Ta dziewczyna nie chcę odczepic sie od mojego faceta! Co robic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ta dziewczyna nie chcę odczepic sie od mojego faceta! Co robic?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 107 ]

1 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-10-15 11:41:06)

Temat: Ta dziewczyna nie chcę odczepic sie od mojego faceta! Co robic?

Skoro się tu zarejestrowałam to postanowiłam Wam opowiedziec tą historię i mam nadzieje że pomożecie.

Mój chłopak poznał Kaśkę (nie chcę zdradzac jej prawdziwego imienia więc przyjmijmy imię Kasia) w szkole, chodzili do jednego technikum. W styczniu tego roku byliśmy na jego studniówce, były 2 polonezy, jeden z osobami ze szkoły, drugi z partnerami, więc mój Paweł akurat tańczył z nią tego poloneza. Od tamtej studniówki wiedziałam że czasem ze sobą smsują, co tam słychac i w ogóle, wkurzało mnie to strasznie! Ale mój chłopak mówił że to tylko koleżanka... Więc ok. Do czasu! Pewnego dnia przeczytałam smsa od niej, "tęsknie słonko za Tobą"  Rozpętałam piekło. Więc wkońcu dowiedziałam się od Pawła że ona się w nim zakochała i nie ukrywa tego, darzy go uczuciem ale on jej nie! Ze kocha tylko mnie i ze mną chcę byc. A ją traktuję jak koleżankę... i ona dobrze o tym wie. Tak to się ciągło i ciągło, próbowałam ja z nią rozmawiac zmuszałam mojego faceta żeby napisał jej aby sie odczepiła! Nic to nie dawało. Ona ciągle miała dziwne opisy na gg, więc zaczęłam podejrzewac Pawła że mnie z nią zdradza. Ale nie, wypierał się, zapewnił że nigdy by tego nie zrobił, uwierzyłam mu. W między czasie (jakoś miesiąc po studniówce) Paweł dostał smsa od jakiejs dziewczyny że JA go zdradzam, że spotykam się na uczelni z JEJ chłopakiem, że ona nie życzy sobie abym podrywała jej chłopaka, żeby Paweł lepiej wiedział o tym że przyprawiam mu rogi. Przekonałam Pawła że ktoś chcę mnie wrobic. Po długim czasie wydało się że to Kaśka pisała mu te smsy żeby nas skłócic! Wtedy nie wytrzymałam. Wygarnęłam tej lasce wszystko, żeby się lepiej zajęła nauką a nie takimi bzdurami, że nigdy nie uda się jej odebrac mi Pawła więc niech nie robi sobie nadziei!! nie wyobrażacie sobie jaka ona była wtedy pewna siebie i cwana! Ciągle kłóciłam się z moim facetem o nią, żeby wreszcie z nią skończył, że to jego wina. I jakiś czas był spokój... A teraz ona znowu ma te głupie opisy na gg... i nie wiem czy po to aby mnie wkurzyc czy coś naprawdę jest na rzeczy... Pomieszkuje z moim facetem, jestem często u niego, zresztą on teraz zaczął pracę i wiem kiedy wraca do domu, gdzie idzie (od jego siostry) więc nie ma opcji aby się z nią spotkał czy coś w tym stylu... A jej opisy?? Naprzykład: "Nigdy nie zrezygnuję z tej miłości", albo: "Tęsknie nieskończenie" itp. Nie wiem co mam robic... Niby jest spokój ale ona jest przebiegła! Wkurza mnie to! Wiem że Paweł mnie nie zostawi, jesteśmy razem już ponad 4 lata, jest nam razem dobrze ale jednak mam ten niepokój że ona coś wymyśli... Już raz wymysliła z tym że zdradzam Pawła! Może Wy coś poradzicie, jak Wy widzicie tą sytuację... Bede wdzięczna za każdą odpowiedz.   Chciałam jeszcze dodac że Kaśka nie ma chłopaka, z nikim sie nie spotyka, wiem to od mojej koleżanki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ta dziewczyna nie chcę odczepic sie od mojego faceta! Co robic?

hmm, no dosc ciekawa sytuacja, zresztą takich historii jest masa!! no cóż, tutaj sie kłania zaufanie do chłopaka, jeśli ty mu ufasz, a on jest wobec ciebie szczery to uważam że to ty powinnaś chodzić z podniesioną głową!! i absolutnie nie przejmowac sie jakimś wścibskim babskiem! jesli chodzi o niego, to on też powinien zerwać z nią wszelkie kontakty skoro wie, że ona go kocha!! jesli laska kocha faceta a on z kolei kocha inną, to koleś nie powinien sie z nia w zaden sposób kontaktować!!
Ja na twoim miejscu pewnie bym "zatruła" życie tej całej pseudo Kaśce, bo mam dość wredny charakter, a jesli by chodziło jeszcze o mojego faceta, to już wogóle laska miałaby ciężki żywot!! ale tego ci nie polecam, bo z doswiadczenia wiem, że laska sie tylko bardziej negatywnie do ciebie nakręci i bedzie robiła na złość. Lepiej obydwoje ją całkowicie olejcie, a i ona sobie to odpuści.
Ale twój facet musi zrozumieć, ze nawet "po koleżensku" jej nie moze odpisywac na smsy, czy meile itp., bo ona weźmie to jako jakiś sygnał z jego strony.
Napisałaś;
"(...)Wiem że Paweł mnie nie zostawi, jesteśmy razem już ponad 4 lata, jest nam razem dobrze ale jednak mam ten niepokój że ona coś wymyśli (...)"
gabisiula, nigdy nie mów nigdy, to pierwsza zasada, to że jesteście parą od 4 lat, to naprawdę nic nie znaczy!! jeżeli ON będzie chciał to Cie poprostu zostawi i to obojętnie czy mu sie znudzi, czy dla innej!! każdy związek nawet małżeński nie ma 100% pewności że ta druga połówka nie odejdzie od nas!! i nie ważne czy to sie stanie po 4 laatach czy po 20 latach!! nie jestesmy w stanie przewidziec co moze sie wydarzyc. Pamietaj też że faceci to tylko faceci!!! i owszem należy ufać ale napewno nie bezgranicznie!!! poprostu musisz być silna i czujna....a wtedy wygrasz!

