Och, Karol 2 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Och, Karol 2

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Och, Karol 2

Karol (Piotr Adamczyk) ma wszystko. Świetnie zarabia, jest najlepszym pracownikiem dużej firmy, jeździ sportowym samochodem i posiada piękny dom, gdzie codziennie czeka na niego jeszcze piękniejsza narzeczona Maria (Małgorzata Socha). Jest czarujący, uwielbia seks, a kobiety zniewala w mgnieniu oka. Doskonale zdaje sobie sprawę, że podoba się kobietom i z rozkoszą korzysta z tego dobrodziejstwa. Oprócz narzeczonej ma trzy kochanki. Ognistą Wandę (Małgorzata Foremniak), dla której pejcz i kajdanki to dopiero początek dobrej zabawy, infantylną i słodką jak landrynka Paulinę (Marta Żmuda Trzebiatowska) i nieco zachowawczą, ale namiętną Irenę (Katarzyna Zielińska). Każda z jego kobiet jest inna, lecz dla niego to żaden problem. Karol świetnie sobie radzi, skacząc z łóżka do łóżka i realizując ich kolejne zachcianki. Takie życie to marzenie niejednego faceta. Każda bajka jednak kiedyś się kończy. Jego narzeczona Maria w końcu dowie się prawdy i zaplanuje zemstę. Pewnego dnia Karol wróci do domu i będzie przekonany, że śni. W progu przywita go narzeczona i kochanki - wszystkie gotowe spędzić z nim każdą wolną chwilę w łóżku. Karol przekona się, czym jest życie seksualne na wysokich obrotach.

W kinach od 21 Stycznia

Zrodlo:

Zapowiada sie fajnie.
Piosenka Natali Kukulskiej do tego filmu jest super smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Och, Karol 2

Ja pierwszy film widziałam w TVP podobał mi się a do kina nie pójdę w naszym miescie nie ma kina było ale nie było ludzi mało kto szedł szkoda.Teraz ma niby powstać z prawdziwego zdarzenia a do innego miasta nie pojadę może będzie na dvd do kupienia .

3

Ja napewno pojde na ten film - fajna obsada aktorów.

4

Byłam w kinie i świetnie się bawiłam. Plejada gwiazd i same piękne kobiety. W końcu widać jak wiele ich mamy. Socha jako narzeczona Karola - niby niewinna, a niezłe z niej ziółko. Śmiałam się jak szalona kiedy rzucała się na biednego zmęczonego Karola. Żmuda-Trzebiatoska, to jest dziewczyna, która bardzo poszła do przodu aktorsko - świetnie zgrała koncertową słodką idiotkę Paulinkę. Mówię Wam perełka. Ognista Wanda w tej roli Foremniak. Oj takich babek to trzeba się bać smile, ostra i bez zahamowań. Zielińska jako sztywna i konserwatywna dziewczyna i Glinka (swoją drogą piękna dziewczyna) jako wyzwolona singielka. Każda kocha Karola (Adamczyk), który niczym się nie wyróżnia, ale jak spojrzy na kobietę, to miękną kolana.

Najlepsze momenty to wtedy gdy wszystkie kobiety zamieszkują razem z ukochanym i się nim zajmują. Od nadmiaru miłości Karolek ledwo żyje smile))). Jest taki tekst w filmie kiedy Karol żali się swojemu koledze (on nie może zrozumieć czemu mu źle skoro ma tyle lasek na raz) a Karola znerwicowany mówi, że najgorzej jest w nocy ledwo wyrwie się ze szopów jednej, to wpada w ręce drugiej i nic tylko się tulą i go obłapią...

Mucha zagrała panią która woli dziewczyny i świetnie jej to wszyło. Ostra kobieco-męska laska. Można by było dać jej więcej na ekranie, bo była fajna z tym swoim męskim podejściem do życia.

Według mnie warto się wybrać do kina, bo to miło spędzony czas i wychodzi się z sali z bananem na twarzy smile. Polecam.

Ps. Striptiz panów w filmie powala. Serio serio smile

5

Poszłyśmy w ramach babskiego wieczoru na to. Film śmieszny, chociaż liczyłam na coś więcej. Czasami film aż za bardzo sztuczny, ale wiem że taki miał być. Aktorki nasze piękne! Film na oderwanie się po ciężkim dniu.

6

polecam film, bylam z nim z chlopakiem usmialam sie ze szok, smichu warte ha.
polecam.
bilrt jak u mnie w kinie 16 zl za osobe, oplaca sie.

7

Film fajny,uśmiałam się. Bardzo cieszyłam się ,że w obsadzie nie zobaczyłam takich osób jak Karolak,Kot,Stenka,Zakościelny. Film w sam raz na piątkowy wieczór.

8

Co mi sie w tym filmie podobało..Nie był wulgarny big_smile W sensie nie było przekleństw (w sumie chyba tylko jedno). Zauważyłam oglądając ostatnio inne polskie komedie w kinie, że największy śmiech jest w momencie kiedy aktorzy zaczynają przeklinać..co mnie akurat najmniej śmieszy bo nie wiem co w tym takiego zabawnego big_smile

9

Łoł!dobry film i doborowa obsada gwiazd chociaz w roli Karolka dalabym kogos innego

10

i mnie sie podobal  wlasnie go na youtube obejrzalam big_smile big_smile big_smile

11 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-26 19:13:00)

Nie cierpię wszelkich komedii romantycznych oprócz Amelii.
wink

A najbardziej dobijają mnie plakaty.
Pomyśleć, że kiedyś Polska była "Imperium Plakatu"..

12

Ja też nie przepadam za komediami romantycznymi, ten też mi się nie spodobał ale to kwestia gustu

13

Całkiem zabawny, chociaż wolę komedie zagraniczne tongue

14

Och Karol 2 niczym nie przypomina legendarnego i kultowego filmu Och Karol.
Remake dość nieudany.
Jak dla mnie płytki.
Beznadziejny.
I jak zawsze przereklamowany.
No to krótko uzasadniając dlaczego uważam, ze był beznadziejny:
wszystkie najlepsze sceny zostały ujęte w reklamach
kobiety Karola zostały wykreowane na same idiotki. usychające z tęsknoty kobiety bez wyrazu, które uporządkowują życie pod Karola.Zupełnie nienaturalnie to wyszło.Na końcu bez rewelacji. I najbardziej seksowną i pożądaną kobietą w tym filmie była dla mnie Anna Mucha która była lesbijką. Ale przynajmniej rozgarniętą lesbijką.
Dla mnie porażka kina polskiego i obraza oryginału.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Och, Karol 2

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024