Konto na portalu randkowym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Konto na portalu randkowym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Konto na portalu randkowym

Witam
Swoją historię opisywałam już w jednym wątku, przytaczam go

http://www.netkobiety.pl/t16652.html

I... Skończyła się ona (a właściwie dalej trwa) dobrze. Jakiś miesiąc temu już zwątpiłam, powiedziałam Mu że jeśli tak ma nasz powrót wyglądać to lepiej żebyśmy się rozstali a nie ranili siebie nawzajem i ciągle sobie stare rzeczy wypominali, on mi zdrade, ja jemu inne różne rzeczy które mnie raniły też święty nie był. Wtedy on zaczął o mnie zabiegać i starać się 3x mocniej, powiedział że chce wrócić, że mnie kocha, zależy mu i chce oddzielić grubą kreską tamten okres, kiedy mieliśmy kryzys i rozstanie. Tyle że ja wtedy właśnie zwątpiłam, targały mną wątpliwości że jednak bedzie ciągle źle, że przy kłótniach będziemy sobie to i tamto wypominać. Powiedziałam mu o tym wszystkim, powiedziałam żeby sobie przemyślał to, ja też przemyślę... On jednak twardo twierdził że chce spróbować, że jestem najlepszą dziewczyną jaką kiedykolwiek znał i że nie bedzie wracał do starych spraw, że musimy patrzeć do przodu a nie zerkać w tył. No i od jakiś 2tygodni jest wspaniale.

Ale...

Byłam u Niego na weekend. Jako że chciałam od niego żeby mi coś tam na maila wysłał na uczelnię, powiedział że mam sobie wejść na jego poczte i wysłać. Weszłam, z ciekawości zerknęłam do kosza i znalazłam tam mejle z portalu randkowego... Załamałam się. Weszłam, zobaczyłam profil. Pisał że szuka w związku szczęścia i spełnienia, nie było pytania o partnera bo skoro to portal na którym ludzie się łączą to wiadome że raczej single tam nie zaglądają. Weszłam na Jego konto ja jego kompie, miał je założone dzien po naszej ostrej kłótni, kiedy to ja już dałam za wygraną, a on nie i wlasnie oboje mielismy przemyslec sobie wszytsko. Ale za 2-3dni było spotkanie i było wspaniale. Jest tak od ponad tygodnia.
Wykupił tam konto premium, bo bez niego praktycznie nie da sie nic zrobic nie widac zdjec ani wiadomosci... Nie wiem na ile, sa opcje ze na miesiac pol roku i rok.... Sama założyłam tam konto z ciekawości, ale nie dalam zdjecia i podalam inne dane. Nie chce żeby wiedział, że go sprawdzam. I właśnie zastanawiam sie czy do niego nie zagadac tam, zobaczyc co zrobi, czy sie przyzna że ma kogoś obcej osobie, czy bedzie z nią flirtował, czy może bedzie chciał się spotkać.... Wysłał tam kilka wiadomości do jakiś dziewczyn, nic groźnego, w stylu "Cześć, zaczepiłem Cie, jeśli masz ochote porozmawiać to zapraszam na gg (ale go nie podał) pozdrawiam" i jakaś tam mu odpisała ale pisali tylko na portalu - czym sie zajmujesz, jakie masz zainteresowania itp.... Czytając to pobeczałam sie, może jestem dziwna i powinnam odpuscic? Poza tym ja wiem kiedy on kłamie, mówiąc o planach wiem że bylo to szczere... On kłamać nie umie, wiem kiedy to robi.

Nie mam pojęcia co robić sad na początku chciałam mu od razu wszystko wygarnąć i powiedzieć że jest świnią, że jak może rozmawiac ze mną o ślubie i dzieciach o tym czego pragnie, zapłacił już nawet tydzien temu za nasze wczasy w przyszłe wakacje za granice! powiedziałam mu że nie pojade z nim jesli nie bede miec kasy a nie chce na nim żerować, on stwierdził że ok a potem dodał z uśmiechem że jak nie bede mieć kasy to on mnie weźmie do wora i porwie siłą ( smile ) no niby fajnie ale... Po co mu konto tam? sad czy jakaś ja dziwna jestem?

Co mam robić? doradzcie sad olać to, może patrzeć na jego kroki na tym portalu, zagadać do niego czy nie? Czy moze powiedzieć mu ze wiem że moze ktos mi dał cynka że moj chłopak ma tam konto?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Konto na portalu randkowym

ja też mam ten problem ...jestem z nim ponad rok a od samego poczatku miał jakies konta i to nie na jednym portalu.... przekrecił mnie raz i oszukiwal a ja głupia z nim jestem bo myslałam zemieni sie...ale sama nie wiem... ja bym chyba zagdała jako ktos inny i zobaczyła co napisze... trzymam kciuki za ciebie

3

nam niedawno minęło 2,5roku
sam mi o tym przypomniał, nawet nie wziął pod uwage naszego prawie 2meisięcznego rozstania, bo wtedy nie potrafilismy jakos byc razem, i tak wracalismy i rozstawalismy sie, huśtawka straszna...

