Pragnę szczerości :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pragnę szczerości :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1 Ostatnio edytowany przez Romantic (2011-01-24 15:32:03)

Temat: Pragnę szczerości :)

Witam ślicznie najpiękniejszą część świata ...
Czytałem wiele wątków na tym forum i wiele dały mi do myślenia, a nawet w wielu sytuacjach pomogły smile Chyba nigdzie nie można się dowiedzieć tylu rzeczy co od ludzi pod osłoną anonimowości...
Tym razem osobiście zapragnąłem porozmawiać z wami cudne istoty, ponieważ nie znalazłem na tym forum podobnego tematu jak i problemu...
Na wstępie napiszę że jestem studentem 3 roku na jednej z wrocławskich uczelni i w sferach życia codziennego, zawodowego i naukowego nic mi nie brakuje za co dziękuję Bogu. Jednak martwi mnie taki jeden problem... Nigdy nie byłem w dłuższym związku a jedyne dwa zakończyły się zdradą ze strony płci pięknej... Nie to jest dokładnym tematem choć wydaje mi się że jest powiązane niestety ... Miałem zatem dwie partnerki seksualne, oraz jedną która że tak powiem w chwili słabości i załamania (po zdradzie) pojawiła się w moim życiu... Ale do sedna ;] W młodości zostałem poddany obrzezaniu z powodów zdrowotnych, decyzje podjeli rodzice, a ja nawet tego nie pamiętam gdyż miałem może z 10 lat... Przyzwyczaiłem się do tego i nie było to dla mnie niczym dziwnym, do czasu spotkania kobiet... Nigdy mi tego nie powiedziały ale wszystkie były może zaskoczone, może obrzydzone a może w szoku gdy zobaczyły mojego przyjaciela sad Z tego też powodu i z dalszych spotkań zaczyna mnie zastanawiać czy kobiety obrzydzam wyglądem... Aż do tego stopnia iż boję się teraz spotkać z kobietą w sytuacji intymnej... Czy mogłybyście napisać mi co myślicie o obrzezanych mężczyznach i czy to wam się bardziej podoba czy wręcz odpycha... Potrzebuje przede wszystkim szczerych opinii na temat obrzezania...
Dziwi nie to ponieważ wszystkie kobiety były zadowolone z moich umiejętności na kształtowanie których poświęciłem wiele czasu, techniki, pozycje, praca palców, ust, języka to wszystko doskonale mi znane. A nawet po przez to że jestem obrzezany potrafię zaginać czasoprzestrzeń ;] (chyba wiecie o co chodzi) Dlatego sam nie wiem czy to iż tak wyglądam jak wyglądam jest powodem ich zdrad i odejść...
Chciałem wrzucić tu zdjęcia ponieważ nie uważam tego za nic złego i nie wstydzę się, ale zabrania tego regulamin oraz przede wszystkim nie chciał bym którejś Pani urazić w wpędzić w zakłopotanie ... Jednak jeśli któraś przemiła duszyczka zechce mi pomóc, to chętnie wyślę zdjęcia...
Z wyrazami szacunku Romantic :*

P.S.  Jeśli chodzi o zdjęcia czy też rozmowę bez wahań proszę pisać na gg 21823882

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pragnę szczerości :)

Cześć, ależ masz uniżony ton wypowiedzi aż się mdło robi.
Dlaczego Wy widzicie zazwyczaj problem tam, gdzie go nie ma?!
Jeśli jest tak jak piszesz, czyli że potrafisz dogodzić w łóżku, problem leży gdzie indziej. Od braku uczucia, chęci wyszalenia się, po powody Twoich ex.
Z obrzezanego "kolegi" jest więcej plusów niż minusów (mniejsza wrażliwość główki na bodzce co daje możliwość dłuższego kochania się).

3

Wyjściem w twojej sytuacji jest zanim dojdzie do czegokolwiek w sypialni jest powiedzenie partnerce że twój sprzęt jest "wyjatkowy" .

Absolutnie  nie mam nic do obrzezanych facetów, wręcz jest to dobra odmiana po zwykłych "sprzętach".

Reakcja tych dziewczyn wynikała po prostu z zaskoczenia, a ty uwrażliwiony  odbierałeś to jako obrzydzenie.
Obrzezanie jest tez plusem, łatwiej dbać o higienę,no i w pewnych sytuacjach wiele pomaga.