3 Ostatnio edytowany przez niuńka26 (2010-10-15 12:08:08)

olej tą laskę wink widac ze chlopak jest za tobą kocha cie itd , niezwaracaj na nia uwagi bo ona na to czeka , to widac ze uwielbia to ,uwielbia cie wkurzac i mysli pewnie ze odejdziesz od niego jesli ona bedzie taka nachalna smile nie daj sie, poprostu zyjcie swoim zyciem niech twoj facet nie odpisuje jej a y nie zwaracaj na nia najmniejszej uwagi tak jakby nie istniała big_smile wkoncu sie jej to znudzi i sie odczepi wink

4

Voxi dziękuje za te słowa otuchy. Powiem tak... Też dużo razy myślałam o tym aby zniszczyc jej życie, żeby ją na każdym kroku ośmieszac, robic jej na złosc. Ale pomyślałam że ona będzie mi się odwdzięczac tym samym więc wojna bedzie trwała bez końca. I postanowiłam nie robic nic, usunęłam ją z nk (mamy z chłopakiem taki nasz wspólny profil i na samym początku zaprosiła nas), zaczęłam udawac że ona totalnie mnie nie obchodzi i był spokoj. Ale teraz zaś się zaczęło. Ze ona nigdy z tej miłości nie zrezygnuje, i to własnie mnie boli! że ta laksa byłaby w stanie zrobic dosłownie wszystko, aby wyrwac mi Pawła z rąk! Zbajerowac go swoimi sztuczkami... Dlatego mam niepokój... Napisałam że Paweł mnie nie zostawi bo do tej pory nie dawał żadnych znaków jakiegoś pałania uczuciem do niej, zawsze mi mówil że beze mnie już nie wyobraża sobie życia... itp. Ale mam tą świadomosc że mogłoby tak się stac. że zakochał by się w niej.

5

no właśnie, olaliśmy ją i był spokój a ona po 10 miesiącach znowu wstawia te swoje opisiki, że z tej miłości nie zrezygnuje, itp. Kto wie, może znów napisała do Pawła a on nie chciał mi o tym powiedziec bym się nie wkurzała?? Mimo że mu ufam to nawet takie mam myśli.

Ja na miejscu tej laski czułabym się głupio, że jestem taka nachalna, wstyd by mi było! A ona chodzi z podniesioną głową, jest pewna siebie... Kiedyś jakoś napisała mi żebym uważała żeby to ona kiedys sie ze mnie nie śmiała... Więc co tu myślec o takiej wrednej szmatce???

6

Sądzę, że powinnaś nabrać dystansu do niej, i wiem, że to trudne, ale olać ją całkowicie. Paweł jest z Tobą, kocha Ciebie, a ona może Ci tylko zazdrościć. Jeśli naprawdę chcesz jej zrobić na złość- pokazuj jej na każdym kroku, jaka jesteś szczęśliwa ze swoim chłopakiem, że jej jazdy wcale Cię nie ruszają, że w Twoim związku nie może się dziać lepiej. To na pewno wyprowadzi ją z równowagi! Jeśli zauważy, że jej działania osiągają zamierzony cel- to znaczy mącą w Twoim związku- wtedy dasz jej satysfakcję.

7

ABSOLUTNIE NIE MOZESZ tak mylec!! ze on sie w niej zakocha itd (owsze to jest realne nie ukrywajmy) ale pod zadnym pretekstem nie rób mu zadnych teraz awantur jesli chodzi o tę kaśke! bo jeśli będziesz ja caly czas wypominać to on wkoncu sie wkurzy i pogniewa sie na ciebie! ja tez mialam podona sytuacje, gdzie mąż pisał sobie na gg z kolezanka ze szkolnych lat a ja bylam o nia zazdrosna jak nie wiem bo nie wiedzialam kim jest, skad sie znaja itd i im ja bardziej bylam podejrzliwa tym częściej on do niej pisal - aż olałam cala sytuacje i po paru tygodniach mąż na spokojnie powiedzial mi co za jedna, skad sie znają, i po co pisali, nawet pokazał mi te rozmowy!!i rzeczywiscie znali sie z technikum, zawsze byli taką zgraną paczką, zawsze sie sobie żalili itd i okazalo sie ze dziewczyna miala problem i poprostu sie go radziła co moze zrobić..
ale twoja sytuacja wiem, jest inna ale nie przejmuj sie tak aż tym... ja wychodze z zalozenia ze co ma być to będzie, i tak samo myśle że ile jest mi dane życ z jednym człowiekim tyle będe, żyj z dnia na dzień, ciesz sie z tego co było wczoraj, ciesz sie z tego co jest dzisiaj ale nie myśl co będzie jutro!!! ja tak żyje już od dłuższego czasu i uwierz że jest mi z tym bardzo dobrze. Wieczorami dziękuje Bogu za szczęliwy dzień i prosze o kolejny, ale nie zastanwiam sie co zrobię jutro, co ugotuje, co bedzie w pracy, i czy mąż bedzie mial jutro dobry czy zły humor!! Skoro twój facet do teraz nie uległ tej Kaśce to już coś znaczy, więc nie przejmuj sie i broń boże nie poruszajcie jej tematu we dwoje:)

8 Ostatnio edytowany przez niuńka26 (2010-10-15 12:38:03)

busiu napisał/a:

Jeśli naprawdę chcesz jej zrobić na złość- pokazuj jej na każdym kroku, jaka jesteś szczęśliwa ze swoim chłopakiem, że jej jazdy wcale Cię nie ruszają, że w Twoim związku nie może się dziać lepiej.

dokładnie!  big_smile i to Ty chodzz podniesioną głowa i pieknym szyderskim usmiechem ku niej big_smile

9

Dziękuje Wam za te opinie i za Wasze zdanie!:) Masz racje Voxi, kiedyś jak robiłam ciągle o nią awantury to Paweł nawet robił mi na złosc przez to bo już nie wytrzymywał. Kiedy się uspokajałam to mówił że przecież jest ze mną a nie z nią, że ze mną chce byc, ze mną chce miec dzieci, ze mną chce się ożenic. I teraz zrobię tak jak mi radzicie, nie wspomnę o niej ani słowem!

2 tygodnie temu byliśmy na urodzinach, dodaliśmy z tej imprezy na nk 2 nowe fotki, przytuleni, uśmiechnięci... i akurat ona po tym miała na nk opis smutną minke, hehe myślę że to własnie przez to:) a jestem na 100% pewna że nie raz zagląda na nasz profil tylko nie pokazuje tego. Dlatego zależało ma na jakimś fajnym zdjęciu bo już daaawno nie dodaliśmy żadnego nowego razem... Więc chyba macie racje żeby pokazywac jej że nasz związek jest udany, szczęśliwy.

Kurczę podnieśliście mnie na duchu bo nawet nie miałam z kim o tym pogadac

10 Ostatnio edytowany przez niuńka26 (2010-10-15 13:23:09)

po to Tu jesteśmy big_smile big_smile big_smile

11

Dziewczyna jest chyba jakaś chora psychicznie. Nie no dobra, tak szczerze to wygląda na to, że dziewczyna wcale nie ma ochoty odczepić się od Twojego faceta. Poradziłabym Ci rozmowę z nią, ale z tego co piszesz nic to nie dało. Wiesz co ja bym zrobiła? Poszła do niej wytargała za włosy z domu i powiedziała, że ma się odczepić od niego raz na dobrze, tak bym ją zjechała od góry do dołu, że przestraszyłaby się.
Inny sposób? Twój facet musi jej prosto z mostu powiedzieć, że między nimi nigdy nic nie będzie, że Ty jesteś dla niego najważniejszą osobą w życiu, że kocha Ciebie i nie pokocha nikogo innego, ale czy jesteś pewna, że Twój facet na pewno nie ma ochoty sobie...zaszaleć?

