Marzenia się nie spełniają. Straciłam miłość swojego życia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Marzenia się nie spełniają. Straciłam miłość swojego życia.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Marzenia się nie spełniają. Straciłam miłość swojego życia.

Właśnie dzisiaj zakończyłam znajomość z miłością mojego życia. Powodów jest kilka: on ma żonę i dziecko, ja mam chłopaka, moi rodzice by tego nie zaakceptowali. Chcieliśmy być razem, ale głównym problemem są moi rodzice. On błagał mnie żebym tego nie kończyła, płakał. Chciał zostawić rodzinę, ale powiedziałam, że nie chcę tego, żeby tego nie robił. Mi teraz serce krwawi, bo straciłam osobę, którą naprawdę kocham. Dlaczego miłość nie wystarcza żeby wszystko przezwyciężyć? Dlaczego nie wszyscy mogą być szczęśliwi? Uważacie, że dobrze zrobiłam kończąc to? Poświęcają swoje szczęście dla dobra innych? Powiedzcie, bo już nie wiem:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Marzenia się nie spełniają. Straciłam miłość swojego życia.
sliwinka03 napisał/a:

Właśnie dzisiaj zakończyłam znajomość z miłością mojego życia. Powodów jest kilka: on ma żonę i dziecko, ja mam chłopaka, moi rodzice by tego nie zaakceptowali. Chcieliśmy być razem, ale głównym problemem są moi rodzice. On błagał mnie żebym tego nie kończyła, płakał. Chciał zostawić rodzinę, ale powiedziałam, że nie chcę tego, żeby tego nie robił. Mi teraz serce krwawi, bo straciłam osobę, którą naprawdę kocham. Dlaczego miłość nie wystarcza żeby wszystko przezwyciężyć? Dlaczego nie wszyscy mogą być szczęśliwi? Uważacie, że dobrze zrobiłam kończąc to? Poświęcają swoje szczęście dla dobra innych? Powiedzcie, bo już nie wiem:(

Hmm.. ja bym to nazwała inaczej: dla swojego szczęścia skrzywdziłaś inną kobietę i dziecko i jeszcze swego chłopaka. W efekcie skrzywdziłaś też siebie.
I jeśli to była miłość Twego życia, to po co zwodziłaś swego chłopaka?

3

sliwinka03 napisał/a:

Dziewczyno o czym Ty mówisz jaka miłość on ma żonę i dziecko Ty masz faceta skrzywdziłaś jego żonę dziecko swojego faceta i siebie.

4

sliwinka03 dobrze zrobiłaś , nie niszcz związku innych a i Tobie z czasem będzie lepiej .

5

Dlaczego angażowałaś się w związek z żonatym facetem ?   Dobrze, że zakończyłaś romans , ale żal mi tej żony .... takiego dupka ma za męża .

6

Dobrze zrobilas Sliwinko.Nie bylo innego rozwiązania,chociaż dla Ciebie na te chwilę to jest najgorsze co moglo sie wydarzyc.Pomyśl gdyby to wszystko poszlo dalej byc może on zostawilby swoją rodzine,dzieci,jednak nie wiem czy oboje na dluższą mete bylibyście szczęśliwi krzywdząc te osoby.
W takich sytuacjach nie ma idealnych rozwiązań,niestety.
Byc może go kochasz,może on kocha ciebie ale wlasnie dla tego się rozstancie bo i tak wyrządziliście wiele zla sobie i bliskim.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Marzenia się nie spełniają. Straciłam miłość swojego życia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024