problemy z dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » problemy z dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: problemy z dziewczyna

witam chciałbym opisać mój problem . Jestem juz prawie dwa lata z dziewczyna na początku było ok wszystko grało
od ok roku jest inaczej źle się z tym już czuje ciagła zazdrość łapanie z słówka robienie problemów z byle czego i co z a tym idzie brak swobody w czymkolwiek.Rozni nas troche lat ale tez jestem facetem po przejściach myslałem ze ten zwiazek mi pomoże Pomógł do czasu teraz mnie wykańcza. O wszystko problemy moja rodzina jest nieważna nikogo nie można odwiedzić że pracuje cięzko też żle bo wracam pózno,czasami jetem padniety  a telefonu nie nosze do pracy gdyz szef zabrania zawsze dzwonie na wieczłór do niejale ona chce żebym wisiał ciagle na telu, albo że jak nie przyjade to zerwie nie wiem co mam zrobic próbowałem rozmawiać z nia ale sie nie da bo zaraz nerwy histeria i obracanie winy przeciwko mnie Sory za błedy ale ja juz nie mysle normalnie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problemy z dziewczyna

Uno twoja dziewczyn ma chyba jakies problemy z własna osobą, moze nie akceptuje siebie .
Czuje się od ciebie gorsza i wyzwala to w niej zazdrość o wszystko.

O dawnych znajomych, o czas . Nie znam jej niestety więc tylko ty możesz stwierdzić czy ona sama ze sobą czuje sie szczęśliwa.
Możliwe tez że przeszła jakąś traumę związku z kimś kto ją oszukiwał, i teraz te leki ujawniły się bo oddała ci całe serce.
Bo wiesz że jak się kogoś mocno pokocha to tak jakby ta osoba miała władzę nad naszym sercem.
Może zdała sobie sprawę że pokochała prawdziwie a teraz ty zrobisz z tym co zechcesz.
Możesz ją zranić, oszukać, ona nie rozumie że możesz też sprawić że będzie szczęśliwa. Ona widzi ze strachu czarny scenariusz.

Niestety prócz zapewniania jej że ją kochasz całym sobą, i mnóstwem rozmów nic więcej nie poradzisz.
Albo ci zaufa albo ze strachu zniszczy miłość.

Jeśli ci zależy  na niej, porozmawiaj z nia niech wie ze męczy cię jej zachowanie, że cierpisz. Nie wytykaj jej błędów, raczej skup sie by poznała twoje odczucia.

3

o to chodzi ze nie miała chłopaka jestem jej pierwszym. Nie mam zamiaru jej zdradzac kocham ja i chce być z nia w dobrym zwiazku ale widac to cieżka sprawa. Także irytuje mnie jej kolezanka gdyz czesto ją podpussczza na mnie. Tłumacze jej ze tak sie nie robi że powinna definitywnie skończyć z nia kolestwo bo z tej koleżanki to niezłe ziółko. Raz mnie zwyzywała od h.. od sk.. bo tak jej sie podobało musiała sie wtraćać do naszej rozmowy ale oczywiście uwagi zwrócic nie można wg mojej dziewczyny zrobiła dobrze.prblem też istnieje w tym z epewnego dnia byłem z moim tata u ojca mojej byłej gdyż miał tam do załatwienie sprawe.moja była jest mi obojetna nawe żadnego zdania nie odezwałem sie do niej ani nic wiecej. To wyszło ze z powrotem tam wracam  ze robiliśmy niewiadomo co i jeszcze napuszcza owa koleżanke na byłą a ta do mnie pożniej z pretensjami ze to ja niby ja kazałem zwyzywąc .I co wy na to?

4

Musisz przeprowadzić z nią poważną rozmowę bez udziału koleżanki. I zasugerować że jeśli jej zachowanie względem Ciebie się nie zmieni- rozstaniecie się na jakiś czas.
Mało prawdopodobne żebyś swojej pannie przetłumaczył do rozumu, ale spróbuj. W każdym razie nie pozwól nigdy więcej na okazywanie braku szacunku! Nie wdawaj się w żadne rozmowy z jej koleżanką! (czy ta jędza jest sama? bądz wcześniej miała nadzieję że z nią będziesz?).
Życie z manipulatorką o niskiej samoocenie to piekło na ziemi, przedsmak go już masz, więc działaj!

5

Bez szzczerej rozmowy na pewno się nie obędzie,ale jeżeli możesz to podaj jaka różnica wieku Was dzieli,to wg mnie bardzo istotne. Jako ze jesteś jej pierwszym facetem,to może być w Tobie bardo zakochana i chorobliwie zazdrosna. Wiem ze na dłuższą metę tak się nie da.

6

ta jedza nie jest sama ma chłopaka ale to bardziej wyglada jakby to był jej tatus.. zbytnio dobrej opini w środowisku nie ma ale ja sie tam nigdy nie wtracałem bo to przeciez nie moja sprawa . Dzieli nas Omego sporo bo az osiem lat Teraz nawet nie odbierze tela kazałami nie przyjeżdzaćwięc tak zrobiłem siedze w domu

7

ale osiem lat to nie jest dużo... wychodząc z założenia, że rozmawiamy o związku dwojga dorosłych osób...
musisz z nią porozmawiać i musicie dojść do jakiegoś kompromisu, bo tak dłużej nie da się funkcjonować...
Qrde sama nie wierzę, że to mówię, ale nie dzwoń nie pisz, daj sobie na wstrzymanie. A jak ona się odezwie to bądź tak samo obojętny jak ona... Może to da jej do myślenia i coś zrozumie...

8

no niestety ja jestem dorosły ona jeszcze nie

9

to ile ona ma lat. Bo dla Mnie to jest jakieś niezrozumiałe

10

17 ja 25

11

to faktycznie, daleka droga przed nią...

12

pozyjemy zobaczymy odezwe sie jeszcze dzieki

13

Fiuuu to duża różnica wieku. Ty jesteś dojrzały ona jest jeszcze bachorem. Życzę powodzenia..

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » problemy z dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024