. Jak już wielokrotnie pisałam na tym forum- odpowiedzialność za wyjawienie prawdy powinien brać zawsze mąż, a nie domniemana kochanka. W innym wypadku wychodzi on na największego tchórza, który się cyka konsekwencji.

10

laura24 napisał/a:

Proszę Cię nie rozśmieszaj mnie... żony Ci szkoda?? Jesteś strasznie obłudną osobą. Rozumiem, że jak się z nim bzykałaś to już o żonie nie myślałaś. Ty się po prostu chcesz na nim zemścić tylko dlaczego kosztem żony? Ty go lepiej znasz to dlaczego ona jest jego żoną? ha ha

11

laura24 napisał/a:

mam problem z kótrym ciezko radzic
Moj kolega zdradzil swoja zone ze mna
w sierpniu bral slub a w pazdzierniku zdradzil ja na imprezie .
Niewiem co zrobic czy powiedziedziec jej o tym czy zachowac dla siebie.
Ja wiem ze glupio zrobilam ze pozwolilam mu aby do tego doszlo
ale nie panowalismy nad tym.zawsze nas ciagnelo do sibie tyle ze wiem ze ma zone.

Co Ci to da ,że jej o tym powiesz? Najpierw poszłas do łóżka z jej mężem , a teraz chcesz udawac jej przyjaciółke? Nierób tego nic dobrego z tego nie będzie. To nie jemu sie oberwie , ale Tobie i to Tobie zszargaja opinie. Chyba ,że Ci nie zależy na tym.

12

I powinno jej sie oebrwac.. wiedziala, ze ejst zonaty to wlazla mu do lozka.. a moze razem sie przyznacie do tego co narobiliscie?.. biedna zona..

13

Miedzy nimi hmm z tego co mowil to roznie>
ale jednego wiem i jestem pewna ze raczej on sie jej nie przyzna.
udaje jakby nigdy nic sie nie stalo tyle ze ja tak nie umiem:*

14

Tak wiedzialam ze ma zone
ale podkreslam to bylo na imprezie
chodz wiem ze tlumaczenie sie to alkohol zawinil nie ma snesnu
bo nic nie usprawiedliwia tego bledu

15

ja chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna komus doradziac "nie mow jej niech zyje w niewiedzy i cieszy sie ze ma dobrego męża..mimo że zdradza"

jesli laura chce powiedziec jego żonie by ochronic ją od zycia w niewiedzy, bo zrozumiala swoje bardzo zle zachowanie to.. dlaczego ma tego nie robic?

i to nie jest udawanie przyjaciolki (??!!)
przeciez ona nie chce sie z nia przyjaznic tylko powiedziec jakiego ma męża. aby sobie ta kobieta zadecydowała czy chce z takowym być
ja to tak widzę...

jak Doris powiedziała ona na pewno Ciebie znienawidzi, ale tez jesli ma głowę na karku nie da sobie wmówić że to Twoja wina, przecież winę ponosicie za to oboje, a już na pewno żonę powinna obchodzić najbardziej wina męża!...
najlepiej oczywiscie gdyby przynal sie sam, ale jesli tego nie zrobi na pewno,
(dlatego najpierw sie upewnij, porozmawiaj z nim)
to moim zdaniem powinnaś powiedziec....

16

to nie jest zadna zemsta na nim czy cos
nie umiala bym sie mscic
na nim po tylu latach znajomosci
fakt mam zal do niego o jedna rzecz bylo prawdo podobienstwo ze wpadlismy chodz nie wiem ale tak wskazywalo
(to on namowil mnie na rozne tabletki takiego przejetego udawal ja go posluchalam)
to byl moj jedyny blad bo on tak naprawde w ten spsoob pozobyl sie problemu:(

17

Od tego momentu nie jestem soba
zastanawiam sie czy jeszcze kiedy kolwiek bede taka jak dawniej
czy wszystko bedzie wracalo do mnie:*

