Pomysły na sukienkę na Sylwestra - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pomysły na sukienkę na Sylwestra

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Pomysły na sukienkę na Sylwestra

Dziewczyny! Jakie macie pomysly na tego sylwestra? Ja w tym roku ide do lokalu. Zaczelam juz myslec o sukience. Mysle czy czekac i kupic w sklepie czy moze wymyslec cos samej i isc do krawcowej? Nie wiem tylko jakie koszta? Nie intresuje mnie moda, mam sie dobrze czuc. Zakladam kolor czern lub zloto. Wyciete plecy do samego dolu, dekold w trojkat dosc duzy, rekawy 3/4, dlugosc do kolan, najlepiej troche koronki:) taka mi sie marzy...Nie wiem co na ten temat myslec? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomysły na sukienkę na Sylwestra

Ja już wybór sukni na sylwestra mam za sobą:) Dwa tygodnie temu natknęłam się przez przypadek w internecie na aukcje sukienek. Jedna wpadła mi w oko i zapragnęłam ją mieć. Od paru dni wisi już u mnie w szafie:) Może to za wcześnie, ale uważam że to była okazja. Moja kiecka trochę przypomina taką jak ty opisujesz: jest poza kolana, złota z ozdobami z czarnej koronki, wiązana na szyi, plecy odkryte, bez rękawów:)
Teraz zostało mi już tylko przelecieć się po sklepach za odpowiednimi butami do sukienki i czekać na sylwestra:)

3

lepiej idź pobuszuj po sklepach. krawcowa nie zawsze uszuje sukienke, która może ci przypaść do gustu. poza tym krawcowa dużo bierze za szycie takich rzeczy, wiec dlatego lepiej kupić w sklepie. może znajdziesz coś na promocji? wink

4

na pewno odradzam krawcową.drogo Cię wyniesie i efekt końcowy niekoniecznie
może być powalający. Ja bym proponowała coś czarnego lub granatowego - pasuje każdej, jest uniwersalna.
Jak będę miała chwilkę, to wrzucę killka fotek moich propozycji.Pozdrawiam.

O.K.  jak mowicie o duzym koszcie to jakim?
Aguska 20 a gdzie kupilas swoja sukienke?
No ale ja chce taka jaka opisalam:) Rekawy z koronki chce, reszta dopasowana z material i tylko czarny badz zloto i dlugosc do kolan:) Mysle bede miala problem, bo mam 178 i jestem szczuplutka:)
w jakich sklepach warto szukac? jak moge dodac to jestem ze slaska:)
dziekuje za wpisy
pozdrawiam

6

Mnie bardzo ta urzekła.Uważam,że jest śliczna,tylko w sumie,szkoda by mi było dwie stówy na nią wydać.
http://img268.imageshack.us/img268/641/1337850949.jpg

7 Ostatnio edytowany przez Aguśka20 (2010-11-28 21:00:13)

Ja swoją kupiłam na allegro. Koszt 110zł + koszty przesyłki.
Ewentualnie możesz kupić sobie jakąś, która by ci się podobała i poddać ją małym przeróbkom u krawcowej, bo tak jak mówią poprzedniczki uszyć nową od podstaw to koszt prawie nowej ze sklepu. A efekt nie zawsze jest zadawalający.

Może taka sukienka ci przypadnie do gustu?
http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/42/77/70/1342777064

Albo taka?
http://img508.imageshack.us/img508/4801/6035ead358c3cbb10636650.jpg

Ale jestescie wspaniale:) I tak ta Juliette podoba mi sie, takiej szukam, pytanko gdzie jest do zakupu? podalabym ja przerobce typu plecu i dekold, nie bedzie to problemem mysle? A jak z przedluzeniem takiej do kolan?
Aguska 20 tez w moim typie ta pierwsza ktora podolas, popatrze na allegro, bedzie jeszcze? Jak cos wysle Tobie e mail z moim prawdziwym  i poprosze  o linka.
jak macie inne swoje pomysly tez wklejajcie, chetnie zobacze:)

9

Aguska podała taką samą sukienkę jak moja;)

tylkonachwile..,taką kieckę znajdziesz na allegro.Po co przedłużać do kolan?Taka jest sexy!!

10

a szukac w suknie wieczorowe? szukam i szukam:)

11

Wpisz na allegro zwyczajnie: sukienka koronkowa:)

Może znajdziesz coś ciekawszego?

12

ja już mam wybraną kreację:D w ten weekend wybieram się na mega zakupy- kiecka, buty, biżuteria, może  jakieś świąteczne prezenty. Przy okazji- polecam Maximus Fashion Center. Teraz  czynne do 20 więc można trochę poszaleć:)

13

ja tak samo wybieram się do restauracji, i jestem na etapie poszukiwania sukienki. Trochę juz zaczynam się martwic, ponieważ jest już prawie połowa grudnia a w sklepach wielkiego wyboru w sukienkach nie ma... Co trochę mnie dziwi. Widziałam kilka dosyc fajnych sukienek, podobała mi się jedna cała w cekinach, plecy wycięte, krótki rękawek. Ale sama nie wiem czy miała bym odwagę w takiej wyjsc ;p choc mam ochotę w tym roku zaszalec.

A jak to jest u Was z resztą, makijaż, fryzura??

Ja mam zamiar uczesac się sama, włosy proste, z boku wepnę sobie tylko juakąś spinkę ozdobną albo kwiat, zalęzy co mi będzie pasowało do sukienki.
Jeśli chodzi o makijaż to Chciała bym koniecznie kreskę eyelinerem na powiece, i do tego doklejone kępki rzęs. Usta naturalne. Chcę podkreślic tylko i wyłącznie oczy.
a wy macie jakieś pomysły??

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pomysły na sukienkę na Sylwestra

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024