12 Ostatnio edytowany przez niuńka26 (2010-10-15 16:36:12)

clover wtedy tamta laska zadzwoniłaby na policje i ją oskarżyła.... nawet gdyby Gabi ją zastraszyła ma prawo zgłosić to na policje....

13

Jej chodzi o to, żeby Was skłócić a tym samym zbliżyć się do Twojego faceta. Nie daj jej tej satysfakcji. Nie możesz naruszyć jej nietykalności cielesnej, ponieważ ona może Ci wtedy założyć sprawę. Ale olej ją i Twój chłopak powinien zrobić dokładnie to samo! Olać! Nawet na ulicy jak ją gdzieś spotkacie to zachowywać się tak jakbyście jej w ogóle nie znali ,nie widzieli

14 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-10-15 17:40:34)

No z tym wytarganiem z domu to nie raz miałam już takie myśli, tak bardzo jej nie trawię! Ale wiem dobrze że by tak zrobiła, posądziła by mnie i jeszcze by mogła mi narobic wstydu...

Jakiś czas temu siostra mojego chłopaka, już mężatka napisała do niej wiadomosc. żeby się odczepiła bo nam jest razem dobrze, żeby zajęła się własnym życiem, że mnie bardzo wszyscy w ich domu kochają i ona nie ma tam czego szukac:) strasznie się zbulwersowała, że nie wie o co nam chodzi, z takim uśmieszkiem odpisywała jaka to ona jest cwana i jak bardzo ma nas gdzieś, no mówię Wam jaka ona jest podła!

Kaśka pracuje w Urzędzie skarbowym, latem często byliśmy tam z Pawłem bo załatwiał jakies sprawy, totalnie ją olewaliśmy, jakby była powietrzem, ale kątem oka widziałam jak się panoszy po korytarzu, popisywała się wręcz, ewidentnie pokazywała jaka to ona jest zajebi  sta, jaka dumna i pewna siebie. No masakra, a mnie az nosiło ale nie pokazywałam tego.

Nie jest brzydką dziewczyną, gdybyście ja zobaczyli to wygląda bardzo sympatycznie, ale za to w duchu jest perfidna!!! Kiedyś na profilu na nk miała napisane że jest zakochana, ale wiadomo w kim, przecież była sama... w dodatku wszystkie jej koleżaneczki co najmniej raz w tygodniu podglądaja nas na nk... Muszę wylac tutaj całą moją złosc mimo że już nie jest tak wielka jak kiedyś:)

A tak na marginesie to cieszę się ze tu trafiłam na to forum, jesteście dziewczyny naprawde pomocne, szczerze to nie sadziłam że ktoś się zainteresuje moją sprawą:)

Jest jeszcze jedna sprawa która mnie trapi... Boję się że ona napisała do Pawła a on mi o tym nic nie mówi bym się nie denerwowała... Ona jest zdolna do wszystkiego i nie sadze by tak łatwo odpuściła! Była taka sytuacja że Paweł pisał jej aby się odwaliła, dosłownie uzył takich słów... Myślałam że po tym naprawdę jej zrobi sie głupio i że to bedzie koniec ale nie... Wiele razy też w chwilach załamki zastanawiałam się, wręcz wyobrażałam sobie że Paweł sie z nią spotkał, że mnie z nią zdradził, i że teraz ona dlatego jest taka pewna siebie bo ma powód... Ale nic na to nie wskazuje, mój facet praktycznie ciągle jest ze mna w kontakcie kiedy sie nie widzimy, wiem gdzie chodzi i kiedy wraca, a zresztą bardzo często jestem u niego... Nigdy mnie nie oszukał i mam do niego dużo zaufania... Ale ciągle ta niepewnosc że kiedyś ona go tak zbałamuci że jej ulegnie, chociaż jego charakter by na to nie wskazywał...

15

posłuchaj zmieńcie nr telefonu wtedy nie bedize miała z wami kontaktu

16

niuńka a wiesz, też wpadłam na ten pomysł już dawno. To Paweł powiedział że nie będzie się wygłupiał i znów zmieniał numeru a poza tym ma mixa w orange i twierdzi że nie da sie zmienic numeru na ten abonament co ma... i własnie mam pytanie do was, czy jest możliwosc aby zostac przy abonamencie który ma ale aby zmienili mu numer telefonu???

17

to byscie musieli isc do orange i z nimi pogadac smile

18

Zapytajcie, czy w ogóle można zmienić numer w sieci, a jak nie można, to czy można zablokować numer tej dziewczyny, żeby jej smsy i telefony do Was nie docierały. Być może to troszkę będzie kosztować, ale święty spokój jest bezcenny.
A poza tym olewaj ją. Twój facet nie zdradził Cię z  nią dawniej, nie zrobi tego teraz, bo trudno żeby poleciał na totalną desperatkę.

19

witam was ponownie, mam nadzieje że jeszcze ktoś w tym wątku napisze... wiecie co, odnośnie całej tej sprawy to Kaśka znów wypisuje te swoje durne opisiki. Co prawda dzięki Wam juz się nie przejmuje tak ta sprawą ale czy ta dziołcha zacznie kiedyś swoje własne życie?? rozmawiałam z koleżanką która zna przyjaciółkę Kaśki no i z tego co nam wiadomo to Kaśka nadal kocha się w Pawle... ja na jej miejscu już dawno dała bym sobie spokój, chociaż z tymi opisami! jaka to ona nieszczęśliwa, stęskniona, jak bardzo myśli o Pawła uśmiechu... no cóz za desperatka. Dziś z koleżanka byłam w urzędzie i oczywiście wyleciała z tego swojego pokoiku i cały urząd się na nas patrzał, chichotały się wszystkie idiotki i szeptały sobie coś na ucho, no kabaret! Ta dziewczyna zachowuje sie jak ostatnia gówniara...

