Czy jest jakaś szansa na dzidzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest jakaś szansa na dzidzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy jest jakaś szansa na dzidzie?

witam wszystkich,

od sierpnia przestałam brać tabletki anty - novynette, od tamtej pory cykle mialam 26, 26, 31 37, noi teraz własnie czekam (a moze raczej nie czekam) od jakiegoś czasu z moim nazyczonym staramy sie o dzidzie, tzn wychodzimy z założenie ze jesteśmy już gotowi na przyjscie na swiat malego bobaska, kochamy się bezzabezpieczenia i do końca - jak do tej pory nic. w poprzednim cyklu juz myslalam ze sie udalo, bo mialam tak duzo sluzu i okres mi sie spoznil (ale najwidoczniej to oddzialywanie po tabletkach) - 7 stycznia krwawnienie bylo stosunkowo obfite i dlugo trwało z małą jednodniową przerwą,  przed okresem zrobiłam test i wyszedl negatywny.  od tego miesiaca zaczelam mierzyc temperature rano, tylko slyszalam ze trzeba miec min. 6 h snu, a u mnie z tym ostatnio problem bo nie moge zasnac, chce mi sie spac ale nie moge. u mnie tempka była najwyższa 36,89, a teraz juz 36,7, czyli raczej nic z tego i tym razem. zaznaczam ze nie kochamy sie po to zeby miec dzidziusia tylko i wylacznie, uwazamy ze jak bedzie to bedziemy b. szczesliwy a jak nie to trudno. ale boje sie ze ze mna jest cos nie tak - i nie bede mogla miec dzieci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest jakaś szansa na dzidzie?

koleżanko nic się nie martw.
kilka porad jak zwiększyć szansę na zapłodnienie:
-kochajcie się 12-13 dnia od pierwszego krwawienia (ale to już pewnie wiesz)
-facet niech zachowa conajmniej 2-3 tygodniową wstrzemięźliwość seksualną. po prostu kochajcie się tylko w dni płodne, niech się nie masturbuje. plemniki dojrzewaja około 2 miesiecy- więc jeżeli często się kochaliście to chlopak mógł się chwilowo wypstrykać z "wszytkich porcji ostrej amunicji". odpowiednia dieta: jaja, wątróbka (kurczaka/wieprzowa- preferencje smakowe) mleko 3,2% twarog półtłusty lub tłusty, gorzka czekolada,ser żółty,  kielbasy, kotlety mielone/schabowe w panierce, pierogi z mięsem, ziemniaki/ryz/makaron i mój faworyt :FASOLKA PO BRETOŃSKU (gazy mogą byc uciązliwe ale takie potrawy na pewno wplyna na jego plemniki)
- 0 papierosów, 0 alkoholu, najmniej 9h snu, częste pieszczoty (masaż, przytulanie, calowanie) ale bez finalu.
- no i sport. jest zima ale zawsze można się wybrac na haę sportowa pobiegać,pograc w kosza/halówkę, w domu pompki, przysiady, basen.

na pewno sie wam uda- kwestia czasu.

3

Witajcie Drogie Panie. Jestem tu nowa i bardzo chcielibyśmy maluszka. Biorę Falvit mama oraz kwas foliowy - tak mi poleciła Pani w aptece. Boję się, że tak szybko nie zajdę w ciążę bo w listopadzie miałam operację guza jajnika. Na szczęście wycieli samego guza. Staraliśmy się wcześniej o maluszka, ale nic z tego. Przyczyną okazał się mój guz hmm
Teraz gdy miałam dni płodne zachorowałam na zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyki. Powiedzcie mi czy mogłam zajść w ciążę podczas brania antybiotyków??

Tak bardzo pragnę dziecka sad

4

Hej ;] Ja z narzeczonym również staramy się o bobaska już jakiś czas ale na razie nic.;/ a teraz jeszcze przyszła @ sad Ale potem nowe starania ;]

5

Kobitki musimy chyba być spokojne i się nie nakręcać i damy radę. U mnie jest problem z nakręcaniem się i próbuję to jakoś opanować, ale jak wiecie - nie jest z tym łatwo.

6

Ej! Są już wątki o ciąży!

7

1.02 dostałam okres, a więc nici  z tego, może w tym miesiącu się uda... w ogole wychodzi na to ze mam bardzo rozlegurowany cykl

8

nie martw się kochana, przyjdzie pora i na Ciebie big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest jakaś szansa na dzidzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024