zdradzone żony ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzone żony ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: zdradzone żony ...

Mam koleżankę, która właśnie się dowiedziała, że zdradził ją mąż. Dowiedziała się od tzw. "życzliwych" ,ale jest to informacja pewna bo niestety sama widziałam jej męża wczoraj w objęciach innej - miał pecha, że polazł wczoraj do restauracji w której akurat moi teściowie obchodzili rocznicę 50 lecia małżeństwa i widziała go całą moja rodzina. Nie wiem co doradzić koleżance, sa 10 lat po ślubie i ich małżeństwo wydawało się być w porządku ... Wydawało się. Sama nie wiem jak bym się zachowała gdyby mi się coś takiego przytrafiło... Bo robić awanturę i od razu sie rozwodzić oczywiście można, ale moja koleżanka jest na wózku inwalidzkim i utrzymaniu męża więc choćby z takich finansowych względów nie będzie jej łatwo być samą ( oczywiście ma mnie, no ale wiecie o czym mówię) Dziś powiedziała ,że uda ,że o tym nie wie ...  Nie wiem co jej doradzić. Rozumiem jej strach przed zostaniem samą ale łotr na prawdę powinien dostać kopa o niej w jakiś sposób. Jak ona chce udawać ,że nic się nie stało - to chore ... Już sama nie wiem jak się ustosunkować do tego i co jej doradzić ... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzone żony ...

Radzę jej przeczekać..,czas wyjaśni wszystko. Współczuję dziewczynie,bardzo..

3

wiesz to ciężka sprawa jednak zapytaj ją czy pragnie do końca życia przymykac oczy na kolejne panienki bo nie każda kobieta ma na tyle siły. A jesli raz ja zdradził to na pewno na tym nie przestanie tym bardziej że poczuje się bezkarny.

4

jeśli raz ujdzie mu to płazem, to historia będzie się powtarzać
a w najgorszym rozwiązaniu może związać się z kimś na stałe i ją zostawić
a ona straci klka tygodni, miesięcy lub lat w ciągu których będzie strasznie cierpieć, wiedząc że on kogoś ma
trudno jest doradzić z powodu jej stanu fizycznego, ale może jest jakieś rozwiązanie
psychiczny ból jest gorszy od choroby fizycznej

5

wiesz co byłam w podobnej sytuacji co Twoja kolezanka. Gdy zostawil mnie mąż byłam bez pracy i właśnie dowiedziałam się że jestem chora na wirusowe zapalenie wątroby typu c. Do tego większość rodziny się ode mnie odsunęła. Po cięzkich chwilach doszłam do wniosku że niepotrafiłabym żyć z kimś komu już nie ufam. Co prawda to on wystąpił w końcu o rozwód ale to ja teraz jestem górą. Wywalczyłam rozwód z orzeczeniem o jego winie (w razie czego mogę zawsze wystąpić o alimenty na siebie), wysokie alinentydla córki. Znalazłam prace, stawiłam czoło chorobie i po ciężkiej terapii wyzdrowiałam. Jestem nadal sama ale żyje mi sie dobrze bo nikt mnie nie oszukuje. Więc jeśli ja miałabym radzić Twojej koleżance to radziłabym wziąść adwokata i udowodnić palantowi ( przepraszam) winę i zarzadać porzadne alimenty.

6

Właśnie się dowiedziałam że mój mój mąż coś czuje do innej kobiety. Poznał ją przez internet. Miał jej zdjęcie i numer telefonu. Wyznała mu miłość. Zdobyłam jej numer i zadzwoniłam do niej. Powiedziałam że ma dwójkę dzieci i żonę była zdziwiona nic o tym nie wiedziała. Obiecała że usunie jego numer telefnu i już nie będziesie z nim kontaktować. Z męża telefonu też usunełam jej numer. Teraz nie ufam mężowi. Czepia się że ciągle mu to wypominam i mówi że zabłądził i to więcej się nie powtórzy.

Brawo Asica smile
Agnieszko, dam Ci dobrą radę. Nie wypominaj, jeśli ciągle z nim jesteś tzn, że dałaś mu szansę na poprawę. Ciągłe rozgrzebywanie przeszłości, poza Twoim bólem, nie wnosi niczego do Waszego związku. Obserwuj. Życzę Powodzenia.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzone żony ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024