kocham męża ale myśle o innym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kocham męża ale myśle o innym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: kocham męża ale myśle o innym

Ja tez tak mam bardzo kocham swojego męża ale gdy nie interesuje się mną to chciała bym być z kimś innym. Aj est taki ktoś!!!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cassie (2010-11-25 18:10:12)

Odp: kocham męża ale myśle o innym

A czy mąż o tym wie? Czy powiedziałaś mu, że jest Ci źle kiedy on się Tobą nie interesuje? To co napisałaś i to jak myślisz to pierwszy krok w kierunku zdrady. Zastanów się nad tym zanim nie popełnisz jakiegoś błędu, którego możesz żałować do końca życia.

3

klara26 napisał/a:

Ja tez tak mam bardzo kocham swojego męża ale gdy nie interesuje się mną to chciała bym być z kimś innym. Aj est taki ktoś!!!

tutaj powinna zapalić ci się czerwona lampka. to pierwszy sygnał, mówiący "chcę, ale boję się go zdradzić".

po pierwsze - szczera, ale naprawdę szczera rozmowa z mężem. co rozumiesz przez słowa "nie interesuje się mną"? nie rozmawia z tobą, nie całuje na dobranoc, nie mówi "kocham cię", nie zabiera cie nigdzie? to wszystko da się naprawić. tylko trzeba o tym rozmawiać. byc może oboje popadliście w rutynę, żyjecie dniem powszednim. ale jeśli nie mówisz mężowi, że jest ci źle, to on pewnie myśli, że jest wszystko ok (no niektórzy mężczyźni są mało domyślni).

po drugie - ty zacznij się starać. tak, tak. kobieta również powinna dawać z siebie wszystko. jeśli dawno nie byliście na randce, to zrób romantyczną kolację ze świecami i muzyką, ubierz się ładnie, rozpal go. później on pewnie poczuje się "zobowiązany" i odwdzięczy ci się. oboje potrzebujecie bodźców, które rozpalą namiętność na nowo. aby zbudować szczęśliwy związek oboje musicie się starać!

po trzecie - postaraj sie ograniczyć kontakty z tym drugim mężczyzną. najpierw wspólnie z mężem uporządkujcie swoje sprawy, zajmijcie się sobą. po co ten drugi ma "kusić" swoja obecności?

piszesz, ze bardzo kochasz swego męża, więc nawet jeśli czujesz się zaniedbana to daj wam szanse. schowaj urazę, dumę do kieszeni i postaraj się reanimować namiętność.
dobrze będzie smile

4

A długo jesteście z sobą?

5

Autorka tematu najwyraźniej nie jest zainteresowana smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kocham męża ale myśle o innym

Zobacz popularne tematy :