przedstawiciel handlowy w firmie kosmetycznej - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 9 ]
Temat: przedstawiciel handlowy w firmie kosmetycznej
Witam. mam możliwość pracy jako przedstawiciel handlowy w firmie kosmetycznej. czy ktos wie jak ta praca wygląda? czy to się 8 godzin pracuje? czy w praktyce wychodzi więcej?
Odp: przedstawiciel handlowy w firmie kosmetycznej
Ja wiem jak wyglada praca jako przedstawiciel medyczny lub farmaceutyczny w firmie farmaceutycznej
- Mika79
- Niewinne początki

- Nieaktywny
- Zawód: PH
anioleczek855 - Co z Twoją pracą jako PH? Przyjęłaś propozycję?Wiesz już z czym to się je? 
- Krzyś
- Przyjaciel Forum

- Nieaktywny
- Zawód: Uczeń ^^
Możesz dostawać numery telefonów, dzwonić do ludzi i się umawiać. Wiesz różnie bywa z robotami... mogą Ci dać samochód służbowy i będziesz jeździć po ludziach. Z tego co wiem to pracujesz ile chcesz albo ile masz zleceń, tylko musisz odpowiednio sobie czas zorganizować.
byłam na rozmowie i chcieli mnie przyjać ale zrezygnowałam, bo z rozmowy wywnioskowałam że więcej będę w pracy niż w domu i co dzień musze zajeżdrzać do firmy a pracować mam na swoim terenie. a ta firma znajduje się 100 kilometrów od mojego miasta. więc jaki co dzień po pracy musiałabym jechać i wrócić to jest dodatkowo około 3 godzin.
- isd
- Niewinne początki

- Nieaktywny
To moze łatwiej przenieść się tam gdzie jest firma
raczej nie! lubie swoje miasto. a to by nic nie dało bo oni potrzebują przedstawiciela na moje wojewódzctwo a firma jest w sąsiednim wojewódzctwie.
- Mika79
- Niewinne początki

- Nieaktywny
- Zawód: PH
Jak w każdej pracy są plusy i minusy.Czas poświęcany pracy przez PH to faktycznie przekleństwo.Rekompensatą za to powinna być wysokość przelewu na koniec miesiąca jednak faktycznie od początku trzeba być świadomym tego faktu bo inaczej nie miałoby to sensu.
Z drugiej strony wszystko zależy od zasięgu działania .
Posty [ 9 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024