Najlepszy podkład do cery normalnej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Najlepszy podkład do cery normalnej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Najlepszy podkład do cery normalnej

Kolejny wątek z cyklu o podkładach. Dla tych szczęśliwych, które natura obdarowała cerą normalną - jakich podkładów używacie? Które z czystym sumieniem możecie polecić innym, a które zdecydowanie odradzacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najlepszy podkład do cery normalnej

polecam maybelline w formie musu- długo szukałam dobrych podkładów i ten jest na prawdę fajny. Dobrze sie rozprowadza i nie schodzi ze skóy jak sucha, wyschnięta tapeta. Poza tym lubię też od czasu do czasu zastosować i trochę poużywać mineralnego podkładu. Ekologicznie!!

3

Ja mogę z własnego doświadczenia powiedzieć, że o wiele bardziej naturalny efekt dają podkłady rozświetlające niż matujące - kryją tak samo, ale bez efektu mąki na buzi.

4

Również polecam podkłady rozświetlające- z Deborah są fajne.

5

Ja lubię z AA - chociaż w sumie to nie są podkłady, tylko takie kremy o konsystencji podkładu, mają fajne kolory, ładnie się dopasowują do buzi, ale jednak nie kryją mocno, jeśli ktoś chce mocno kryjący podkład, to raczej te o których mówię, nie przypadną mu do gustu.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Najlepszy podkład do cery normalnej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024