Nie rozumiem cie. Dlaczego tak naprawde chcesz rozbijac rodzine. Jestes bardzo nie w porzadku nawet wobec samej siebie. Wiesz , ze ma zone a mimo wszystko decydujesz sie na pojscie z nim do lozka. Szukasz winnego za swoja PODLOSC wobec zony, mowiac , ze to pod wplywem ALKOHOLU. Tak zawsze jest najlatwiej mowic.  Jedna rzecz jest w tym wszystkim pocieszajaca,ze zerwal z toba kontak. To swiadczy o tym , ze ma ciebie w przyslowiowym nosie, a zona jest dla niego mimo tego co zrobil NAJWAZNIEJSZA. Wiec  nie UDAWAJ SWIETEj co to chce powiedziec cala prawde aby ZAGLUSZYC swoje wredne i paskudne sumienie biednej i nieswiadomej zonie. Nie dokonuj aktu samooczyszczenia ,bo wiadomo i tak , ze masz nieczyste zamiary. Nie ran juz INNYCH , bo dosc zlego juz narobilas zwoim postepkiem. A tak na koniec to chce zapytac jak mozesz spojrzec w lustro i  zobaczyc SWOJE SUMIENIE? Co czujesz? Pomysl , zanim znowu ogarnie cie bezmyslnosc i nieodpowiedzialnosc ktora moze niszczyc INNE ZYCIE i RODZINE.

19

tu sie nie zgadzam nie tylko ja za to odpowiadam rowniez on ponosi wine wedlug mnie

20

nie zamierzam rozbijac mu rodziny
jesli bym chciala to bym dawno zrobila po spotakniu jak umowil
sie ze mna na drugi dzien

21

Dlaczego tak negatywnie mowicie o Laurze? W koncu jest swiadoma bledu, jaki popelnila. Ma w sobie troche samokrytyki. To, ze na chwile zboczyla z wlasciwej drogi, nie oznacza, ze jest zla osoba, ze nie ma sumienia. Kazdy z nas, chocby niewiadomo jak zaprzeczal, moze zabladzic. Wystarczy poczytac to forum, by dowiedziec sie, ze jest wiele osob, ktore zarzekaly sie "nie zrobie tego, bo to zle, niemoralne", a potem okazuje sie, ze sie stalo. Nie pochwalam zachowania Laury, ale nie potepiam jej. Jestesmy tylko ludzmi, popelniamy bledy. Kwestia jest wyciaganie odpowiednich wnioskow na przyszlosc, a mysle, ze jesli chodzi o Laure, to nie bedzie z tym problemu.
Gorzej z nim. W gruncie rzeczy to on jest najbardziej winien, bo to on ma zobowiazania wobec zony. Dobrze, jakby to on przyjal troche samokrytyki. Ale pewnie szansa na to nikla. Jako maz, nie rokuje dobrze na przyszlosc. Lepiej, zeby zona o tym wiedziala. Moze najlepiej od osoby trzeciej.

22

wiem ze gorzej z nim.
on sie nie zmieni ja to wiem.fakt zoboczylam z tej dobrej dorgi ale tylko na chwile.
uwazam ze on tez ponosi za to wine bo gdyby kocha ta swoja zone nie zzdradzil by jej
wiem ze zdradzil nie raz i wiem ze bedzie zdradzal.
ale najgorsze ze on uwaza ze jak by nigdy nic nie bylo to najgorsze jest

23

i podpisuję się pod wypowiedzią Kasai.
Myślimy bardzo podobnie.
Ja w laurze widzę chęć naprawy tego co narobiła..   
chęć obrony tej kobiety (bo pojęła co się stało ?! )
Dla mnie nie mówić żonie to znaczy zrobić jej kolejny raz źle..
prawda jest zawsze lepsza od kłamstwa.. tak ja czuję ..
Gdybym była na miejscu żony wolałabym wiedzieć..
ale to już pisałam wyżej..

24

ja tez na miejscu  tej zony wolabym wiedziedziec
mielsimy dwa spotkania klaooswe i dwa razy sie to stalo
ale na pierwszym spotkaniu nie mam wyrutow bo nie mial zony ani dziewczyny powiedzialam mu kiedys prosto w oczy ze nie chcialabym aby on byl moim mezemgdy spytal czemu powiedzialam ze zaraz bys mnie zdradzal to zaczal sie usmiechac glupio
ciekawe dlaczego.Bo on nigdy sie nie zmieni.

25

"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"Nie krytykujmy Jej,dziewczyna szuka pomocy ,a nie pokuty!Nie warto być szczerym do bólu ,bo małżeństwo się pogodzi,a ty będziesz tą najgorszą.Kiedy mój mąż mnie zdradzał to wyzywałam dziewczyny od najgorszych za to,że z nim szły,dziś po latach nie mam do nich żalu,one były wolne,nie miały zobowiązań,to mąż mnie zdradzał!Nie bierz jego winy na siebie,to on przysięgał żonie,a nie Ty.