Ja na twoim miejscu totalnie olalabym ta laske, ona przeciez robi to specjanie aby zagrac tobie na nerwach, doskonale widzi po tobie , ze wkurza ciebie takim zachowaniem i mozesz potem nie miec zaufania do swojego partnera.
A jej na reke jest to aby dochodzilo miedzy wami do zgrzytow.
Wedlug mnie powinnas tej lasce nie dac satysfakcji.
Isc poprostu do salony orange i pogadac , powiedziec ze jeden numer was meczy i wtedy albo zablokuja ja, ale wtedy jest ryzyko ze kupi nowa karte sim i bedzie was meczyla z drugiego numeru.
Dlatego najlepiej zmienic numer, pogadac w salonie , dzisiaj jest tak ze wszystko da sie zalawic:) tylko trzeba pochodzic.
I tak jak pisza ci moi poprzednicy nie robic awantur chlopakowi, nie robic scen zazdrosci bo tylko na tym ucierpi twoj zwiazek. Musicie miec do siebie zaufanie i teraz sie wspierac.
A ta laska to poprostu zenada, robi z siebie idiotkie i nie dziwie sie , ze inne laski chichocza, zachowuje sie jak 10 latka--> dlatego tym bardziej nie powinna ta laska zaprzatac ci glowy.
I na przyszlosc nie warto byc zazdrosnym o jakies tam kolezanki, bo bardzo czesto jest tak ze nic nie ma na rzeczy a przeciez nie mozemy zabronic naszym partnerom kontaktu z innymi osobami.
A najlepszym spoosbem na ta laske bedzie nie zwracanie na nia uwagi, po prostu traktuj jak powietrze, nie badz o nia zazdrosna.
I przestan sie nia zadreczac bo ona nie jest warta nawet minuty twojego myslenia. Szkoda marnowania czasu na taka osobe. Jest wiele ciekawszych rzeczy:)
Predzej czy pozniej da sobie spokoj. Powodzenia zycze i trzymam kciuki:)

21

Też uważam, że najlepiej będzie zmienić numer telefonu, maila, a z GG usunąć jej numer i dać opcję: nie pokazuj wiadomości od numerów spoza listy. I będziecie mieć święty spokój:)

22

Witajcie dziewczyny,trafiłam tu pierwszy raz w życiu.I zadziwiłam się,ile osób ma ten sam problem co ja sad.
Przyjaźnię się z Nim od kilku lat,pisujemy do siebie regularnie,to już tysiące maili i sms-ów.Pracujemy razem,codziennie widujemy się przez 8 godzin.Trudno jednoznacznie określić,czy jesteśmy tylko przyjaciółmi,kilka razy spotkaliśmy się sam na sam.Jednak emocjonalnie łączy nas głęboka więź-tak silne przywiązanie,że przez te lata nie potrafiliśmy osłabić,ani zmienić relacji,która nas łączy.Było wiele trudnych momentów,jak to w życiu,ale zawsze jedno z nas wyciągało rękę do drugiego i uśmiech wracał na twarze.Było nam dobrze,mamy swoje tajemnice,intymne sprawy...
I przyszła ona,wyrzucona z wielu innych miejsc pracy,z innych zespołów...młoda,śliczna,świeża jak róża.I raczej nie pracować,ale bez przerwy-wulgarnie,nachalnie,pewna siebie,wyniosła zaczepia mężczyzn,dotyka,zalotnie spogląda...nigdy nie widziałam takiej kobiety...nigdy...
Przydzielono ją do pary z moim przyjacielem.Opowiadał mi codziennie w swoich mailach,jak mu się z nią źle pracuje...jak wykańcza go psychicznie jej wulgarne zachowanie,chamski sposób wypowiedzi,brak manier...
To już pół roku,co dzień na nich patrzę,inni faceci ją olali,więc chodzi wszędzie za moim przyjacielem.Co pewien czas On swoimi słowami,zachowaniem,całym sobą mówi mi,że między nimi relacje się zmieniają na coraz lepsze.
Powiedziałam Mu,że przez nią oddalamy się od siebie,że nie potrafię tego zaakceptować i że kiedy patrzę na nich,wyniszczam się psychicznie.Starał się-widziałam-nie reagować na jej zaczepki,a ona nigdy nie ustąpiła:(
Wczoraj powiedział mi,że ona wykorzystuje jego chwile słabości,wie kiedy jest zrelaksowany i spokojny,a wtedy przeprasza Go za wszystko i On już nie potrafi być dla niej oschły...
Tak trwam w tej sytuacji,nie chce Go stracić...boje się...
A ona wie o naszej przyjaźni,podobnie jak wielu naszych współpracowników.Nikt się nie miesza,wszyscy są dla mnie mili,a ja z dnia na dzień jestem w gorszej formie,dopada mnie depresja...Jest wolnym człowiekiem,nie ma wobec mnie żadnych zobowiązań...Nie chcę go stracić,jest częścią mnie...

23

Witam ! Nie przejmuj się nią miałam podobna sytuacje i postanowiłam olać napisałam do niej tylko parę slow i tyle. Są takie które lubią psuć czyjeś związki i "wchodzić w nie z butami" dlatego nie przejmuj się!!! będzie dobrze:))

24

Powiedział mi kiedyś,że ma słabość do muzyki i do kobiet.Zapytałam jakiego typu,odpowiedział,że nie jest to słabość seksualna...i wychodzi na to,że łatwo nim manipulować.Nie potrafi oprzeć się próbom zbliżenia się do siebie innym kobietom.Jest atrakcyjnym mężczyzną,sam mówił mi nie raz,że zawsze było tak,że uganiały się za nim jakieś kobiety i już jest tym zmęczony...

25 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-11-18 16:25:10)

witam znów! Piszę do Was bo mam problem. Proszę przeczytajcie mój pierwszy post o co mniej więcej chodzi i doradzcie mi co mam dalej robic.

Z tą durną szmatą był spokój, jedynie co to dawała na gg opisy typu: "tylko mnie kochaj" "tęsknie" jakieś smutne minki itp. Ale wczoraj wieczorem dostałam smsa z nieznanego numeru, uśmiechniętą minke, zapytałam kim ten ktoś jest ale napisał że jest dobrym duszkiem, potem że dowiem się w swoim czasie kim jest ta osoba, że dawna znajomosc i  że jest chłopakiem. Oczywiście skontaktowałam się z moim chłopakiem jaka sytuacja i mój facet dzwonił na ten numer ale oczywiście nikt nie odebrał a potem ten ktoś zmienił kartę. Stwierdziliśmy że to ta debilka znów robi sobie jaja, znów coś małymi krokami wymyśla żeby nas skłócic. Nie piszcie że przesadzam, bo może byc tak że za 2 dni, za tydzień ten ktoś napiszę coś typu: "a pamiętasz tę upojną noc" czy coś podobnego a mój facet to zobaczy i padną podejrzenia. Ja wiem że to jest ona! Nie ma żadnego ale to żadnego faceta który chciałby odnowic ze mną znajomosc, nie ma! Już 4 lata jestem z moim facetem i przez ten czas z nikim się nie spotykałam ani nie miałam nawet kolegów! A co dopiero jeszcze wcześniej! A poza tym skąd miałby mój numer telefonu. Ja tak czułam że ta franca znów coś wymyśli, tak samo jak z tą zdradą kiedyś. Tylko poczekała te kilka miesięcy żeby nie było to podejrzane. I wiecie co jeszcze?? Ostatnio dałam na nk swoje zdjęcie i podpisałam je hasłem: "zawsze wybaczaj swoim wrogom, to ich najbardziej wkurzy" - po angielsku. i ona po tym miała na gg opis: "heh.."  pewnie odebrała to w ten sposób że ja coś insynuuje, że to się tyczyło jej. i tak sobie myślę że właśnie z tego powodu teraz pisze do mnie te bzdety. Nie mam ochoty kłócic się ze swoim chłopakiem znów przez nią! Już było tak dobrze to ona znów zaczęła swoją gierkę. Proszę napiszcie mi co mam robic?? Nie odpisywac na te zaczepki?? Czy napisac coś bardzo dosadnie?? Czy może da się zrobic coś takiego aby zablokowac numer i aby nie przychodziły z niego smsy do mnie?? Albo postraszyc tą osobę policją, że jak się nie odczepi to inaczej to załatwię?? Też zabardzo nie chcę pisac ani dzwonic do niej osobiscie bo wyprze się mi prosto w oczy (tak jak to było tamtym razem) a poza tym że to akurat ona to mam pewnosc jedynie w 80%. Ale kto by inny! Naprawde nie ma nikogo takiego! Proszę pomórzcie

