Troszkę pikanterii ;)? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Troszkę pikanterii ;)?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 34 ]

Temat: Troszkę pikanterii ;)?

Czesc dziewczyny smile Chcialabym Was prosic o rade- kocham sie z moim facetem od roku, staramy sie eksperymentowac (w pozycjach, grze wstepnej itd. ), ale pomyslalam sobie, ze czas na jakies wieksze urozmaicenia... nie wiem, jakas bielizna, moze jakis gadżet ;D co radzicie ??
Pozdrawiam wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Troszkę pikanterii ;)?

noo babki nie opierniczac sie tylko pisac wink

3

co można ci napisać skoro to raczej każdego indywidualna sprawa?

4

każdy jest inny i lubi inne eksperymenty w łóżku

5

Jak narazie moim eksperymentem były zawiązane oczy, ręce i dużo dużo bitej śmietany.. Mój partner był "zakneblowany" a ja robiłam swoje- ustami, dłońmi, stopami.. smile

6

moim zdaniem zawiązane oczy dają super rezultaty w łóżku, bo partner nie jest w stanie przewidzieć żadnego ruchu, co go jeszcze bardziej podnieca

7

kajdanki z futerkiem fajna sprawa polecam lub zabawa z jedwabnym szalem stosowana prz pozycji na jeźca pocierasz szalem penisa szal ma byc skżyżowany (prepleciony na penisie ) też niezłe.

8

Hmmm... powiem szczerze, że uwielbiam sex w wannie albo pod prysznicem a do tego dużo piany.

9

a ja w bardzo nietypowych miejscach.......

10

sex w wannie i pod prysznicem mamy juz przerobiony ;P ale te zawiazane oczy i bita smietana...hmmm....musze sprobowac wink

11

Może któraś w Was ma jeszcze jakieś pomysły na wprowadzenie troszkę pikanterii do łóżka? big_smile

12 Ostatnio edytowany przez malenstwo<3 (2009-05-14 08:56:44)

Same zboczenice... big_smile
Jak narazie dziewczyny wszystko napisaly smile

13

Meski_punkt_widzenia, to juz nie pikanteria, a prawdziwe zboczenie. Pod tym nigdy sie nie podpisze. Na pewno nie zrobilabym z siebie takiej dz****.

14

męski_punkt_widzenia - w takim razie rozwiń swoją myśl..

15 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 17:44:19)

...

16

Meski_punkt_widzenia, masz prawo do swojej opini, ja mam prawo do swojej. Musze szczerze napisac, ze takie zachowanie sa dosc...zwierzece. Nie wiem, czy to co pomiedzy Twoimi znajomymi to milosc, poniewaz z tego co wiem, jesli sie kogos kocha, to nie trzeba szukac przygod gdzies indziej. Moze ta kobieta dla Ciebie nie jest dz***, a dla mnie nie mam dla niej innego slowa, chyba, ze znalazlabym gorsze okreslenie. Wiesz, byc w zwiazku i dac sie drugiemu facetowi, nawet przy swiadomosci jej mezczyny, jest okazaniem braku szacunku dla siebie. On pozwalajac na to, okazuje kompletny brak szacunku jej. Jestes facetem i na pewno Ci sie to podobalo, a "szacunek" to mozesz uwazac, ze masz, bo to byl Twoj pierwszy taz ktorego nie zapomnisz. Prawda jest taka, ze ani Ty, ani Twoj przyjaciel, a w szczegolnosci ona, nie wiecie, co to szacunek:)

17

dla mnie trójkąt jest chory..
i to tak jakby zdrada moim zdaniem ..

18

Każda ma taką moralność, jaką chce mieć, dlatego "trójkąty" mogą być dla innych zupełnie normalne, a dla drugich formą zezwierzęcenia. Moim zdaniem, miarą dojrzałości w związku nie jest fakt otwarcia się na trzecią osobę i zaproszenia jej do łóżka.. Ale właśnie trwanie przy sobie, nawet przy zgaszonych lampach, kochając się w pozycji misjonarskiej pod kołdrą. To też jest bardzo ważny element, który scala związek- wzajemne obdarowywanie się uczuciem, nawet kiedy brak tej "większej dawki pikanterii", o której pisał męski_punt_widzenia. Sama osobiście lubię eksperymentować w łóżku, ale nie do takiego stopnia, kiedy zaciera się granica między zdrowym podejściem do seksu, a "wypaczeniem".
męski_punkt_widzenia- pisałeś, że wy we dwóch piliście, a ta kobieta była trzeżwa. Czy jeśli był byś trzeźwy, to zgodziłbyś się na takie "wyzwanie" ? I czy myślisz, że byłeś pierwszym i ostatnim takim "towarzyszem" ich zabaw?