Chyba jednak zagadam, jeśli mu to wyrzucę teraz to nie bede pewna, poki co na nic sie nie umawiał z nikim, może mu sie nudzi, może chce sie dowartościować nie wiem... Ciekawi mnie okropnie na jak długo wykupił to konto, może na rok? sad I PO CO??? Jest tu jakis facet który ma dziewczynę, która ponoc tak kocha że wybaczyl jej najgorsze, planuje z nią wspólną przyszłość, ma plany na najblizsze wakacje a zaklada sobie konta nie wiadomo gdzie?

chyba że ja jakoś to wyolbrzymiam... tyle że on nigdy nie mial konta na takim portalu, jedyne na nk ma...

4

nie wyolbrzymiasz ja też wiele razy zadaje sobie pytanie po co... tym bardziej jeśli sie kogos ma to po co gdzie indziej szukać przygód?:(

5

posłałam mu wiadomość...ciekawe czy odpisze... i pewnie zaproponuje mi gg

problem w tym, że on twierdzi iż skoro jestem na polibudzie to dużo gadam z facetami, jestem na IIroku, on skonczył i pracuje... Nie wiem może dlatego szuka kontaktów... Ale czemu kur*a na portalach randkowych??? Nie żadna fotka czy coś, ale kur... sad

6

mój też tak twierdził... asie okzałao  ze fotka, dopasowani, sympatia.... masakra ja tez jestem podłamana:( oni są beznadziejni

7

tym bardziej ja uważałam że On jest naj... Jego znajomi też mówili, że on ma ciebie ty masz jego i szanujcie to sobie bo Twój X to w porządku facet... A kuźwa tu nie wiem co o tym myśleć, chciałabym już żeby się to rozwiązało, jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce już teraz od razu wiedzieć, no ale wiem doskonale że jak powiem że wiem to nic nie wskóram, tylko stracę szansę sprawdzenia czy da się wkręcić w znajomość. A drugiej strony jak sie da, i powiem mu że to ja pisałam albo koleżanka za mnie to powie że go śledze.... eeeeeh

8

musisz sie wstrzymać, wiem , ze to ciężkie ale musisz i zaobczysz wtedy bedziesz miec czarno na białym

Ja tym sposobem zdemaskowałam pewnego pana z którym spotykałam się 1,5 roku. Założyłam konto, zmieniłam dane, znałam go, więc wysmarowałam list pod "potrzeby"...a on odpisał.
Odczekałam pewien czas, a potem już na prywatną pocztę napisałam taki list, że musiał poczuć się jak ostatni gówniarz, bo chociaż bardzo dojrzały wiekiem, to jednak gnojek.
Zerwałam tą znajomość, nie odpowiadałam na listy, nie odbierałam telefonów. Dobrze zrobiłam, bo dosłownie za "chwileczkę" poznałam mężczyznę mojego życia smile

10

tyle że ja nie chce go demaskować, wolałabym żeby to nie była prawda sad już znowu uwierzyłam że uda sie, a ten szuka towarzystwa innych kobiet...
strasznie mnie korci powiedzieć mu wszystko, zażądać prawdy ale doskonale wiem że nic z tego pewnie nie wyniknie, tylko bedzie wielka kłótnia a potem jego kombinowanie, bo jeszcze nic złego w zasadzie tam nie napisał...

Oj, oczko kochane, oszukujesz sama siebie. I co z tego, że nic złego jeszcze tam nie napisał? Sam fakt jego bytności na portalu jest czymś niewybaczalnym. Jesteś taka młodziutka smile Nie trać czasu na bycie z kimś kto Cię oszukuje, zwodzi i traktuje na zasadzie czasozapychacza, bo a nuż trafi się inna. Wiesz i czujesz, że to nie jest w porządku. Świadczy chociażby o tym fakt, że tu jesteś. Poczytaj listy kobiet w różnym wieku, które tak jak Ty nie chciały widzieć i słyszeć, a teraz nie wiedzą jak leczyć poranione serca i dusze.
Mam syna w Twoim wieku i choć z ociąganiem przyznaje nieraz: mamo, miałaś rację, dziękuję.
Pozdrawiam Cię serdecznie smile

