Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond

Np jeśli chodzi po prostu o głupie zajęcia. Koleżanka chce ściągnąc ode mnie prace, a ja mimo tego, że jej nie lubie bo jest wredna to jej daje, bo się boje, sama nie wiem czego..
Albo smieją sie ze mnie ze jestem glupia blondynka a ja nie wiem jak reagować, a później gdy jestem sama to płacze..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond

Brakuje ci pewnosci siebie ARIAN i boisz sie braku akceptacji ze strony rowieśnikow.Zapewne wydaje ci się że jesli będziasz się godzila nawet na to co tobie nie odpowiada przypodobasz sie im.nic bardziej mylnego!nie mozesz byc ciągle konformistką jesli chcesz zachowac wlasna tożsamośc a co za tym idzie poglady.Jesli masz "słaby" charakter w tym wzgledzie musisz definitywnie nad soba popracowac.nie jestes jakąs tam blądynka ktora nie ma wlasnego zdania lecz jestes osoba niesmiała ktora wstydzi się owe zdanie wypowiedziec.czeka cie ciązka praca ale wiem ze na pewno przyniesie owoce.Naucz sie mowic NIE...powoli ale konsekwentnie.

3

Odp: Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond

Zgadzam się z kasandrą1234, brak Ci pewności siebie, twoje otoczenie to widzi i niestety wykorzystuje Twoje słabości. Niestety takie zachowanie nie przynosi nic dobrego, musisz nauczyć się odmawiać, nie rozumiemiem dlaczego wierzysz w stereotypy, to że jesteś blondynką nie znaczy, że jesteś głupia, najpierw to Ty musisz się do tego przekonać i w to uwierzyć, póżniej przekonuj innych. A tak na zakończenie to piszesz, że jakaś koleżanka chciała odpisać pracę, jeżeli chciała odpisać od Ciebie to już znak że owa koleżanka jest leniwa albo poprostu zadanie było trudne i nie mogła sobie z nim poradzić, i kto tu jest "głupią blondynką"? napewno nie Ty, więcej wiary w swoje umiejętności i wiedzę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nie mam własnego zdania. Wbijaja mi, że jestem glupia blond

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024