Wiesz to jak z biustem, jeden lubi duży, inny mały, po prostu musisz albo uprzedzać albo obrócić to na plus ze przecież nie wielu takie ma a i seks z takim fajniejszy.

Znajdziesz taka która na "jego" punkcie zwariuje spoko ja nie  skupiała bym się na tym.

Bo w końcu udany seks składa się z wielu czynników, atmosfery,odczuć każdego ze zmysłów, z dotyku i temperamentu a dopiero w niewielkim stopniu i na końcu z penisa.

4

ja nigdy nie miałam do czynienia z takim penisem, ale z tego co kojarzę, jest to tylko usunięcie napletka, tak? więc chyba tak czy siak nie widać tego podczas wzwodu, skoro u nieobrzezanego faceta napletek się zsuwa?

5

a ja bym chetnie zdjecie obejrzala...;)

6

Przepraszam alaclaudie za ten ton ale po prostu taki już jestem, nie nazwał bym tego "uniżonym" raczej kulturalnym i delikatnym ;] Chciałem to jakoś delikatnie opisać żeby nie wyjść na chorego psychicznie tongue Po za tym jestem taki "uniosło słowny" tongue

Co do moich ex to dwie zdrady w ciągu roku mnie załamały, nie wiem czy wiecie jak to jest gdy ktoś wyrywa ci skrzydła, przezywasz cholerny ból, a gdy rana się goi i zaczynają wyrastać małe nowe skrzydełka kolejna kobieta wyżyna je tępym, zardzewiałym nożem...

Ja również uważam że są plusy takie jak higiena i dłuższy stosunek, a nawet powiem szczerze że lubię swojego robaczka i nie zamienił bym go na innego tongue Nie mam też problemów z rozmiarem bo ma całe śliczne 16 cm i gitara ;]

Tak jak piszesz Różyczko, chciałem poznać opinię kobiety na temat tego zjawiska, tak jak ja patrzę na kobietę i stwierdzam czy mi się podoba ona czy jakaś jej cześć tak ludzko chciałem zapytać czy kobiecie się podoba obrzezany penis zwłaszcza mój...

Może ja mam coś zaburzone po tych doświadczeniach ...

Dbałem o to żeby było nastrojowo, zresztą uwielbiam długie gry wstępne i zabawy wszelakie jak i urozmaicenia... Naprawdę wiele się nad tym zastanawiałem i wszystko brałem pod uwagę, jedynie wygląd mi pozostał i nie potrafiłem na to znaleźć odpowiedzi sam...

Co po za higieną i dłuższym stosunkiem w obrzezanym kawalerze wam się podoba, bo ja więcej nie widzę pozytywów ;/

7 Ostatnio edytowany przez Małgorzatka (2011-01-24 15:28:50)

Nie wydaje mi się, aby to było powodem zdrady. Poprostu trafiłeś na takie kobiety. Myślę, że większym problemem byłoby to gdyby rodzice nie zadbali o to w Twoim dzieciństwie. Podejrzewam, że była to stulejka. Mój brat także przeszedł taki zabieg z tym, że w przedszkolu. Pod wpływem Twojego postu zaczęłam się zastanawiać, czy aby fakt tego jak wygląda jego członek, nie jest powodem jego wycofania w kontaktach damsko-męskich. Jakoś chciałabym z nim o tym porozmawiać, ale przecież jestem siostrą.
Jemu powiedziałabym dokładnie to samo co Tobie. To ja wygląda penis mężczyzny zupełnie o niczym nie świadczy. Sam piszesz, że jesteś świetny jeżeli chodzi o różne pieszczoty. Właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Tak samo jest z rozmiarem, jak niektórzy faceci uważają inaczej. Przecież to nie jest najważniejsze. Skoro potrafisz dać kobiecie rozkosz (inną sprawą jest, że niektóre kobiety nawet same nie potrafią dać sobie przyjemności), świadczy o tym, że jesteś dobry w "te klocki". Tego się trzymaj. Poza tym napewno są "fanki" obrzezanych penisów. Akurat trafiłeś na kobiety, które nie były Ciebie warte.

