nieuzasadniona zazdrość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » nieuzasadniona zazdrość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: nieuzasadniona zazdrość

Witam,
mam pewien problem - ze sobą, otóż  chodzi o to, że jestem zazdrosna o byłą dziewczynę mojego M.

Wiem, że to co było i ich łączyło to było kiedyś... ale łączyło ich bardzo dużo. Byli razem 3 lata, on pomagał jej w wychowaniu jej dziecka... w sylwestra dzwonił do niej z życzeniami - na szczęście się nie dodzwonił, czasem z nią pisze na gadu.
Powiedział mi o tym i jestem mu wdzięczna, ale wkurza mnie to... sad

Ja ze swoimi byłymi raczej nie utrzymuje kontaktu, a przynajmniej nie w tak "bliskich" relacjach.

Drażni mnie to, ale wiem, że nie mam na to wpływu sad

Pomóżcie mi proszę. Pomóżcie mi to jakoś przetłumaczyć mnie samej.Wiem, że to jest głupia, chora zazdrość, ale potrzebuję jakiegoś wsparcia z zewnątrz , potrzebuje Waszych wypowiedzi.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nieuzasadniona zazdrość

Ja bym nie powiedziała tego że to nieuzasadniona zazdrosc...
ufac ale być czujnym wink
z tego co piszesz to nieuczciwosci z jego strony jak na razie nie musisz sie spodziewać
ale o nią bym sie martwiła...
kobiety potrafią byc czasami gorsze od mezczyzn w tym aspekcie i z róznych stron kombinuja zeby sie zblizyć do mezczyzny...a tym bardziej jak był dobry.

Mój partner tez ma na gg swoją byłą dziewczynę, nie rozmawia z nia bo wiem...
i jak czasami sie pyta jakie ja mam kontakty to mu pokazuje i widzi tam kontakt mojego byłego i oczywiscie zaraz 100 pytań do, to wtedy ja prosto odpowiadam:
Jak ty masz to ja tez bede mieć big_smile

energia musi być wyrównana, bo mężczyzna nie zrozumie jak sam nie odczuje tego na własnej skórze big_smile

3 Ostatnio edytowany przez gazia (2011-01-04 17:17:36)

No to Ci odpowiem, mój mąż  przed odejsciem  z domu , chorobą , sanatoriami, utrzymywal kontakty z kolezankami z klasy. bardzo zazyle,barrdzoliczne , intensywne,  nawet chyba , bo tyle komplementów co on im pisąl , to hohoho.  jak miałam pretensje , to warczał i dawał mi porady :odnów znajomośc też. potem zachorował - moze któras dała mu kosza? I TO BYLA PRZYCZYNA ZAWAŁU?   potem sanatorium i pojaiwła sie ONA - nr 1 i ONA nr 2. jedna bardziej mu sie podobala drugą obsypuje listami i westchnieniami. kiedy mam pretensje , on  wpierw radzi  mi szukac swojego bylego, potem opuszcza dom, gdy nie skladam mu życzeń  imienionowych.
Porada : mogła bym Ci radzic list do byłego, ale to juz jest desperacja.
Powiem tylko, że taki związek chyba sie rozpadnie. Sory, mój sie w końcu rozpadł. On szukał ,szukał, jeszcze przed zawałami, móiwł, ze to tylko kolezanki, mnóstwo kolezanke, mnóstwo komplementów, szukał,  szukal,   jeszcze przed chorobą ...potem BUM zawał....oczywiscie wina na mnie zladowała. To ja pisałam do kolezanek?????

4

ja swojego byłego tez mam na gg,
ale wracajac do tematu, była mojego M ma innego faceta i ja sie nie boje o to, że wrócą do siebie, tzn. mam taką nadzieje i mój M jest zdania, że 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.
poprostu wkurza mnie to, że mają takie super relacje.
yh.....

5

Inkaa wiec mu to powiedz jak się czujesz...porozmawiajcie  o tym...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » nieuzasadniona zazdrość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024