26

wlasnie to on przysiegal nie ja
on przyrzekal ze bedzie wierny.
to on powinien sie tego trzymac tak mysle.

27

Dobrze myślisz!Nie zmienisz świata swoją szczerością,nie masz zobowiązań co do jego żony,to jest jego problem,a uwierz mi jeśli kobiety się chcą oszukiwać to niech to robią,ale 90%facetów traktuje zdradę jak coś naturalnego i nie mają żadnych wyrzutów potrafią zaraz po zdradzie wrócić do żony z bukietem i szczęśliwą miną mówić jacy to oni są zakochani.

28

wiem wlasnie i wiem ze 90 procen facetow to zaklamani tchorze
ale udawal bardzo przyjetego.i to nie do konca tak jest ze on ten kontakt przerwal
kolezanka mi doradzila abym tel nie odbierala od niego ani nic
przestalam  do niego odpisywac przestalam odbierac tele od niego
zaczelam sie zastanawiac nad tym czy wogole ta przyjazn dalej bedzie trwala chodz szczerze mowiac watpie.
zawsze myalalm ze jest innym facetem ale widac to tylko moje mysli jest taki jak kazdy.

29 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 11:45:04)

laura24 przemawia przez Ciebie nie ''troska'' o Jego żonę, ale żal i rozgoryczenie. Powody dla których chcesz poinformować Jego żonę o zdradzie są tak naprawdę tylko dwa; pierwszy zemsta porzuconej kochanki, dwa nadzieja, że uświadomiona żona go zostawi i on wróci do Ciebie. Dziewczyno nic bardziej mylnego, nawet nie licz na to !!! Wyluzuj, i zostaw to, tak jak jest, bo zniszczysz siebie !!!
A przede wszystkim wyciągnij wnioski na przyszłość, bo nie jedno jeszcze spotkanie klasowe przed Tobą i co za każdym razem po takim spotkaniu będziesz ''wskakiwać'' mu do łóżka????

30

Ty nie rozumiesz ja zadna jego kochanka nie bylam ani nic w tym stylu.
Fakt ze czeka nas nie jedno spotkanie ale te spotkanie bedzie juz bezemnie.
a po pierwsze jesli bym chciala aby on zostawil ta zone od razu bym jej doniosla
czyz nie tak.
A siebie to raczej nie zniszcze bo on to zrobil za mnie.I to nie ja mu wskoczylam
tylko on mnie namawial.zanim chcial to zrobic przypomnialam mu ze masz zone
to on mi powiedzial "no i co z tego ze mam zone"odpowiedzialam mu ze mozesz tego zalowac odpowiedz byla prosta
nie bede niczego zalowal.czy to jest wporzadku.

31

laura24,myślę,że czujesz się skrzywdzona,bo sama mówisz ,że on powiedział ,że nie będzie żałował,dlaczego Ty się w takim razie zadręczasz? olej go,rozejrzyj się za wolnym facetem i żyj.Zdrada jest w jego małżeństwie,to jego broszka,nie drap tego,bo się nie zagoi.Czy myślisz,że odpokutujesz to zajście i będzie po sprawie?Żyj własnym życiem,a ich problemy zostaw im i nie pchaj się więcej w związki z żonatymi,bo sama się wykończysz.

32

Podpisze sie pod wypowiedzia edytat.Mysle tak samo podobnie jak ty .ze czuje sie skrzywdzona.
Nie warto rozpamietywac bo po co trzeba zyc dalej a on niech martwi.Jego problem uwazam ze ona winy nie ponosi.

33

Dopiero na drugi dzien dotarlo co mnie co zrobilismy.
A dreczy mnie to i wlasnie nie wiem czemu .Ale tak jest.
Ale chyba trzeba zapomniec i zyc dalej jakby nigdy nic sie nie stalo traktowac to tak jak on.

34

...ale proszę Cię, przecież do niczego Cię nie zmusił a piszesz tak, jakbyś nie miała wyjścia się wycofać. Gdybyś NAPRAWDĘ wierzyła w słowa: "ale ty masz żonę", to byś się do nich dostosowała.
Nie potępiam, nie pochwalam, ale nie możesz zwalić całej winy na niego tylko dlatego, że jest facetem. Kropka.