8 Ostatnio edytowany przez Romantic (2011-01-24 15:56:57)

Dziękuję Małgosiu za te słowa, wiele mi dodały otuchy i widzę że mnie rozumiesz ;] A do tego masz w podpisie najpiękniejszą definicję miłości jaką znam i się nią kieruję smile

Co do twojego brata to faktycznie tak jest że penis u faceta jest czymś niezwykle ważnym choć tak naprawdę jak same twierdzicie nie powinien... Też nie powinniście nam mieć tego za złe bo to nie od nas zależy że mamy tyle myśli z nim związanych... Twój brat jak miał to co ja to na pewno podobnie myśli, jak byś chciała porozmawiać to napisz na gg, może poznasz jego sposób patrzenia na to wszystko jak i na problemy z kobietami... Tu ciężko to wszystko opisać ;/

Co do zdjęć to też proszę o kontakt na gg, ale zastrzegam, że muszę wiedzieć że jest uczciwa, szczera i mi pomoże...  smile GG   DOPISAŁEM W PIERWSZYM POŚCIE !!!! smile

Nadal proszę o opinie na temat mojego problemu... I jak wy patrzycie na to wszystko ....

9

Jestem przekonana, że zdrada Twoich byłych dziewczyn nie miała nic wspólnego z faktem obrzezania. Tego nawet się nie da logicznie powiązać! Bo niby jak? Zostawiły dobrego kochanka bo wolały penisa z kawałkiem skórki z punktu widzenia kobiety do niczego niepotrzebnej? To się kupy nie trzyma, więc przyczyn zdrady trzeba szukać gdzieś indziej.

Nigdy nie widziałam obrzezanego penisa. Za to gdybym miała taką okazję to z pewnością bym go poddała gruntownym obserwacjom. Z czystej ciekawości i z sympatią smile Nie miałoby to dla mnie żadnego znaczenia w kwestii postrzegania właściciela owego penisa. Natomiast wolałabym być uprzedzona o tym, że penis jest nietypowy - w przeciwnym razie też mogłabym zrobić głupią minę i rozmyślać, czemu on taki dziwny. I wcale nie byłoby to obrzydzenie tylko zwykłe zaskoczenie i brak informacji.

10

Aaricia pisz na gg śmiało jak i inne kobiety które mają w intencji mi pomóc smile Naprawdę nie ma się czego wstydzić, bo wszystko co ludzkie nie jest nam obce ;]

11

zaskoczone nie znaczy obrzydzone. ja chyba tez bylabym zaskoczona, gdyby sie okazalo, ze facet- Polak, z ktorym sie spotykam jest obrzezany. po prostu u nas nie ma takiej tradycji i wiekszosc facetow, chlopcow  nie jest poddawana temu zabiegowi.  jestem przekonana, ze to nie bylo powodem zdrady Twoich partnerek.

12

Romantic, Twoim kobietom po prostu brakowało faceta. Co innego wyglądać jak facet a co innego zachowywać się jak facet. Z tego co tutaj wyczytałem to jesteś trochę "mięciutki" (w stosunku do kobiet) ale może powinienem napisać do Ciebie na gg, żeby lepiej poznać Twoje problemy. Wybacz jeśli nie mam racji ale jeśli swoje dziewczyny traktowałeś jak wszystkie inne (czyli wyjątkowo) to wcale się im nie dziwię. Koleżanki traktuj jak koleżanki a swoją dziewczynę traktuj jak księżniczkę. Z tonu Twojej wypowiedzi wnioskuję, że masz same księżniczki wokół siebie.

13

Hmmm zgadzam się z tobą że w stosunku do kobiet jestem bardzo miękki, uprzejmy, miły i delikatny... po prostu mam do nich wiele szacunku więcej niż do facetów ;] 

Ale jeżeli byłem z tą jedną to żadna inna nie ma dla mnie znaczenia i one to dobrze wiedziały... Nie byłem dla innych miękki i nigdy nie powodowałem zazdrości, nie miały powodów żeby się tak czuć.

Co do bycia facetem ... zawsze czuły się przy mnie bezpiecznie jestem dość duży (187cm 80kg), a do tego od czterech lat trenuję kickboxing i raz przyznam się że na zabawie jeden podrywał moją dziewczynę i źle skończył ...

Jestem specyficznym gościem i ciężko mnie poznać tak po kilku postach ;] Starałem się sam dojść do tego co się stało i czy coś zawiniłem. Z załamania i braku pomysłów ten temat powstał ... I oczywiście z moich chorych myśli na temat atrakcyjności mojego przyjaciela ...

