Wyznanie uczuć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Wyznanie uczuć

Złapało mnie natchnienie i spisałam to co czuje opisałam moją fascynację. Nikomu tego nie pokaże ani nie wyznam chyba ze w inny sposób. Szkoda to chować do szuflady bo che zeby żyło a więc czytajcie jak facet potrafi zainspirować:) pewnie niektóre kobitki  to sie nawet pośmieją
Jak cię widzę
Kiedy wchodzisz do pokoju to wszystko dookoła milknie bo twoja obecność wymaga skupienia. Jednym słowem spojrzeniem lub samą swoją myślą możesz wyrazić i powiedzieć wszystko. Zajmujesz najlepszą przestrzeń wokół siebie bajką jest kiedy obejmujesz nią też mnie. Taki spokój na sercu czuje Twoje silne ciało i ramiona pokazują ze potrafisz dominować i zdobyć wszystko. Siła jest w Tobie nie musisz jej pokazywać ani o nic się starać a wszystko to co dobre powinno znaleźć się w twoich rękach bo potrafisz dbać i dawać bezpieczeństwo. Oczy twarz usta trzeba umieć z nich czytać sercem, wyrażają tysiące emocji uczuć myśli, których ty wyrazić nie potrafisz których nawet określić nie umiesz. Uczuć których tak bardzo pragniesz a dostać ich się boisz, emocji których ciągle chcesz więcej , myśli których masa się wciąż w Twojej głowie kłębi. W tych właśnie momentach chce się do ciebie przytulić dać ciepła tyle ile tylko potrafię i podążyć za Toba wszędzie tam gdzie chcesz mnie zaprowadzić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyznanie uczuć

Ładnie smile

3

miodzio..... big_smile ja na twoim miejscu bym temu komus jakos podrzuciła do kieszeni albo cos big_smile tongue

4

Słodziuchno

5

hmmmm ...bardzo ładne.... a któż to Ciebie tak natchnął ?;)

6

Pięknie smile Szukaj więcej takich natchnień, bo wspaniale Ci to wychodzi smile smile
Ja też, dzięki pewnej osobie odkryłam w sobie duszę poety hahaha big_smile

7

czadzik:)

8

Skoro ty tak pięknie napisałaś i nie wstydziłaś się wstawić na forum, to i ja wstawię  wiersz który dostał mój mąż ode mnie na rocznice nie dawno. Ciekawe czy ci się spodoba.

Śpisz sobie dziś na boku,
Kochany słodki,, zboku?
Mruczysz przez sen koteczku
Jak po najlepszym mleczku?
Drapiesz się po brzuchu
Głodny łakomczuchu

A ja patrząc myślę sobie
Co ja z Tobą w łóżku robię?

Gdy się budzisz wołasz kawy
Gryziesz w ucho dla zabawy
Zrobisz wszystko za kanapki
Oczy świeca się jak lampki
Czasem wyłazi z ciebie zwierzę
Zadziwiasz mnie aż nie wierze.

Co tez jeszcze siedzi w Tobie?
Czy ja na tym cos zarobię?

Masz dołeczki drogi misiu
No i zarost na swym pysiu
Bywasz klejący jak cukierek
Aleś nie obcy od różnych gierek
Patrząc na ciebie z rana
Miękną mi zawsze kolana

Lecz sama wtedy siebie pytam
Czy w tobie nie siedzi kosmita?

Chrapiesz jak pociąg, gdy jedzie
Wciąż myślisz o obiedzie..
Palisz te swoje fajki
Potrafisz wymyślać mi bajki
Masz oczy w kolorze nieba
I więcej niż mi potrzeba.
Jesteś nie znośnie uparty
Ale swej ceny warty.

Patrzę na Ciebie, gdy śpisz i wiem
Jesteś spełnionym mym snem.

9

Fajnababka7 - nie podrzucaj nikomu, bo żaden facet tego nie zrozumie smile No - może nasz forumowy Dunkis tylko. Mimo, że w Twoim tekście jest dużo cennych zwrotów (ładna gra słów) to ostateczny przekaz tego jest dla mnie niejasny.

Różyczko - Twoj wiersz ma drobne niedoskonałości (czasem czuć, że rym jest mocno naciągany), ale generalnie podoba mi się. Jest lekki i jasny. I nawet facet chyba by sens pojął smile

10 Ostatnio edytowany przez kika24 (2010-10-17 23:24:09)

Wiesz twój i  różyczki piękne.
Sama chciała bym napisać taki wiersz o miłości, ale jak narazie moge napisać o cierpieniu.

11

Różyczko świetny wiersz chyba go ze trzy razy przeczytałam i sie sama uśmiechałam a co dopero Twój misiu smile pewnie go czyta codziennie.

12

Fajna babeczko owszem diablich uśmiał się i był wzruszony bo oczekiwał perfum a dostał wiersz i  kolacje. To co ty napisałaś tez mi się bardzo podobało.

13

Różyczko, bardzo to ładne, na prawdę.
Czasem też łapie mnie chęć napisania czegoś, ale coś mi nie wychodzi no i są o wiele krótsze niż wasze. Wcale nie daje na forum bo bym dostała krytykę smile

14

Women i dlatego rzadko swoja twórczość amatorska pokazuję. Wszystko wydaje się trywialne  i po mojej cenzurze nie nadaje się na forum smile
Ten wierszyk powstał z chwili emocji, miał być zabawny i zawierać moje uczucia. Masz rację Beata że może i błędy tam są ale miało być nie idealnie dla niego.

15

Mimo wszystko mnie się podoba smile A masz coś jeszcze? wiersz o miłości bez wzajemności?

16

różyczka profesjonalnie :] fajnababka7 ja rozumiem, dobra gra słów. Coś w tym jest

http://www.youtube.com/watch?v=FCsLDVk7IMI to moje smile końcówka trochę razi, no ale tak mi się napisało neutral

17 Ostatnio edytowany przez ja_nad_idiotki (2010-10-22 17:46:09)

z obu wyznań emanuje tyle uczucia i...widać różnice.
Różyczka - widac, że piszesz do kogoś, kogo dobrze znasz (jak się orientuję do męża) jest słodko i tak trochę "z jajem" wink co do tego, że nie porofesjonalny, to się zgadzam, że przecie to nie na konkurs literacki, tylko dla tego jedynego, podoba mi się straszliwie:D
fajna babka (przepraszam, że ze spacją i bez siódemki, ale tak mi się lepiej pisze, a i tak wiadomo o kogo chodzi). U Ciebie jest delikatnie, nieśmiało i z lekkim rumieńcem. Romantycznie tak no big_smile
ogurczak Ciebie nie wykluczam wcale, tylko głośniki mi nie dzialają, więc sobie nie posłucham o.

18

Ojej widzę ze rozpoczęty przeze mnie watek nadal zyje. Tutaj jeszcze rózyczka dodała swój figlarny wiersz a ogórczak troche hip hopu i wyszło nam kólko literackie:D fajnie. Racja te nasze wiersze to całkiem inne rózyczka zna swojego faceta bardzo dobrze i już nie jedno z nim przeszła zartuje  sobie  z jego wad i zalet a ja patrze jak natchniona w mojego faceta którego niedługo znam i który wcale nie łatwo daje mi się poznać. Tak troche ze mnie romantyczka ale to bardzo fajnie taką być duzo bardziej lubie stan fascynacji niż przywiązania.
Delikatnie nieśmiało i z lekkim rumieńcem trafne podsumowanie
A tak wogóle to ciekawa jestem jakich facetów  widzicie jak czytacie wiersz mój i rózyczki

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024