blond pasemka na czarnych włosach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » blond pasemka na czarnych włosach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: blond pasemka na czarnych włosach

Witam.. a więc mój naturalny kolor włosów to średni blond. 2 lata temu pofarbowałam włosy na czarno i farbuję je regularnie około co miesiac z powodu odrostów. teraz chciałabym zrobić sobie na nich blond pasemka, jasne.. chyba za 1 razem raczej nie wyjdzie taki kolor jaki bym chciała? no i też kwestia odrostów.. jak się wtedy utrzymuje czarne włosy z pasemkami?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: blond pasemka na czarnych włosach

Moim zdaniem to chyba nie będzie ładnie wyglądać. Z resztą gadałam z fryzjerką i ona mói, że wszelkiego rodzaju balejaże i pasemka są niemodne. Ale to Twoje włosy. Za pierwszym razem mogą wyjść takie rude. utrzymuje? Tak jak czarne, tak jak blond. Dobry szampon, odżywka.

3

miej też na uwadze to że jak już będziesz miała te jasne pasemka to przy każdym myciu włosów farba czarna trochę się zmywa i spłukuje z wodą, i będzie pokrywała te jasne pasemka i one po jakimś czasie będą nie fajnie wyglądały. A zresztą to duży kłopot potem z farbowaniem odrostów. Lepiej zostań z takimi włosami jakie masz skoro dobrze się czujesz w takim kolorze.

4

blond z czarnym wygląda kiczowato.Nie polecam.

Ale idź do dobrej fryzjerki,która pomoże wrócić Ci do Twojego naturalnego koloru bez takich eksperymentów.

5

witam ja jestem fryzjerka i moje zdanie jest takie ciezko bedzie zrobic na czarnych wlosach pasemek i to jeszcze jasnych to nie wyglada za fajnie... wogole co cie podkusilo aby sobie farbowac wlosy na czarno ciezko bedzie tobie wrocic do naturalnego koloru wlosow czarny kolor postarza i nie jest modny ale nie wypowiadam sie za ostro poniewazn nie widzialam twojej karnacji pasemka nie sa za dobre niszcza i wysuszaja wlosy ale mozesz sprobowac ciekawosc moze okazac sie silniejsza

6

Ojjj... Czarny i na tym blond?

Zgadzam się z poprzedniczkami.. Po pierwsze będzie Ci ciężko uzyskać od razu blond.. Po drugie nawet jeśli za którymś razem ten blond uzyskasz to przy każdym myciu będą dostawały bardzo nieprzyjemny kolor z tych czarnych.. Po trzecie przy robieniu odrostów będziesz miała masę roboty (żeby przypadkiem blond nie chwycił czarnych i na odwrót).

Co do tego jakie w ogóle mam zdanie na temat czarnych z blond pasemkami, nie wypowiem się wink
Ponieważ to Twoje włosy.

Tak jak wspomniała koleżanka.. Idź do jakiegoś dobrego fryzjera, żeby pomógł Ci odzyskać swój kolor.. smile
Pozdrawiam.

7

a nie lepiej miec doczepione wlosy?:)

8

zgadzam się z poprzedniczkami. zdecydowanie odradzam tego typu eksperymenty. czarne włosy same w sobie wyglądają kiczowato, a jeszcze blond pasemka sprawią, że będziesz wyglądała jak jakaś dziunia czy inna disco-superstar. idź do fryzjera, nich ściągnie Ci czerń z włosów, a potem ewentualnie nałóż jakiś brąz. będzie naturalnie, a brązy mają najmniej chamii i pozwolą włosom wrócić do odpowiedniej kondycji po dekoloryzacji smile

9

pink_lullaby napisał/a:

zgadzam się z poprzedniczkami. zdecydowanie odradzam tego typu eksperymenty. czarne włosy same w sobie wyglądają kiczowato, a jeszcze blond pasemka sprawią, że będziesz wyglądała jak jakaś dziunia czy inna disco-superstar. idź do fryzjera, nich ściągnie Ci czerń z włosów, a potem ewentualnie nałóż jakiś brąz. będzie naturalnie, a brązy mają najmniej chamii i pozwolą włosom wrócić do odpowiedniej kondycji po dekoloryzacji smile

Nie każde czarne włosy wyglądają kiczowato. Pewnie czerń kojarzy Ci się z solarnymi dziuniami z masą tapety na twarzy. Znam czarne i "czarne". Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, są dziewczyny, które mają piękne, czarne, lśniące włosy uzyskane za pomocą farby. I sa też takie, które mają czarne, matowe, wylakierowane, natapirowane.
Inna sprawa, jak osoba mająca włosy w kolorze ciemnym blond może wyglądać w takim kolorze. Jak dla mnie strasznie nienaturalnie.

Nie ma co robić blond pasemek na takich włosach. Wlosy się zniszczą, z pasemkami będzie kupę problemu i roboty.

10

Zdecydowanie odradzam tego typu połączenie.

Zrobisz jak będziesz chciała ale moim zdaniem to się nie przyjmie ;/

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » blond pasemka na czarnych włosach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024