Pieniądze to nie wszystko (2001) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pieniądze to nie wszystko (2001)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Pieniądze to nie wszystko (2001)

http://1.fwcdn.pl/po/11/68/1168/7122996.3.jpg?l=1185190085000

Bohaterem filmu jest 50-letni biznesmen Tomasz Adamczyk, który chce zrezygnować z prowadzenia interesów w branży winiarskiej i poświęcić się swojej pasji życiowej filozofii. Pomysł ten nie przypada do gustu jego wspólnikowi. Do tego wszystkiego Tomasz ulega wypadkowi i zostaje wzięty jako zakładnik przez miłośników produkowanego przez siebie wina.

Obsada: Marek Kondrat, Stanisława Celińska, Sylwester Maciejewski, Cezary Kosiński, Hanna Mikuć, Magdalena Wójcik, Andrzej Chyra, Tomasz Sapryk.

Muzyka: Krzesimir Dębski , Golec uOrkiestra
Reżyseria: Juliusz Machulski
Scenariusz: Jarosław Sokół

Moja recenzja:

Jeden z najlepszych filmów Juliusza Machulskiego! Genialna obsada, świetne dialogi, rewelacyjna muzyka, super scenariusz! Mogłabym tak komplementować bez końca smile A co najważniejsze film ukazuje smutną rzeczywistość po PGR-owskiej wsi, skazanej na stracenie, której jednak zost
anie darowana nadzieja na poprawę sytuacji...
Naprawdę jest to film do którego wracam z uśmiechem na twarzy smile Poza tym warto dodać że film ma morał, ważny dla każdego z nas.
Jeśli ktoś nie widział to serdecznie polecam!

P.s Pieniądze to nie wszystko, a wszystko bez pieniędzy to... big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pieniądze to nie wszystko (2001)

Ha ha, oglądałam smile Można się pośmiać, oj można.
To tyle ile mogę powiedzieć na temat tego filmu...nie przepadam za polskim kinem i dlatego na tym skończę moją wypowiedź wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pieniądze to nie wszystko (2001)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024