26

Mysle ze jak zaczniesz ja olewac to jej sie znudzi smile bo jak ona widzi ze Cie to drazni to ma satysfakcje.. Olej ja i ciesz sie ze masz fajnego chlopaka smile
i zamiast zamartwiac sie o nia to lepiej zrob chlopakowai jakas niespodzianke aby docenil jaka fajna dziewczyne ma smile)

27

lauren masz rację:) ale to nie jest takie proste. Ja ją olewałam już długi czas, i do tej pory olewam ale ona znów zaczyna aja nie pozwole sobie na takie coś. No co ta dziołcha sobie wyobraża?? wymyśla jakieś bzdety że ja zdradzam swojego chłopaka, teraz wymyśla że jest moim dawnym znajomym... no co to ma wogóle znaczyc, jeśli powie się jej to prosto w twarz to się wyprze i uda straszne niewiniątko. ileż można lekceważyc takie zachowanie?? dziś ją oleje to ona i tak za pół roku znów coś wymyśli. Mam chęc dac jej ostro popalic, tylko nie wiem jak

28

no napiszcie mi co mam robic... Ta idiotka wypisuje te bzdury i śmieje się ze mnie razem z koleżaneczkami a ja właśnie chciałabym ją zdemaskowac, chciała bym udowodnic jej i wszystkim że to ona i ośmieszyc ją! tylko nie wiem jak

29 Ostatnio edytowany przez niuńka26 (2010-11-18 17:10:50)

a twoj facet o tym wie? ze ona sie podszywa?

30

powiedz jej zeby sie odwalila bo to Twoj facet a jak nie poskutkuje to daj jej w pysk!:))

31

Moj były gdy dowiedział sie ze mam nowego chłoapka pisał do niego przez prawie rok. Ze sie puszczam, ze jestem seksoholiczka, ze go zdradzam, ze i tak go zostawie itp itd, przesylala mu moje zdjecia (niecenzurowane) z czasow gdy bylismy jeszcze razem i wmawial ze to sprzed paru dni.. Wariat do potegi smile tez wtedy chodzilam wsciekla, ale pomogl mi moj obecny chlopak ktory po prostu sie z tego smiał.. Wierze ze i Wam sie uda, olewanie to najlpeszy sposob smile

32

lauren łoo rany!!! to byłaś w bardzo nieciekawej sytuacji, okropne. Dobrze że Twój obecny chłopak okazał się wyrozumiały bo inaczej mogło by byc źle

33

Dlatego nie wolno sie przejmowac !!
Takie su.ki sa i beda na tym swiecie zawsze niestety..
mysle ze nie ma przepisu jak ja jednoznacznie zniszczyc na pewno najwazniejsze jest to ze to ona jest ta przegrana bo Twoj chlopak jest Twoj a nie jej smile moze popros go zeby zwrocil jej uwage zeby dala sobie spokoj bo traci na wartosci?? takie uderzenie w ambicje przez faceta na ktorej jej zalezy powinno pomoc.. chyba..

34

Witaj:-)myślę,że najwięcej zależy jednak od Twojego chłopaka.Jeśli On nie będzie reagował na jej durne zaczepki,z czasem na pewno sobie odpuści i "zainteresuje się"innym...Skup się teraz na Waszym związku,nie poruszaj tematu tej idiotki,tylko zróbcie sobie jakiś miły wieczór,coś co On lubi,co Ty lubisz...Odwróćcie swoją uwagę od wszystkiego,co się z nią łączy,zaplanujcie sobie coś,wymyślcie razem...

35 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-11-22 13:53:02)

Drogie dziewczyny, niestety nie zrozumiałyście mnie do końca. 
Ona pisze do mnie, jako jakiś dawny znajomy, a co będzie jeśli napisze na przykład coś w stylu: "a pamiętasz tę cudowną noc" itp. Mój facet też nie ma niewiadomo jakiej cierpliwości żeby znosic coś takiego! I ja na jego miejscu też ostro bym się wkurzyła! Przecież on się do mnie nie odzywał przez cały jeden dzień! Właśnie przez to że ktoś do mnie pisze. Teraz już jest w porządku, sam dobrze wie że to może byc ona i ona pisac te bzdury ale ileż można?? Ileż można wytrzymywac coś takiego??

Ostatnio na nk dałam swoje zdjęcie, i podpisałam je hasłem: "zawsze wybaczaj swoim wrogom, to ich najbardziej wkurzy" po angielsku. I nagle ona po tym miała na gg opis: "heh..." a dzień po tym ona u siebie na profilu podpisała zdjęcie że nigdy się nie podda, ma duszę wojownika, zna swoją wartosc, coś takiego. No i to  jest pewnie jej odpowiedz bo to co ja napisałam u siebie to odebrała jako że do niej. Ustawia na gg opisy że ona ma do spełnienia wielką misję marzeń, że nie obchodzą ją INNI, ona będzie szła dalej, że nikt jej nie zatrzyma,  itp. , daje też na gg tekst z piosenki IRA-Bezsenni (przeczytajcie sobie ten tekst) nagle z 10 jej najlepszych koleżaneczek mnie podglądało na nk w jednym czasie. No coś tu jest nie tak! Ja nie zrobiłam z tym nic, tak jakby jej nie było ale ile mogę tak?? Mój facet to już totalnie ją olał, ale ja widzę co się robi. Za miesiąc znowu ktoś napiszę mi smsa: "byłaś cudowna, kiedy się znów spotkamy" czy jakoś tak. Napisała kiedyś o zdradzie to i teraz cos wymyśla i jeszcze wymyśli!!!!

Napiszecie żebym się nią nie przejmowała ale nie wiecie jaka ona jest perfidna i cwana. Wiem że ona tylko czeka żeby mi odebrac faceta. No dobrze, wiem też że jej się to nie uda! Ale ja po prostu chciała bym życ w spokoju. Co jeśli kiedyś mój facet spotka ją, ta do niego zagada, będzie się śmiała i użyje tych swoich sztuczek.. no tak, powinnam zaufac mojemu chłopakowi... ale jednak boję się bo oni kiedyś byli bardzo dobrymi znajomymi! i nie boję się tego że kiedyś będą razem bo mój facet życia sobie nie wyobraża beze mnie ale tego że znajomosc odnowią po latach.

