Zycie jest Piękne !??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zycie jest Piękne !???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Zycie jest Piękne !???

Witam Jest dość późno siedzę słucham Pink Floid i tak myślę sobie.życie ach życie jakie jesteś dziwne.
Jeszcze nie wiem czy wogółe wrócę na to forum.
Mam 45 lat dysleksję mało sukcesów w życiu i brak dzieci rodzinę i tak wogule sgtandard. Niby nic ale to moje życie i jestem zadowolona z niego.
dla czego piszę bo tak pomyślałam że może ktoś przeczyta to i może trochę pomyśli o tym co robi.
Co to jest samotność?
Samotne noce ?
dni bez męża?
czy też dni w których pracuje i jest w domu ale tak jak by go nie było?
Czy samotność to brak przyjaciół czy też ich nadmiar?
Anonimowa obecność w towarzystwie czy też samotność w czterech ścianach.
Na te pytania nikt nie zna odpowiedzi bo życie każdego człowieka to samotna droga na której spotyka od czasu do czasu ciekawych ludzi.I nie ma co grymasić że jesteśmy samotni tylko cieszyć się chwilą bo w życiu ważne są tylko chwile
Kto czuje się samotny? ten kto ma w sobie pustkę bo ludzie bogaci wewnętrznie nie znają tego uczuci.
Jeżeli ktoś wierzy w reinkarnację (ja nie) to powinien wiedzieć że dusze stare są mądre a młode samotne.Każda z nas jest kowalem własnego losu i nie ma co narzekać tylko brać sprawy w swoje ręce.
Jeżeli zajrzycie w głębie siebie to zobaczycie ciekawy świat gdzie można spędzić wiele czasu i wcale nie ma ochoty człowiek z tamtąd wracać do szarej rzeczywistości
Jeśli tam jest pustka to tylko ciekawy facet jest wam w stanie pomóc.
Jak go znaleźdeć to proste internet kawiarnia czy kino .
Dajcie się podrywać bo po jesteśmy na tyn świecie by dawać zadowolenie facetom.
Feminizm to główna przyczyna nieszczęść bo co było złego w tym że nas wielbili podziwiali nie dali nam pracować.
Co jest złego w tym żeby leżeć i pachnieć??
Co mamy z tego że jest równo uprawnienie ?
Ja nie chcę być równa męszczyzną ja chce być ponad to chcę być wielbiona ,być w domu ,zajmować się rodzina i domem .Co jest pięknego w tym że harujemy jak woły w pracy i w domu po to by móc powiedzieć że jest równouprawnienie ja piesze to i pieprzę feministki to one nam to zrobiły niech się wypchają a jak mają problem z sobą to do psychiatry.Chcę być wielbiona głupia i szczęśliwa bo chyba o szczęście chodzi? Co mi daje wiedza ? Bul i rozpacz.
I tu mam pytanie
O CO CHODZI W ŻYCIU ???
Kto mi odpowie ??? czekam
Karolina

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zycie jest Piękne !???

Witam cię Karolina!

W życiu chodzi o to, żeby żyć....każdy robi to jak umie.... każdemu co innego pisane....

pospaceruj po tym forum..... tu w większości widać prawdziwe życie... radości i smutki, rozczarowania, tragedie, codzienność, podróże.....

szukaj, czego chcesz..... powodzenia

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zycie jest Piękne !???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024