proszę pomóżcie,związek bez przyszłości ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » proszę pomóżcie,związek bez przyszłości ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: proszę pomóżcie,związek bez przyszłości ?

spotykam się z mężczyzną od 2,5 roku problem jest w tym że on ma 34 lata a ja zaledwie 19,on ma żonę i 2 letnie dziecko natomiast nie mieszka w domu,ale odwiedza dziecko codziennie.. problem jest w tym że moi rodzice nie akceptują jego i miałam przez to duże problemy z Nimi i teraz się ukrywamy przed moimi rodzicami...ostatnio nie układa Nam się dobrze bo strasznie się denerwowaliśmy na siebie gdyż nie ma dla mnie wystarczająco czasu ponieważ całe dnie siedzi w pracy gdyż ma firmę albo z dzieckiem..rozstawaliśmy się bardzo wiele razy ale to zawsze były przerwy kilku dniowe...dziś też powiedział że potrzebuje czasu nie będziemy się razem widywać bo musi sobie wszytsko poukłądać..już naprawdę nie wiem czy sobie to wszystko odpuścić czy poczekać jeszcze troszkę bo pomimo tego jak jesteśmy razem jest naprawdę fajnie i bardzo go kocham .. pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: proszę pomóżcie,związek bez przyszłości ?

sylwia1313
Hej Ja osobiście jestem specjalistką od związków bez przyszłości i po tym co przeczytałam to właśnie jest taki związek. Wiem że to jest szalenie trudne sama to przerabiałam i wiem jak bardzo boli gdy okazuje się że zostałaś potraktowana na końcu jak nic nie znaczący śmieć!!! Jestes młoda masz całe życie przed sobą olej faceta. Rodzice na ogól maja rację - ja to wiem mój pierwszy mąż był ode mnie starszy o 15 lat rodzice nie byli zadowoleni ale w końcu odpuścili tylko że po 6 latach i tak się rozpadło wszystko. Starałam się jak nikt pracowałam wychowywałam dzieci zajmowałam się domem i skończyło się rozwodem bo jako 24 letnia kobieta miałam dosyć bo On zachowywał się jak 18 latek i fruwał tu i tam a najważniejszy dla niego był kontakt z byłą teściową i wódka. Po dwóch latach poznałam gościa zupełnie inny starszy ode mnie tylko o 5 lat bez nałogów jak się wtedy wydawało - zakochałam sie do szaleństwa zostawiłam dla niego dobra prace mieszkanie no iiii...
właśnie urodziło nam się dziecko mieliśmy być szczęśliwi - no cóż porażka teściowa żyć mi nie dawała, On okazał się mami synkiem do tego nałogowym podrywaczem !!! Żył ze mną a udawał przed tymi panienkami z netu że jest kawalerem samotnym wychowującym samotnie synka z pomocą matki no!!! i poznał lepszą większą bardziej kasiasta i jeszcze bardziej naiwną kobietę ode mnie - tyle tylko że Ona pomogła mu odebrać mi synka i zamienić moje życie w koszmar. Dodam że w bardzo krótkim czasie się z nią ożenił bo chyba po 1 miesięcznej zanjomości w realu!!! Dziewczyno jesteś młoda i na pewno bardzo ładna a do tego jesteś inteligentna bo juz zauważyłaś że coś nie gra. Daruj sobie ten związek - bo się zamęczysz!!!

3

Witaj
piszesz iż On nie mieszka w domu..a co to znaczy?
czy jest po rozwodzie? czy jest w seperacji?
dlaczego nie mieszka z rodziną?

Pamiętaj że on ma rodzinę...

4

nie dziwię się,że Twoi rodzice tego nie akceptują, bo TEGO nie da się zaakceptować.
On ma rozwód? Separację? Czy tylko mydli Ci oczy,a  Ty naiwna młoda wierzysz mu w każde słowo?

Sama mam narzeczonego 12 lat starszego,ale bez żony i dziecka.....

5

Sylwia-nie komplikuj sobie zycia,dziecko,zona..        Naiwna- jak to odebrali Ci dziecko???

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » proszę pomóżcie,związek bez przyszłości ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024