36

hej,rozumiem Cię,mam to samo:-(/u mnie też nie odpuściła/musisz koniecznie zmienić numer,wierz mi,jeśli jest cwana,dobrze wie,że swoimi zagrywkami robi Ci mętlik w głowie/wiem,to trudne jest wszystko,ale będzie Ci lżej/błagam-zmień numer.../ja powiedziałam sobie tak:zależy mi na nim,będę starać się być dla niego jak najlepszą i powiedziałam mu,że ufam,wierzę i że się boję,jednak ma wolną wolę...trzymaj się cieplutko:-)

37

Sama nie wiem bardzo Ci dziękuje za radę:) Czy u Ciebie ta kobieta wciąż próbuje zawładnąc Twoim przyjacielem??

Teraz za bardzo nie mogę zmienic numeru bo czekam na kilka telefonów z pracy gdzie składałam cv, może się ktoś odezwie. Ale potem chyba tak zrobię, kuźwa przez tą debilkę mam zmieniac numer... hmm tak jej nie trawię że chętnie bym jej dała popalic ale nie wiem jak. Sama widzisz jak ona się zachowuje, minął już prawie rok! a ona nadal kocha mojego faceta i nie ma zamiaru odpuścic! ja robiłam tak jak mi radziliście, olałam ją zupełnie, udawaliśmy z chłopakiem że ona nie istnieje. i bardzo długi czas był spokój. Już myślałam że to poskutkowało ale jednak nie! Aha przypomniało mi się jeszcze że kiedyś jak jechałam od chłopaka do szkoły to na przystanku tramwajowym był wielki napis w sercu: "Kocham Kaśkę, Twój Paweł". zmieniłam imiona ale w każdym razie było tam jej imię i mojego faceta, napis nie tak dawny, napewno jeszcze z tego roku, napisany markerem. nosz kuźwa myślałam że padnę! Byc może to tylko zbieg okoliczności ale taki dziwny ten zbieg!!!! Mój facet to wyśmiał jak mu powiedziałam, zresztą nie był by zdolny do takich głupot a po zatym nigdy nic do niej nie czuł. więc wiem że to ona napisała jeśli to ma związek z nimi albo po prostu jacyś ludzie o takich samych imionach ale dziwne to, przynajcie mi racje??

38 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-11-22 17:45:11)

a może wypowiedziała by się osoba podobna do tej której tak nie trawię??

Wiem że ona jest dziewczyną która zna swoją wartosc i jest bardzo pewna siebie, wie jak usidlic faceta, jak go sobie owinąc wokół palca, a przy tym jest taka tajemnicza i słodka, taka mała filigranowa brunetka. Takie dziewczyny faceci lubią.
I co najważniejsze - uważa się za lepszą odemnie!!!! Uważa się za ładniejszą, mądrzejszą, fajniejszą. Kiedyś jak z nią pisałam to właśnie TO chciała mi przekazac, że jest górą! I nadal się tak zachowuje. Ona po prostu myśli że mój chłopak jest w niej zakochany, że ona się mu podoba bardziej niż ja, że bardziej ona go podnieca i kręci niż ja, że czeka na moment aby mnie zostawic i że marzy aż wkońcu będzie z nią a nie ze mną. Taka ona jest! chętnie bym wam pokazała jak wygląda ale niestety nie mogę. No brzydką dziewczyną nie jest ale żadna z niej pięknosc, przeciętna. A ja uważam się za atrakcyjną dziewczynę, i taką mnie właśnie pokochał mój chłopak, taka mu się podobam i z taką dziewczyną chce byc. ale ona myśli że jest królową świata i wywyższa się przedemną...
O

Może jest tu jakaś dziewczyna która też próbuje odebrac chłopaka innej?? Co wami kieruje??? Czy myślicie że uda Wam się to??? Może i niektórym się to udało... Ja jestem z facetem 4 lata, ponad i mamy wspólne plany, marzenia. Wszystko między nami jest super, zawsze kłótnie były tylko o nią. Ale niczego nie zdziałała swoimi sztuczkami.

39

no i już nikt nie ma nic do napisania?? sad

40

Uwierz szczerze ze ja tez tego nie rozumiem..
Mysle ze to moga byc jakies problemy psychiczne z dziecinstwa.. Typu "musialam kiedys walczyc z siostra o zabawki" to teraz bede walczyc z babami o zajetych facetow.. Nie przyjmuj sie wiem ze latwo tak pisac ale naprawde musisz zajac mysli czyms innym bo szkoda zdrowka :*

41

Lauren dobry z Ciebie psycholog:)
rzeczywiście ma siostrę. Wiecie co mnie jeszcze dziwi?? ze ja na jej miejscu już dawno olała bym faceta który mnie nie chce i nie ma zamiaru zerwac ze swoją dziewczyną dla mnie. A ona?? zrobiła by wiele by byc z moim facetem.
Z tego co się dowiedziałam to ona miała nie tak dawno chłopaka, podobno była z nim dla kasy, kupował jej drogie prezenty, wszędzie zabierał. A ona wkońcu go zostawiła i myślała że uda się jej byc z moim chłopakiem. i wiem też że straszna z niej flirciara. Taka to żadnemu nie popuści.

42

No na nasze nieszczęscie są i takie, pełno ich wszędzie co zrobić..
Ale jak facet mądry to się nie da smile
A dalej do Ciebie ona wypisuje?

43

na szczęście już jest cisza:) ale jestem pewna na milion procent że ona po jakimś czasie znowu coś wymyśli. Kiedyś pisała że ja zdradzam swojego faceta, jest to napisane w pierwszym moim poście. Postaram się ją olac i się nią nie przejmowac choc trudno będzie, ale naprawdę szkoda mojego zdrowia.

Zbliża się Sylwester, raczej nigdzie nie wybieramy się z chłopakiem, robimy u niego w domu małą domówkę z dwójką znajomych. Mimo że to będzie imprezka w domu w małym gronie to mam zamiar jakoś fajnie się ubrac, zrobic się na bóstwo, myślę że nacykamy kilka fajnych fotek:) a potem damy na portal, mam nadzieje że ta idiotka pęknie z zazdrości;)

44 Ostatnio edytowany przez Cassie (2010-11-25 18:04:01)

Miałam podobny problem. Z tym, że do mojego faceta doczepiła się starsza od niego kobieta. Z czasem przestała się nad nami "znęcać". Ale były takie sytuacje, że potrafiła do niego dzwonić przez cały wieczór non-stop. Wyprowadzało mnie to równowagi!! Wiele razy miałam ochotę odebrać i powiedzieć jej parę słów. Ale mój mężczyzna mi na to nie pozwalał, sam również nie odbierał i to była dobra metoda ponieważ ona w końcu się odczepiła. Miała mój nr gg i ja specjalnie ustawiałam opisy jacy to my jesteśmy szczęśliwi i w ogóle. Chyba w końcu zrozumiała, że on mnie kocha i będzie ze mną a nie z nią.