35

Dręczy Cie,bo jesteś wrażliwa,było Ci dobrze i miałaś cichą nadzieję( może się nie przyznasz),że coś z tego wyjdzie,nie mówię zaraz o poważnym związku,ale że to potrwa dłużej,a tu on patrzył w oczy szeptał i koniec,nie potrafisz zrozumieć,że to zagrywki facetów,tu jest Twoje cierpienie,Jeśli tego nie zrozumiesz,to jeszcze wiele razy będziesz narażona na podobne uczucia.

36

laura24 napisał/a:

jesli bym chciala aby on zostawil ta zone od razu bym jej doniosla
czyz nie tak.

No, nie do końca, bo wtedy, by Cię znienawidził i tego się boisz smile

laura24 napisał/a:

A siebie to raczej nie zniszcze bo on to zrobil za mnie.

Nie on Ciebie zniszczył tylko Ty sama siebie zniszczyłaś.
Ty masz 24 lata, a jesteś tak niedojrzała, że aż brak słów !

laura24 napisał/a:

I to nie ja mu wskoczylam tylko on mnie namawial.

Nie bądź naiwna i nie oszukuj samej siebie.
Namawiał, ale siłą do łóżka nie zaciągnął, to była Twoja decyzja, to Ty się na to zgodziłaś - inaczej byłby to gwałt smile

laura24 napisał/a:

zanim chcial to zrobic przypomnialam mu ze masz zone
to on mi powiedzial "no i co z tego ze mam zone"odpowiedzialam mu ze mozesz tego zalowac odpowiedz byla prosta nie bede niczego zalowal.czy to jest wporzadku.

A teraz odwróć to co napisałaś ''wiedziałam, że ma żonę, wiedziałam, że mogę tego żałować, a i tak mi to nie przeszkadzało się z nim przespać''. Czy to jest w porządku??? wink

Wiesz, ja nie krytykuje Ciebie za to co zrobiłaś, jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy.
Irytuje mnie natomiast Twoja dojrzałość emocjonalna, a raczej jej brak. 
Żenujące jest to jak szukasz usprawiedliwienia dla siebie, szukając na siłę winnego, zasłaniając się tym, że on Cię namawiał, a Ty taka biedna, ubezwłasnowolniona uległaś - no proszę Cię wink

37

Własnie to sa zagrywki facetow.
Tylko ja ich chyba nie zrozumiem tak naprawde.
I poslucham chyba kolezanki aby sie trzymac jak najbardziej z dala od niego.

38 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 12:45:17)

laura24 napisał/a:

Własnie to sa zagrywki facetow.
Tylko ja ich chyba nie zrozumiem tak naprawde.
I poslucham chyba kolezanki aby sie trzymac jak najbardziej z dala od niego.

Nie tylko od niego, ale i jego rodziny, żebyś kiedyś nie była odpowiedzialna i z poczuciem winy za rozpad tej rodziny.

39

Myslę ze wiekszość z nas by uległa.
Nie przyznając się do tego. Jesteśmy tylko ludzmi
i każdy z nas popełnia błędy.

40 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 13:10:05)

Zgadza się jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy, ale trzeba mieć też odwagę, by zmierzyć się z faktami i przyznać przed samą sobą, że nic nie dzieje się bez naszej zgody - był seks, bo było na niego przyzwolenie z Twojej strony, a skoro było to chłopak to wykorzystał. Koniec kropka.

41

Ja sie przyznalam dawno do tego.
Tyle ze on tego nie zrobil.ale co tam.
NIech on se zyje tam szczesliwy moze kiedys zjedza go wyrzuty sumienia.
Ale to jest tylko moze.

42

Poszliście do łożka- stało sie.
Czy Laura ma powiedzieć o tym jego żonie - nie wiem, ja na miejscu żony wolałabym wiedzieć, tym bardziej, że on do tego dość lekko podchodzi. Łatwo mu przyszło zdradzić, a teraz chce to zatuszować i żyć jakby nigdy nic i moge sie założyć, że to nie bedzie ostatni wybryk z jego strony.
W kwestii, czyja wina większa, moim zdanie bezprzecznie męża- on przyrzekał, on złamał przyrzeczenie żonie. Laura nie zdradziła nikogo, bo nikomu niczego nie przyrzekała- a teraz faktycznie moze ją gnębić to co zrobili.

43

Jak bym go nie znala za dobrze nic bym nie robila.
Ale wiem ze bedzie jeszcze takich duzo wybrykow.
Znam go nie od dzisiaj tylko wiele lat.
A tu sie zgodze ja nikogo nie zdradzilam nie ja przyrzekalam wiernosc.
Ale jak mowie jesli jemu tak dobrze niech tak bedzie.Kiedys odezwa sie takze jemu wyrzuty sumienia.

