Witam
Jestem na tym forum od niedawna
mogę pomóc w szukaniu pracy, lub zaoferować pomoc w postaci stworzenia strony internetowej lub pomocy w przygotowaniu materiałów poligraficznych. Na rynku jestem od 12 lat mogę poszczycić się całkiem okazałym portfolio. Z zawodu jestem plastykiem projektuje dla dużych i małych firm.
Nie od dziś wiadomo że dobra reklama dźwignią handlu, jeśli macie pomysł na otworzenie biznesu strona internetowa na pewno wam w tym pomoże na początek. Jeśli nie macie pomysłu na znalezienie pracy mogę doradzić, czasami wystarczy pomysł na siebie. Np. Opieka nad dziećmi dziś można zarobić ok 1500 zł i wzwyż zależy jaki region, dobra strona internetowa w tym przypadku oraz dobre referencje trochę rozreklamowania jej i można znaleźć całkiem fajną prace.
Ostatnio zastanawiam się nad stworzeniem portalu coś w stylu dobra gosposia, sprzątanie i gotowanie, dobra stawka godzinowa, ale można stworzyć również taka stronę indywidualną i ja dobrze rozreklamować. Wszystkie osobę które byłby zainteresowane lub mają jakiś inny pomysł na siebie zapraszam do dyskusji. Może razem wspólnymi siłami coś podziałami w tym temacie
.
pozdrawiam ![]()