jak uwolnić od faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » jak uwolnić od faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: jak uwolnić od faceta

nie wiem jak uwolnić od faceta który zagroził mnie sądem jeśli z nim zerwie  .od początku powiem wam  .chodzę z chłopakiem od 2 miesięcy   z nim. okłamałam jego  ze byłam gwałcona przez kolegę.on się dowiedział o tym ze okłamałam jego.i późnej nie ufał mi  już wkurwiał się na mnie    za wszystko .chciałam najszybciej uciekać  od niego  ale on zagroził mnie ze jeśli z nim rozstanie to pójdzie do prokuratora on i pokazie im co jemu napisałam do niego na Gmaila o gwałcie .i powie ze jestem oszustką ale ja taka nie jestem . boję się z nim rozstać wcale bo może coś jeszcze wymyśli dla prokuratora żebym tylko poszła  za kratki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak uwolnić od faceta

KINGA nie pozwól sie zastraszac!
Popelnilaś wielki blad klamiąc w ten sposob,pomawiajac kolege ,ale przeciez nie posądzila  go w sądzie za gwalt. Narobilas plotek i to wszystko.Wyjasnilas że to nieprawda więc co on teraz od ciebie chce?
Zerwij z nim jak najszybciej i nie boj sie.Myśle ze on tak naprawde to nic nie zrobi...nawet jak pojdzie z czyms takim do prokuratury to -pomyśl ,jakie możesz ponieśc konsekwencje,bo ja mysle ze zadne albo w sumie niewielkie...

3

Po pierwsze ,nie kłam,po drugie nikt nie może nikogo sznatażować!
Postaraj sie być bardziej rozważna i zastanowić sie nad swoim i chłopaka postępowaniem-:)

4

Wystarczy, że się z nim rozstaniesz i myślę, że będziesz miała go z głowy, a swoją drogą to naprawdę wiedziałaś co wymyślić tongue Ze strony prawnej to raczej nic Ci nie grozi:)

Kinga11 zrobilas wiele bledow poczalwszy od tej niefortunnej znajomosci i plotek o gwalcie. Stalo sie i nic juz tego nie zmnieni. Nie warto plakac nad przyslowiowym rozlanym mlekiem.  Ale warto abys wziela sie mocno w garsc i szybko zakonczyla te znajomosc , bo z tej strony groza ci naprawde WIELKIE PROBLEMY i KLOPOTY. A zastraszania nie BOJ sie , bo sa na to odpowiednie paragrafy.Twoj chlopak wlasnie im podlega. Zwyczajnie ODEJDZ i nie ogladaj sie za siebie. Gdyby byly jakies grozby z jego strony zglos sie zwyczajnie na policje i nie boj sie . Twoj chopak ma ciebie za naiwna osobe , a wiec pokaz , ze umiesz wziasc odpowiedzialnosc za to co powiedzialas i i bron sie przed jego atakami. Nie pozwol by taki paskudny typ cie szantazowal. Zycze powodzenia w dzialaniu.

6

Ile TY masz lat
Oj gdybym była tym kolegą którego pomówiłaś o gwałt , to bym Ci dała po " tyłku "

7

Nie ma sie czego obawiac poprostu naklamalas i tyle!!Nikt nie wyciagnie za to zadnych konsekwencji!!Nie zeznalas przeciez przed kimkolwiek w sadzie lub na policji falszywych zeznan!!glowa do gory i jak najdalej od tego chlopaka:))Powodzenia

8

Nie musisz sie bac bo z tego co wiem nie moze z tym pójść bo nie zeznawalas  tego w sadzie ani na policji, nie jest to takze o nim. On Cie szantazuje, a to jest karalne, ciekawe czy jest tego swiadom. Nie masz sie czego bac odejdz i badz silna. Jedyna osoba ktora moze sie bac jest on. A na nastepny raz pamietaj ze klamstwo ma krotkie nożki.

9

po co klamalas??   poszlas z kim do lozka i zalowalas?  nie rozumiem  nic z tej historii  kto co komu i dlaczego

10

Proszę Cię. Nie bój się. Prokuratura Ci nic nie zrobi. Jeżeli chcesz ustabilizować swoje życiu, to postaraj się przeprosić.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » jak uwolnić od faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024