Każda wiadomość tutaj coś daje od was i liczę na więcej takich informacji smile

14

W/g mnie mimo,że trenujesz tą sztukę walki to w stosunkach damsko-męskich powinieneś jednak być bardziej inicjatywny i naturalny.
Kobiety,w większości lubią opiekuńczość,ale nie pojmowaną jako bycie uległym,przeuprzejmym,ale też i nie zbyt szorstkim.
Faceci mówią o takich ciotowaci,a kobiety instynktownie czują,że w pewnym momencie trzeba przejąć inicjatywę.
Obijanie kogoś nie jest oznaką męskości-tak było u ludów prymitywnych;dziś wiele innych walorów ma zastosowanie.
Zwróć również uwagę,że nie jesteś jeszcze tzw.ustabilizowany(praca,plany,pomysł na życie)-to też może w nich powodować,że szukają czegoś innego.
Jesteś idealistą,ale niestety w tym świecie jakbyśmy się usilnie nie starali-nie jest tak pięknie;co nie znaczy,że ze wszystkiego,co dla Ciebie,a później dla Was ważne należy rezygnować. Gruntownie otwórz się na innych,włącz w sobie szerszą perespektywę(np.ćwiczenie:komuś pasuje coś innego niż mnie-co wtedy czujesz;;zarówno do bliskiej,jak i dalekiej Ci osoby)-sam podejrzysz jaki jesteś.
Co do problemu fizycznego obejrzałam i uważam,że wszystko ok i tu nie widzę problemu.

15

Obrzezanie wydaje się Polkom dziwne, bo nie ma u nas tradycji obrzezania chłopców, kojarzy się to raczej tylko z Żydami (a jak wiadomo, w Polsce skojarzenie z Żydem zwykle nie jest pozytywne, taki już nasz naród wink). Żeby było śmieszniej, dajmy na to w Stanach Zjednoczonych znaczna większość mężczyzn zostaje obrzezana we wczesnym dzieciństwie - ot, uważa się to za wygodne i higieniczne rozwiązanie - i tam kobiety dziwi z kolei, jeśli facet nie jest obrzezany.

Ja osobiście raczej wolę nieobrzezanego faceta, bo jest z nim więcej zabawy wink (oczywiście to tylko założenie, bo nigdy nie miałam do czynienia z obrzezanym penisem). Ale nie przyszłoby mi do głowy, że mogłoby mnie to obrzydzić (bo i co w tym obrzydliwego), nawet jeśli byłabym początkowo zaskoczona (z powodów, które podałam w pierwszym akapicie). I jakoś nie mieści mi się w głowie, że można obrzezanego faceta zdradzić tylko ze względu na brak napletka.

16

1. Kobieta Cię bierze w całości , jak się poznajecie i spotykacie to standardowym kryterium POZNAWANIA się nie są pytania ,ani wymogi typu "jak jesteś obrzezany no to pa" .. Myślę,że każda dojrzała kobieta nie patrzy pod takim względem .. To są rzeczy niezależne od nas.. Tak jak wielu kobietom nie podoba się wygląd ich warg sromowych.. ale przecież ktoś, komu na nas zależy, nie zdradzi nas przez to ... Badz nie powie że go to obrzydza.. Spotykanie się, uczucia, dalej miłość, to akceptacja partnerów... A od łóżka od razu się raczej nie zaczyna:)

Więc trafiałeś po prostu na nieodpowiednie kobiety , no i cóż... co do komentarzy ludzi na temat Twojego bycia zbyt "miłym"... powiem tak : jedna kostka , pasek ewentualnie tabliczka czekolady<to już w kryzysie:)> są ok ,ale jak czegoś jest za dużo ,zbyt często to człowieka może zemdlić:)

17

Nasze towarzystwo tak naszego Gościapodkręciło,że zrobił o 20 to,co każdy samotny men zrobiłby,by obniżyć cisnienie.

Wrócisz do nas jutro. Jeżeli tak,to mam rację. Jeździmy na ręcznym.

18

Kamilalodz- a kto ostatni ogladal zdjecie he he, to juz wiadomo o kim myslal przed udaniem sie...