45

Cassie tylko ty byłaś w tej lepszej sytuacji że twój facet od początku ją totalnie olewał a mój zadawał się z tą szmatką przez długi czas i nawet to ukrywał przede mną, mało się nie rozstaliśmy o to. A ona później już była na tyle cwana że dobrze wiedziała kiedy ja jestem u swojego chłopaka i wtedy nie pisała do niego. A już bym wolała miec do czynienia z laską taką jak ty bo wtedy przynajmniej miałabym okazje by odebrac ten telefon i jej nagadac ostro, a nie takie podchody jakie ja miałam przez taki długi czas.

46

Cassie ale tak po przemyśleniu tego co napisałaś to właśnie nie reagowanie na takie coś jest najlepszym sposobem bo widzisz, w twoim przypadku laska odpuściła. a ja żarłam się kilka razy z tą szmatą i ona jeszcze bardziej, wtedy ja też i tak prowadziłyśmy wojne bez końca. właśnie teraz też tak robimy, oboje dajemy opisyy na gg jak to się bardzo kochamy i uwielbiamy, i mam nadzieje że ją skręca.

47

Na pewno aż kipi ze złości big_smile szczególnie wtedy jak Twój facet też ustawia takie opisy. Gdyby pozwolił mi odebrać to na pewno tak szybko by się to nie skończyło. Na szczęście jest ode mnie czasami mądrzejszy i kieruje się rozsądkiem, bo wiadomo zazdrosna i zagrożona kobieta jest zdolna do wielu rzeczy wink

48

A czy ją olewał? To nie wiem. Bo poznali się jak mieliśmy przerwę w związku. Pisali ze sobą, ona się w nim zakochała on (podobno) niczego jej nie obiecywał. Mówił jej o mnie. Ona wyjechała, przysyłała mu wino, maskotki z zagranicy... a my w tym czasie wróciliśmy do siebie i wtedy przestał się z nią kontaktować. Powiedział jej, że wróciliśmy do siebie i koniec ich znajomości ale ona dalej szła w zaparte. Na szczęście nie przeszkodziła nam w naszym szczęściu.

49

Hej, wydaje mi się, że nie masz co się nachalną laską martwić. Nie rób też jazd facetowi, ponieważ takie działania mogą wam tylko zaszkodzić. Z tego co napisałaś, wynika, że on ma czyste sumienie. Faktycznie - może Ci się wydawać, że powinien zakończyć to po "męsku" - stanowczo, ale zauważ, że w grę wchodzą uczucia tej dziewczyny, których on nie chce ranić. Powiedział jej, że nic z tego nie będzie, więc jest w porządku. Oczekujesz, że ją zbluzga? Pamiętaj, że możesz swoją zazdrością zniszczyć to, co Was łączy. Pozdrawiam serdecznie wink

50

dziękuje Wam bardzo za rady:)
Tylko że ja chyba już wariuje przez to wszystko. Cały czas myślę o tej pannie, cały czas sprawdzam jej durne opisiki na gg, i żeby nie było że to moja bujna wyobraźnia, ja po prostu widzę kogo dotyczą jej opisy i to mnie wkurza. Napiszecie żebym usuneła jej gg i zapomniała o tym. Ale nie mogę! Też trochę już nie ufam swojemu chłopakowi. naprzykład gdyby ją gdzieś spotkał przypadkowo i by sobie świetnie i miło pogadali to nie mam pewności czy przyznał by mi się do tego. Dobrze wie że bym się ostro wkurzyła. Bo co jak co ale ona próbowała zniszczyc nasz związek, próbowała nas skłócic i on miał by jeszcze z nią miło rozmawiac??

51

Gabisiula...

Powiem Ci, co o tym mysle.
Ja niedawno mialam troche podobna sytuacje, a konkretnie chodzi o ex mojego obecnego faceta.
Niby sie rozstali, ale jak sie dowiedziala, ze ja jestem w jego zyciu to zaczela sie nagle odzywac i kontaktowac. Moze nie byla tak wredna jak ta twoja Kaska, ale mimo wszystko czulam sie dziwnie, kiedy to akurat do mojego faceta wydzwaniala z prosba o pomoc.
No wiec postawilam kawe na lawe: powiedzialam do mojego faceta, ze chce, aby definitywnie zakonczyl ta znajomosc. Powiedzialam, ze to jego zadanie, skonczyc ta relacje i ze ma to do cholery zalatwic.
I wiesz co? On to zrobil bez mrugniecia okiem i gdyby jego bylej przyszlo do glowy mieszac sie w nasz zwiazek to juz ON BY SIE TYM ZAJAL.
I tu jest slabosc Waszego zwiazku - Twoj facet pozwala Cie obrazac i znecac sie nad Toba!!! Dziewczyno, czy Ty nie widzisz, ze on zachowuje sie jak cieple kluchy? Jeszcze sie obraza kiedy dostajesz smsa z wiadomego zrodla?
To ON powinien w Twojej obecnosci pojsc do tej laski i powiedziec jej prosto w twarz, ze jesli sie od was nie odczepi to pojdzie z tym na policje i zalozy sprawe o nekanie.
Sory, ze tak ostro pojechalam, ale ja bym Twojemu facetowi dawno pokazala drzwi. Zrozum, ze problemem nie jest Kaska, problemem jest tylko i wylacznie ON i jego bierna postawa. Co to za facet, ktory na cos takiego pozwala???

52 Ostatnio edytowany przez Kriss (2010-11-29 16:03:23)

Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią.
Możesz się zapieklić na amen a to nic nie da jeśli Twój facet tego nie zakończy jednym sprawnym pociągnięciem i to w Twojej obecności, tak aby Twoja rywalka nie mogła się wykręcić. Najlepiej żeby jeszcze ktoś bezstronny przy tym był. Będziesz ją miała z głowy. Publicznie, spokojnie, rzeczowo. Typu: "słuchaj to Gabi jest moją dziewczyną i ją kocham. Przestań mi się narzucać, bo największą krzywdę robisz sobie. Nam zaszkodzić nie jesteś w stanie bo się kochamy i sobie ufamy. Na pewno kogoś sobie znajdziesz kto pokocha cię z wzajemnością." Koniec kropka. Pod warunkiem że rzeczywiście się prawdziwie kochacie i ufacie sobie. Wówczas nawet w przypadku gdy ona puści smsem do Ciebie "Kochanie było cudownie spotkajmy się" możesz odpowiedzieć: "Oczywiście choćby natychmiast, przyjdę z moim facetem zrobimy sobie trójkącik" Blefa blefem. Jeśli Twój facet Ci ufa - nie ma problemu możecie zrobić sobie z niej jaja.
Mam jednak wrażenie że nie do końca z tym zaufaniem jest tak różowo. Ty się boisz że ona wykorzysta słaby moment w Waszym związku i wtedy wkroczy do akcji, a Twój facet wysyła jej mylne sygnały - niby jest z Tobą a tamtej nie chce kategorycznie od siebie odsunąć jako "koleżanki". Piłeczka jest po jego stronie kortu. Może mu nawet lekko pozytywnie wpływa na ego że dwie kotki tak o niego walczą. Nie daj  sobie wmówić że on tak po rycersku nie chce jej ranić "bo w grę wchodzą uczucia tej dziewczyny". Bzdura totalna.
A co gdyby było na odwrót? Gdyby jakiś amant zagiął parol na Ciebie, wypisywał smsy o niegasnących uczuciach, tęsknocie i wiecznym oddaniu? Też by nie chciał byś raniła uczucia nowego adoratora? Już to widzę.
Pozdrawiam.

