suszarka łazienkowa (do ręczników itp.) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » suszarka łazienkowa (do ręczników itp.)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: suszarka łazienkowa (do ręczników itp.)

moje drogie, czy któraś z Was posiada suszarkę łazienkową ?

chodzi o urządzenie w stylu grzejnika, które śmiało może robić za dekorację w łazience (ze względu na wygląd) jak i ma stronę praktyczną (cieplutki ręcznik po kąpieli)

czy warto zakupić takie urządzenie ? może polecicie jakieś firmy ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: suszarka łazienkowa (do ręczników itp.)

Firmy Ci nie polecę, ale taką suszarkę jak najbardziej. Mam taką w domu i jestem z niej zadowolona. Teraz w moim przyszłym domu z narzeczonym remontujemy i własnie niedawno kupiliśmy taką suszarkę. Sprawdza się szczególnie zimą, kiedy milo jest się wytrzeć w cieplutki ręcznik.

3

Ja tez bardzo polecam. Przez wiele lat nie miałam takiego kaloryfera w łazience i było chłodno,dogrzewałam dmuchawą . Rok temu załozyłam taki kaloryfer i jest bardzo zadowolona.Ma ponad metr i kilkanaście rurek. Mniejszego nie warto zakładać.bo musza na nim zawisnać,przynajmniej z dwa ręczniki.

4

Warto. Firm produkujących jest dużo - kieruj się wygladem  :-) i długościa gwarancji  - 7-8 lat to norma. Taki grzejnik mozna podłączyć do sieci centralnego ogrzewania  - to na zime i dać dodatkowo grzałke elektryczną - aby miec suche i ciepłe ręczniki przez pozostała częsc roku.

5

ja znam Atlantic Polska ... wiem ze produkuja suszarki łazienkowe i grzejniki ... to francuska firma (strone znajdziesz w google)

6

Firmy nie znam, ale u mnie w domku jest taka suszarka i jest bardzo przydatna. Mokre ręczniki szybko się suszą i nie wiszą mokre po kąpieli na wieszakach tylko mogą spokojnie wyschnąć na tej suszarce. Pożyteczna sprawa. Polecam

7

bardzo praktyczne i pomocne urzadzenie warte polecenia;) ogromna zaletą jest to, że można powiesić kilka ręczników na raz;)

8

Ja tez zamierzam sprawić sobie taka suszarkę-grzejnik.

9

mam taką suszarkę i polecam bardzo fajna sprawa i praktyczna smile

10

Też mam, fajnie na bieżąco suszy wilgotne ręczniki. Ale np. suszyłam raz na swojej czarnego tshirta mojego faceta i niestety, na białych żebrach pojawiły się czarne przebarwienia. Nie jestem w stanie niczym tego usunąć. Marki nie pamiętam, ale jednak zwróć uwagę na jakość i nie kupuj tych z dolnych półek. Za każdym razem kiedy wchodzę do łazienki i widzę te przebarwienia, to mnie szlag trafia. A są tam już od półtora roku. ;/

11

Też jestem za takimi suszarkami.
Widziałam gdzieś w internecie na zdjęciach suszarki firmy Atlantic Polska,
fajnie wyglądają, są eleganckie i dekoracyjne. 
Mają dużo miejsca na mokre ręczniki czy bieliznę.
Słyszałam że, ta firma wykorzystuje najnowsze technologie w produkcji takich suszarek i grzejników.
Więc pewnie to dobra firma, z górnej półki.

12

na stronie wygladaja niezle ... sa na prad wiec pytanie czy mozna je wcisnac normalnie do kontaktu czy musi byc oddzielna faza (jesli sie myle niech ktos poprawi) ???

13

ja też kojarzę tej firmy suszarki. niektóre z nich mają możliwość dwutorowego rozprowadzania ciepła czyli oprócz suszenia mokrych ręczników, mogą ogrzewać pomieszczenie w tym samym czasie. są na prąd, ale niektóre mają możliwość podpięcia do instalacji centralnego ogrzewania. smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » suszarka łazienkowa (do ręczników itp.)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024