44 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 13:54:17)

laura24 napisał/a:

Ale wiem ze bedzie jeszcze takich duzo wybrykow.

I niech sobie będą byleby nie z Twoim udziałem, to jest jego życie, to kwestia jego wartości jakie w życiu wyznaje (a to bardzo indywidualna sprawa) i niech każdy odpowiada za siebie.

NiobeXXX napisał/a:

Czy Laura ma powiedzieć o tym jego żonie - nie wiem

Absolutnie nie!!!!
Kto jak kto, ale nie Ona....
Nie ta, która przyłożyła do tego rękę !!!!

45

Tak jego zycie racja.
Niech bedzie ze on jest tym wspanialym kochajacym mezem:)
Niech tak bedzie.

46

Ja nie rozumiem was ja na miejscu tej dziewczyny powiedzialbym.
Nie chcial bym zyc ze swiadmoscia ze maz mnie zdradza.
Dlaczego ta dziewczyna ma nie mowic. i Jak napisalam wyzej niech on bedzie tym wspanialym a ona ta zla.
Ja na miejscu tej dziewczyny powiedzialbym.

47 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 14:01:07)

amelka25 napisał/a:

Tak jego zycie racja.
Niech bedzie ze on jest tym wspanialym kochajacym mezem:)
Niech tak bedzie.

Idąc Twoim tokiem myślenia, Ona powinna poinformować żonę o niemoralnym prowadzeniu się męża, a co w tej sytuacji powinien zrobić on?? Skoro Laura nie ma męża to może poinformować jej rodziców o tym jak to ich córka się ''prowadzi''?? Nie bądźmy dziećmi !!!
Takie sprawy załatwia się między sobą !!!!!!

48

Hmm gleboko jak by sie zastanowic.
Uwazam ze ona nie jest wszystkiemu winna jesli ktos jest winny to oni oboje>>
A bardziej bym powiedziala ze maz tu zawinil bo kto przysiegal zonie "uczciwosc wiernosc i milosc" do konca zycia.
Ze cie nie opuszcze az do smierci.On przysiegal z jego ust plynely te slowa i on tych slow nie dotrzymal zlamal je
i to jak po krotkim czasie.Po dwoch miesiacach slubu idzie do lozka z inna czy to normalne.Niewiem moze nie mam racji.Ale
ja tak to widze>

49

Amelka to są dorośli ludzie i niech każde z nich odpowiada za siebie.
On złamał słowa przysięgi danej żonie, ale to nie Laura jest od wymierzania sprawiedliwości.
Ona jest ostatnią osobą, która może to zrobić.

50

Zgadzam sie sa doroslymi ludzmi ale tak jak napisalam mysle ze sa winni oboje.
Nie potepiam zacowania laury ale nalezy by ja troche obronic.
Nie mozna jej winic za wszystko.A wypowiem sie do twoejgo poyzszego zdania czemu on ma mowic rodzicom o corce.
Hmm co rodzice maja z tym wspolnego:)

51

amelka25 napisał/a:

Zgadzam sie sa doroslymi ludzmi ale tak jak napisalam mysle ze sa winni oboje.
Nie potepiam zacowania laury ale nalezy by ja troche obronic.
Nie mozna jej winic za wszystko.A wypowiem sie do twoejgo poyzszego zdania czemu on ma mowic rodzicom o corce.
Hmm co rodzice maja z tym wspolnego:)

A co żona ma z tym wspólnego, poza więzami rodzinnymi jakie łączą ją z mężem???
Ona z nimi nie sypiała smile

52

Zgadza sie ze nie sypiala z nimi tu sie zgodze.
Ale przeczytalam pozywsze laury zdania wroce do tego z tymi tabletkami czy cos.
Dlaczego namowil ja do tych tabletek i tak dalej.Po to aby pozybyc sie problemu.
A co jesli faktycznie wpadli razem i ona posluchala go z tymi tbaletkami ale juz nie dowie sie tego czy wpdla czy nie.
Dlaczego udawal przyjetego a potme nagle olal wszystko.Tu jest wiele do rozpatrzenia.
Ale powtarzam ja bardziej bym wine zrzucila na niego.