19

hmm.... hmm... trójkąt... mój facet mnie usilnie do tego namawia. jeszcze nie jestem do końca przekonana ale ciekawi mnie to.
ale trójkąt tylko z drugą kobietą. chociażby dlatego że jestem biseksualna i lubię kobiece ciało smile i na zasadzie że bardziej bawię się ja i nie ma mowy żeby on uprawiał z nią seks. takie postawiłam warunki wink

a jeśli chodzi i szaleństwa w łóżku... hmm... wszelkiego rodzaju "mazidła" do ciała - i jadalne i nie wink
północne maratony seksu oralnego big_smile (no mam takiego bzika i już big_smile )
ostatnio wpadliśmy na pomysł seksu w miejscu takim trochę publicznym.

oboje mamy za sobą pewne doświadczenia i taką samą liczbę partnerów. oboje to akceptujemy i z tego co było czerpiemy pełnymi garściami teraz dla siebie nawzajem smile

20

trojkaty? nie dla mnie,bo nie umiem sie dzielic:)

21

Na pewno macie swoje pomysły. Odsłonięcie własnych pragnień naraża Was na odrzucenie, choćby prychnięcie ze strony partnera może zaboleć. Pamiętajcie o tym, kiedy ta druga osoba będzie mówiła o swoich pomysłach.
Może każde z Was opisze jedną z ulbuionych fantazji dotyczących tego drugiego i wymienicie się kartkami?
A może sięgniecie do "69 Gorących Zabaw dla Par" - łatwo znaleźć je w norze Chomika. Książka jest naprawdę fajna i jakby "odkrywa Amerykę" na nowo.

22

Ja też nie zdecydowałabym się na trójkąt. Jak oddać się to chyba jednemu wink

23

a ja proponuje zabawe we troje ale tym trzecim bedzie wibrator big_smile świetna sprawa, cos nowego  dla urozmaicenia a do tego mega przyjemnosc smile

24

co do trójkąta to nigdy. Mój mężczyzna jest tylko mój i już! o! Straszny samolub ze mnie big_smile
a wracając do pierwotnego tematu to proponuje
żele durex (wiśniowy i owocowy smakują świetnie, a miętowy troche piecze) albo
durex 2 w 1. - mega podniecający masażyk - każdy facet będzie błagał o powtórkę
kajdanki z futerkiem, zawiązywanie oczu albo najlepiej wszystko naraz jest świetnym doświadczeniem
możecie też pobawić się w odgrywanie ról ( np.: dopiero sie poznaliście, on jest doświadczony i ciebie uczy, policjant i przestępca itp.)
no i oczywiście seks w różnych miejscach ( plaża, prysznic, wanna -tu świece są idealnym dodatkiem, biurko i każdy inny mebel )

25

My to kupilismy zabawki, ja od czasu do czasu kupuje jej zmyslowa bielizne, a teraz idziemy krok dalej i myslimy o sexie rownoleglym z jakas para. to narazie plany ale kto wie chcemy tego bardzo.  pozdrawiam.

26

Jak najbardziej! smile Trochę pikanterii przyda się w alkowie i urozmaici wam życie seksualne. Monotonia w łóżku zabija przyjemność sexu! Ja zaczęłam od bielizny, a potem zaczęliśmy kupować sobie różne gadźety. Stosujemy je od czasu do czasu i powiem ci że jest fantastycznie big_smile

27

Witam!
Ja mam odmienne zdanie na temat trójkątów. Kiedyś sama spróbowałam. Nie byłam w stałym związku,ale zaprosiłam dwóch moich kolegów, którzy też mieli ochotę na taki układ. Nie było żadnych zazdrości, ani skrępowania, bo przyjaźnimy się. Po prostu spróbowaliśmy smile I powiem,że było super, wrażenia niesamowite wink
Teraz mojemu mężczyźnie marzy się inny trójkąt - dwie kobiety i on. Chciałby popatrzeć jak inna kobieta się mną zajmuje,a potem dołączyć do nas. I powiem wam,że sama mam na to ochotę... wink
Zobaczymy.