53

dziękuje Wam dziewczyny za te mocne słowa. Prawda jest taka że ok, długo mój chłopak nie chciał zerwac z nią kontaktu, były kłótnie bo on mi zawsze mówił że to tylko koleżanka, że on ją ma w dupie, itp. Ale w końcu pewnego dnia on przy mnie napisał jej smsa ostrego żeby wreszcie się odwaliła i dała nam spokój. Ciężko spotkac się z nią bo ona mieszka dosc daleko na jakiejś wiosce. A teraz już odkąd wiem że mój chłopak z nią nie pisze, nie utrzymuje wogóle kontaktu to nie rozmawiam z nim o ttym, jedynie co to przez te smsy znów się pokłóciliśmy o nią. Teraz jest już cisza ale wkurzają mnie jej opisiki na gg, jej opisy pod zdjęciami na nk, mój facet nie wie o tym bo mu nie mówię. On żyje sobie spokojnie a ja się gotuję w środku. Głupia chyba jestem. A ona jest na tyle w dobrej sytuacji że dobrze się kryje.

54

Skasuj jej numer gg, nie denerwuj się. Szkoda Twojego zdrowia, jeżeli masz pewność, że Twojego faceta nic z nią nie łączy to postaraj się nie wchodzić na jej n-k. Po co masz się niepotrzebnie denerwować?

55

Nie znam całej historii wątku, przeczytałam tylko stronę bieżącą.
Gabi uważam że powinnaś mu powiedzieć o tych opisach gg, fotach, etc. Po to zeby on mógł w komentarzach jej pojechać i zgłosić adminowi ze zdjęcia naruszają jego osobę.

56

Ona dodaje jego zdjęcia? Bo zrozumiała, że podpisy Cię wkurzają ale nie ma jego zdjęć.

57

kochane nie, ona nie daje jego zdjec na nk. pisałam wczesniej o tym, że ja dodałam kiedyś swoje zdjęcie na nk a ona dzień po tym dodała u siebie fotke swoją i podpisała że jest wojownicza, że nigdy się nie podda, że swoją wartosc zna, że ma do spełnienia misję marzeń, jakoś tak. wchodze na jej profil tak żeby ona o tym nie wiedziała, ona na mój też nigdy nie zagląda "tak na widoku".

Ok zrobię tak że nie będe się przejmowac jej opisami na gg i nk, postaram się nie wchodzic na jej profil. Rzeczywiście macie rację, że skoro mój chłopak już ją dawno olał i w ogóle nie utrzymuje z nia kontaktu to czas o niej zapomniec i nie zawracac sobie nią głowy. I tak zrobię:)
Zbliża się sylwester, zrobię się na bóstwo i z moim chłopakiem potem dodamy na nk najładniejszą fotke jak się tulimy do siebie, jak jesteśmy najszczęśliwsi:) a ją wtedy skręci:)
dziewczyny gdyby ona znów coś wymyśliła to napiszę ale mam nadzieje że będzie już spokój. Dziękuje Wam:)

58

Życzę udanego sylwestra a laskę niech zżera zazdrość!!
ok będziemy czekać, ale miejmy nadzieję, że nic takiego się nie wydarzy smile
Pozdrawiam :*

59

Witaj,nie widzieliśmy się jakiś czas,mój Przyjaciel miał urlop.Jednak po Jego powrocie lata za nim jak szalona.Jedna nasza nowa koleżanka nazwała ją głośno k...ą,dobrze,że szef nie słyszał.Mój Przyjaciel mówi,że ma ją "poniżej pasa"...ale jutro zrobię coś innego,przy niej sobie z Nim porozmawiam o naszych sprawach,ot tak normalnie-)...Ciekawe co ona zrobi???Czasem bywam troszkę nie sobą;-)...

60 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-12-01 20:12:46)

Sama nie wiem, myślę że gdy rozegrasz to w sposób taki że będziesz przy niej rozmawiała z nim na temat zwykłych spraw to ona będzie mega zazdrosna:) ale przeczuwam że wtedy będzie jeszcze bardziej nachalna:/ to taki typ kobiety który nigdy nie chcę odpuszczac, ale mimo wszystko życzę ci powodzenia i nie przejmuj sie tą panną, rób swoje:)

a propo mojej sprawy to na razie jest cisza i spokój. Jedynie co to wczoraj jak zrobiłam się dostępna u mojego chłopaka na gg to ona w tym samym czasie też i dała opis że wreszcie jej życie nabrało tęczy barw, a ja po jakimś czasie ustawiłam piękny opis dotyczący mnie:) i chyba jej sie głupio zrobiło bo usunela u siebie opis. nie wiem czy z tego powodu ale tak myślę:) jak uciekam z kompa mojego chłopaka to usuwam jej gg, a potem wpisuje od nowa jej numer.. ale teraz już się nie przejmuje jej durnymi opisami, jestem przecież górą, prawda:) teraz wreszcie w moim związku znów układa się świetnie:) bo nie ma tematu tej pindy. Mój chłopak przyjeżdza zmęczony z pracy i nic tylko tulic by się chciał:) i mówi za każdym razem że nie idzie spac bo mu szkoda, bo chce ze mną dłużej posiedziec a nie spac:) a jak wracam z łazienki to on już chrapie hehe głuptas

61

W każdego z nas czasami wstępuje ktoś kogo nie znamy i jest dla nas obcy, ale cóż, są sytuacje kiedy trzeba pokazać pazurek wink

62

jejku,to ci dopiero!nawet powiedziałam do niej,żeby sobie poszła do toalety,a ja ją zmienię na chwilę...była w szoku-) i cały dzień nie latała za nim-)...a w końcu nawet się do mnie uśmiechnęła:-)...oraz przemówiła ludzkim głosem...ale jaja jak berety;-)))czuję się świetnie!

63

może w końcu zrozumiała...

64

nie wiem,ale nie mam ochoty kolegować się z nią...na dzień dzisiejszy nie robię nic,bo tak na prawdę wszystko zależy od mojego Przyjaciela...czy ulegnie?czy nie?

65

Nie musisz się z nią zaraz kolegować czy wchodzić w jakieś zażyłe relacje, ale można się zachowywać w "ludzki" sposób wink

Posty [ 1 do 65 z 107 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ta dziewczyna nie chcę odczepic sie od mojego faceta! Co robic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024