Dlaczego nie wziął nr telef? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nie wziął nr telef?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Dlaczego nie wziął nr telef?

Witajcie!
Sprawa, którą przedstawię nie daje mi spokoju.

Mamy wspólnych znajomych, ale dzieli nas odległość 350 km. Już rok temu zwróciłam na niego uwagę, ale nie dane nam było się poznać, aż do ubiegłego tygodnia. Przegadaliśmy dwie noce, niby przypadkiem razem siedzieliśmy w autobusie powrotnym. Wydawało mi się, że mu się podobam, a tym czasem na pożegnanie pocałował mnie w policzek, przytulił (z tego co zdążyłam zaobserwować nie żegna się tak wylewnie) i poszedł sobie. Nawet się nie obejrzał (chyba) i nie wziął mojego numeru telefonu. Być może był zmęczony podczas 3 dni takiego wyjazdu śpi się ok. 13 h. Byłabym w stanie zdobyć do niego kontakt, ale nigdy nie narzucałam się facetom. Następna okazja do spotkania jest za miesiąc, ale czy on tam będzie nie wiem. Co o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dlaczego nie wziął nr telef?

Moim  zdaniem dla faceta ktory jest zaintersowany nie stanowi problemu zdobycie kontaktu, zreszta sam by pamietal, uwierz mi. Wiec nie jest zaintresowany, ale my kobiety mamy glupie wytlumaczenia dla nich....

3

zgadzam się. gdyby chciał Twój nr to z pewnością zmęczenie by mu w tym nie przeszkodziło. chyba nie jest zainteresowany. a może ma dziewczynę? fajnie się mu z Tobą rozmawiało ale po powrocie do domu czas wrócić do codzienności smile nie załamuj się. za wcześnie zrobiłaś sobie nadzieję po prostu.

4

gdyby chcial, to by wziol.

5

Zgadzam się z przedmówczyniami. Facet, któremu zależy jest w stanie poprosić o numer telefonu i, co więcej, nigdy nie jest zbyt zmęczony by to zrobić. Po prostu fajnie mu się z Tobą rozmawiało i tyle. Nie przypisuj jego gestom jakiejś większej wagi. Pewnie był wdzięczny za miło spędzony czas i dlatego Cię cmoknął.

6

z doświadczenia wiem, że my kobiety z nic nie znaczących gestów, jakiegos rzuconego zdania potrafimy takie filmy i historie skręcać ze najlepszy reżyser lepiej by nie wymyślił:)
jakby chciał to wziął by numer od Ciebie albo od wspólnych znajomych.

7

bajak napisał/a:

Byłabym w stanie zdobyć do niego kontakt, ale nigdy nie narzucałam się facetom

i się nie narzucaj. Jakby chciał to by wziął numer... poczekaj do następnego spotkania smile może będzie i wtedy Cię o ten numer po prosi smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nie wziął nr telef?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024