19 Ostatnio edytowany przez Romantic (2011-01-25 10:14:11)

Oj Kamila ( jeszcze marika, wy jesteście gorsze nią faceci tongue) ... ja sobie potrafię radzić z takimi pragnieniami i nie stosuje tej metody. Mam zbyt wiele na głowie typu nauka, treningi i to powoduje iż nie muszę się w ten sposób zadowalać (co nie znaczy że na mnie nie działacie tongue)... Jak ktoś albo któraś ma z tym problem to polecam sport i wyładowanie się smile Nie podoba mi się to jak wkładasz wszystkich do jednego worka... jestem uczulony na szufladkowanie ludzi ...

Dziękuję wszystkim za szczere odpowiedzi, wiele ciekawych stwierdzeń i opinii przeczytałem i postaram się z nich wyciągnąć wnioski. Aspekty fizjologiczne zostawiam w spokoju, jak już pisałem ja siebie akceptuję i może jakaś kobieta też to zrobi...

Trochę mnie martwi jak wyciągacie wnioski z tego co piszę... nie pisałem o trenowaniu kickboxingu jak i tego że broniłem dziewczyny przed jakimś popaprańcem żeby udowodnić że się biję, jestem twardy i cholernie męski... chodziło mi o to że mam temperament, charakter, podejmuje szybkie konkretne decyzje, stąpam po ziemi twardo i nie jestem tak jak mówiliście "ciepłe kluchy" Nie wiem jak to inaczej określić ale wiecie co mam na myśli...

Ale to że wolę Teatr od Kina, wspólną noc przy świecach i kominku od imprezy w klubie, że słucham poezji śpiewanej a nie Techno czy metalu nie jest chyba czymś co powinienem zmieniać ... Jestem romantykiem jak mój nick mówi i mam to gdzieś że dziś romantyk kobiecie kojarzy się z ofermą, Wcale tak nie musi być...

Faktycznie może jestem zbyt miły, uległy, uprzejmy, delikatny dla kobiet... Nigdy nie sądziłem że to może przeszkadzać a wy mi dałyście w tym temacie do myślenia... Będę starał się tą "czekoladę" porcjować a nie dawać w całości tongue

O obrzezaniu będę mówił również wcześniej i porozmawiam z partnerką... po prostu sam myślałem że to nic wielkiego i że nie trzeba o tym mówić. Od 10 roku życia przyzwyczaiłem się do siebie i dla mnie to nie było nic tak wielkiego ....

20

Kolego, doskonale znasz swoje mocne strony i to ile jesteś warty. Już tyle razy podkreśliłeś swoje zalety, że powinienem nakryć się kocem i rozpłakać nad swoją podłą egzystencją. Założyłeś ten wątek żeby chwalić się sobą czy żeby uzyskać odpowiedź na swoje pytania? Uważam, że romantyzm z zaskoczenia (tak to nazywam) jest najbardziej atrakcyjną formą romantyzmu.
Przełożę to na nasz męski (mam nadzieję jasny) sposób myślenia. Po co facetowi samochód na którym w 100 miejscach będzie informacja, że silnik ma 500 koni mocy. Wystarczy, że właściciel samochodu to wie a inni będą zaskoczeni możliwościami auta na drodze. To dlatego producenci Rolls-Royce`a przez dziesiątki lat w rubryce `moc samochodu` umieszczali jedynie informację: wystarczająca. Jesteś typem faceta, który woli rozwijać nad sobą baner `uwaga! romantyk!`niż pozwolić odkrywać siebie innym. Zauważ ile uszczypliwych uwag mogłeś doświadczyć tylko w tym temacie. Coś w Tobie jest takiego, że prosisz się o takie podejście. Ja to nazywam cwaniactwem, bo zamiast zapracować na określoną reputację, wolisz od razu przedstawić się towarzystwu jako niezastąpiony i najlepszy samiec na tej planecie. Pamiętaj, że kobiety mają tak jak my faceci - one uwielbiają zdobywać. Uwielbiają się zbliżać i wiedzieć, że każdego dnia odkrywają i wkraczają nowe tereny. Jak wszystko wykładasz na blat, to gdzie zabawa? Im ciężej na coś pracujesz, tym większe i cenniejsze są tego plony. Wszyscy jesteśmy inni, a mówią, że każdy ma gdzieś swoją drugą połówkę. Widzę więc dla Ciebie szansę smile W Polsce na 1 faceta przypada 1,12 kobiety smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pragnę szczerości :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024