53

Jak by byl taki wspanialy to wzial by odpowiedzialnosc za swoje czyny.
Przyznal by sie bynajmiej.a moge zalozyc sie ze tego nie zrobi.Ale jego zmartwienie nie moje.

54

amelka25 napisał/a:

Zgadza sie ze nie sypiala z nimi tu sie zgodze.
Ale przeczytalam pozywsze laury zdania wroce do tego z tymi tabletkami czy cos.
Dlaczego namowil ja do tych tabletek i tak dalej.Po to aby pozybyc sie problemu.
A co jesli faktycznie wpadli razem i ona posluchala go z tymi tbaletkami ale juz nie dowie sie tego czy wpdla czy nie.
Dlaczego udawal przyjetego a potme nagle olal wszystko.Tu jest wiele do rozpatrzenia.
Ale powtarzam ja bardziej bym wine zrzucila na niego.

A ja powiem tak; nie zrobili nic na co nie mieliby ochoty, to była ich decyzja i to co się stało powinno pozostać między nimi, bez mieszania w to osób trzecich w myśl zasady NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE smile

55

Ja bym znienawidzila jak by mnie tak potraktowal.I bym powiedzial na miejscu tej dziewczyny.
Powatarzam dlaczego ma dobrze ma sobie zyc a ona sie zadreczac.

56

amelka25 napisał/a:

Ja bym znienawidzila jak by mnie tak potraktowal.I bym powiedzial na miejscu tej dziewczyny.
Powatarzam dlaczego ma dobrze ma sobie zyc a ona sie zadreczac.

Uważaj, bo to się może zemścić, Ona też kiedyś będzie chciała ułożyć sobie życie i oby on wtedy nie wyszedł z podobnego założenia - ostrzec ewentualnego kandydata na męża Laury, by wiedział z kim ma doczynienia,  wiesz coś na zasadzie ząb za ząb.

57

Tak to byla nasza decyzja fakt faktem
ale mowie nie czuje sie ja winna tylko.
Rowniez uwazam ze on jest winny

58

laura24 napisał/a:

Tak to byla nasza decyzja fakt faktem
ale mowie nie czuje sie ja winna tylko.
Rowniez uwazam ze on jest winny

Laura, ale czy on Ciebie za coś obwinia??? Chyba nie prawda?? Więc również tego nie rób!!!!!!!!

59

Nie obwinia mnie olal to.
Ale mowie ja tak nie umiem.
Zaczynam sie bac jednej rzeczy ze zaczynam go nienawidziedziec za to wszystko.
A nienawisc to jest zlym doradca:(

60 Ostatnio edytowany przez Miriam (2011-02-07 14:57:11)

laura24 napisał/a:

Nie obwinia mnie olal to.

I wszystko jasne !!! Boli Cię, że olał, stąd chęć zemsty, gdyby nie olał nie pisałybyśmy tutaj, bo nie byłoby tematu. Spasuj dziewczyno, nim to pójdzie za daleko !!!

61

hmm podkreslam po raz setny to nie jest chec zemsty.

62

laura24 napisał/a:

hmm podkreslam po raz setny to nie jest chec zemsty.

Tak???? W takim razie co to jest??? Chęć niesienia pomocy jego żonie???
Przeczytaj co napisałaś; ''olal to'';''zaczynam go nienawidziedziec A nienawisc to jest zlym doradca:(''
Nie, nie jest to chęć pomocy jego żonie, to jest chęć odegrania się na nim za to, że olał, za to, że czujesz do niego nienawiść!!!!!!!
Ale jak napisałaś nienawiść jest złym doradcą i weź to sobie do serca !!!!!!!!

63

Wiesz wiem to ze nienwisc jest zla.
I tego sie boje bo znamy sie naprawde bardzo dlugo.
Zawsze uwazalismy ze nasza przyjazn prztrwa wszytsko ale widac pomylilismy sie.
Ale powtarzam to bylla przyjazn tylko przyjazn:*

64 Ostatnio edytowany przez amelka25 (2011-02-07 16:23:39)

Ja naprawde nie chce sie mscic
ja chce aby on cos zrozumial cos pojal:(

65

Tak to oczywiscie moze byc zemsta ale sama niewiem co myslec.
Ale czasu nikt nie cofnie niestety.
On i tak pewnie zony nie zostawi a ciebie jak ty to napisalas oleje.
Ale powtarzam tu trzeba sie zastanowic nad tym bardzo gleboko>

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego teraz zerwał kontakt?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024