Ale to już są takie "akcje" do których trzeba dojrzeć,a przede wszystkim mieć ochotę. Z takiej "soft pikanterii" to np.: mój P. wariuje kiedy zakładam pończochy i szpilki. Nie trzeba nic więcej. Wystarczy,że tak mu się pokażę, powiem szeptem "kochaj się ze mną" i są mega przeżycia.

Ale to, co się dzieje w łóżku to jest indywidualna sprawa. Na każdego działa coś innego. Możemy Ci podsyłać pomysły, ale sama musisz wybrać coś, w czym najlepiej będziecie się czuć, zarówno Ty jak i Twój partner.
Może jakieś inne pozycje, bądź też zmiana miejsca (jeśli jest taka możliwość). Ja uwielbiam seks na pralce wink Ma odpowiednią wysokość big_smile
Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach i odkrywaniach przyjemności smile

28

trójkąty, swing a potem kac moralny jak z filmu "niemoralna propozycja". Zdrada za zgodą partnera - dziwna hybryda ale tak to (przynajmniej dla mnie) wygląda. Sytuacja patowa bo później nie można mieć do nikogo pretensji, no chyba, że do siebie samego, że tego chcieliśmy, że wydawało nam się, że tego chcęmy...a potem tylko serce boli.

zaufanie, miłość, ble ble....widać dla szczypty pikanterii łatwo zaryzykujemy nasze uczucie.

29

U nas natomiast było tak, że po kilku latach szukaliśmy urozmaicenia w łóżku. Dlatego zaczęliśmy eksperymentować z akcesoriami erotycznymi, afrodyzjakami czy innymi pobudzaczami Myślę, że takie gry i zabawy korzystnie wpływają na jakość pożycia.
Fajnym środkiem jest na przykład sex elixir smile

30

A to nie jest aby placebo? Bo zastanawiałam się czy nie wypróbować ale obawiam się,ze to nie działa.

31

No cóż. tak to możesz się jedynie zastanawiać... .Sama rówież nie miałam do tego środka jakiegoś super przekonania ale postanowiłam wypróbować i zobaczyć czy działa czynie i okazało się, ze na mnie działa i na męża tak. Sex elixir nie jest jakiś drogi, polecam kupić sobie na spróbowanie jedną buteleczkę. I zobaczysz czy Cię to jara czy nie.

32

OK, te wszystkie sex eliksiry, hiszpańskie muchy i płonące konary to po prostu L-arginina. Taniej będzie ją kupić czystą. Działa to tylko przy jej deficycie. W innym wypadku to zwyczajnie placebo. O ile w ogóle działa, to dopiero jak organizm się odpowiednio wysyci, czyli z reguły efekty można zauważyć dopiero po kilku tygodniach. Wcześniej to efekt placebo.

Bardzo dobre efekty ma masaż lub chiropraktyka. Często problemy z erekcją czy podnieceniem seksualnym mają związek z uciskiem korzeni nerwowych wychodzących z kręgosłupa albo nadmierne ciśnienie w jamie trzewnej co prowadzi do zaburzeń ukrwienia dna miednicy, a ostatecznie skutkuje problemem z pobudzeniem seksualnym czy orgazmem. Fajny też jest masaż yoni.

33

Role play, zazwyczaj wystarczą ubrania te które masz już w szafie, spróbujcie nowych pozycji, może seksu analnego jeśli wcześniej się na niego nie zdecydowaliście wink
Ewentualnie jakaś fajna bielizna erotyczna: https://redarena.pl/seksowna-bielizna-erotyczna
https://redarena.pl/files/_product/259895/__product_h/seksowne-ponczochy-do-pasa-czarne-ze-szwem-z-tylu-3-1.webp

Pietrazka napisał/a:

Role play, zazwyczaj wystarczą ubrania te które masz już w szafie, spróbujcie nowych pozycji, może seksu analnego jeśli wcześniej się na niego nie zdecydowaliście wink
Ewentualnie jakaś fajna bielizna erotyczna: https://redarena.pl/seksowna-bielizna-erotyczna
https://redarena.pl/files/_product/259895/__product_h/seksowne-ponczochy-do-pasa-czarne-ze-szwem-z-tylu-3-1.webp

Takie nogi też da się zamówić?
big_smile

Posty [ 34 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Troszkę pikanterii ;)?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024