12

tyle że on mnie nie traktuje właśnie na tej zasadzie że jest ze mną bo tak, wiem że dawno za to co zrobiłam mu mógłby mi kopnąć w cztery litery... A po jego zachowaniu i tym co mówi, robi, tym jak jego mama i rodzina mnie traktują i co on mowi swoim znajomym o mnie (rozmawiałam z niektórymi, watpie zeby tak wszyscy ściemniali..) to jak na mnie patrzy itp itd gryzie sie z tym że ma to głupie konto tam sad

Naprawde, szukałam jakichkolwiek oznak przez weekend że mnie olewa, a on zaczął się potrójnie starać, nie wiem co o tym myslec? Bede z nim pisać póki co na tym portalu, ciekawa jestem bardzo co z tego wyniknie.... jednocześnie boję się sad

Konto na jakimkolwiek portalu można zlikwidować jednym kliknięciem.
Oczko, uczymy się przez całe życie, raz daje nam ono kopniaki, innym razem rozpieszcza...życzę Ci by Twoja nauka przebiegała prosto i bezkolizyjnie smile

14

ja bym zaczęła pisać choć wiem,że to by tylko bolało bo mój by odpisał(mam podobne doświadczenia z mężem) ale nabrała bym pewności jak daleko jest w stanie zajść z tym pisaniem? jeśli by pisał zbyt intymnie to GAME OVER!!! ja żałuje, że tego nie zrobiłam i jestem głupia...

15 Ostatnio edytowany przez oczko_w_glowie (2010-11-30 00:44:45)

wiem że można, nie wiem, bylam pelna nadziei do czasu az je zobaczylam... boli. on chyba jednak nie umie zapomniec o przeszosci, nie wiem, chyba z nim szczerze pogadam po co to konto, i w ogole, popisze sobie tam z nim zobacze co mi odpisze... ale juz i tak zwatpilam, zyc mi sie nie chce kocham go i nienawidze!

zona23 a co zrobilas ze nie pisalas? Co bys mi doradzila? Bo jestem już normalnie zalamana, od pół roku jestem na emocjonalnej huśtawce, miesiac temu sie ustabilizowalo, teraz znowu.. sad

16

A ja bym napeno nic mu narazie nie mówiła.
Jedyna szansa na sprawdzenie jego zamiarów i wierności to właśnie ten portal.
Ja na twoim miejscu poprostu zaczęła bym do niego pisać i wtedy rozwiejesz wszystkie swoje obawy.
Będziesz przynajmniej wiedzieć na czym stoisz.Wydaje mi się że w twojej sytuacji lepiej jeśli stanie się to wcześniej
łatwiej Ci będzie odejść,i ułożyć sobie życie po swojemu.A może nic takiego się nie stanie i przekonasz się że jest Ci wierny.
Przemyśl sobie na spokojnie czy chcesz znać prawdę?!
Wydaje mi się że twój chłopak troche się zagalopował i chyba zapomniał że powinien cię zdobywać.
Traktuje cię jak swoją własność i to z mojego punktu widzenia jest niepokojące.
Trzymaj się i napisz czy coś się zmieniło

17

dzis nie wchodził na konto... był na necie długo i na konto nie wlazł. Chciałabym myślec że ciekawośc przeszła mu, ale pewnie wejdzie, zapłacił za nie w końcu. No i fakt nie powiem mu nic a nic narazie, zbieram dowody, jak bede miec takie że beda bardzo boleć dopiero mu powiem...a jak nie to lepiej dla nas oboje

18

Wydaje moi się że to dobra decyzja.
Tylko jeśli się okaże że nic nie przeskrobał to lepiej mu o tym nie mów.
Bo może się okazać że staraci do ciebie zaufanie.

19

on już raz do mnie stracił zaufanie, ale o tym to mu powiem, w życiu bym nie przypuszczała że sie porwie na jakieś profile randkowe, to nie ten typ... neutral jeszcze zalozyl konto i pisał jak strasznie chciał ze mną odbudowywać wszystko i to on nasz zwiazek jako tako trzymal i dzieki niemu w sumie teraz sie spotykamy sad dlatego jest mi źle z tego powodu... że wysyła kobietom info ze swoim nr gg sad

20

To może to jakiś odet?? A on napewno nie wie że ty wiesz?

21

na pewno nie wie... jak bedzie wchodził dalej i pisał, to założe sobie konto ale na innym portalu i postaram sie żeby je zobaczył, ciekawe co powie mi na to.

22

wszedł na portal po tygodniu dopiero od naszego spotkania, zaczepilam go, on mnie też, ale na wiadomość nie odpowiedział mimo iż napisałam że chciałabym go blizej poznac.... Z tego co wiem, z innymi nie pisze - na bank....

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Konto na portalu randkowym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024