SKOMPLIKOWANA SPRAWA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » SKOMPLIKOWANA SPRAWA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: SKOMPLIKOWANA SPRAWA

Kochani pewnie jak wiele osób na tym forum mam problem. Rozstałam się z chłopakiem dwa tygodnie temu, on zerwał pod byle pretekstem. Byłam załamana. Odezwał się do mnie w zeszłym tygodniu czy możemy się spotkać oczywiście uniosłam się honorem i spytałam po co, że już mi wszystko chyba powiedział co ma mi do powiedzenia. Odpisał, że w sumie chyba mam racje lepiej będzie jak się nie spotkamy bo on nie che żebym nigdy przenigdy przez niego cierpiała i nie może mi dać tego czego ja chce i na co zasługuje. Oczywiście nie wytrzymałam i spotkałam się z nim w piątek gadaliśmy do 3 w nocy. Powiedział mi, że on woli być samotny bo on tylko umie ranić ludzi i to będzie najlepsze rozwiązanie. Gdy spytałam po co chciał się ze mną wcześniej spotkać powiedział, że po to co ja, że się stęsknił i chciał mnie zobaczyć(choć ja cicho liczyłam, że żałuje i chce wrócić sad : )
Spotkaliśmy się ponownie w sobotę i zostałam u niego na noc, przespaliśmy się ze sobą, rano jak wstaliśmy powiedział mi, że ma wyrzuty sumienia bo on obiecał sobie, że do takiej sytuacji nie dopuści, bo wie, że da mi tym powody, żebym robiła sobie nadzieje, że będziemy razem.
Co mam robić ja go tak bardzo kocham sad doradźcie coś bo zwariuje rozum mi podpowiada, że lepiej to zakończyć i uszanować jego decyzje a serce mówi co innego sad
pomóżcie!!!

ps. aha i on twierdzi, że chce utrzymać ze mną kontakt bo uwielbia ze mną spędzać czas, rozmawiać tylko, że będzie to dla mnie bardzo trudne i wiem, że będę cierpieć. Może on mnie nie kocha chce tylko mieć koleżankę od serca???a może spróbować i walczyć o niego???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: SKOMPLIKOWANA SPRAWA

Nie utrzymuj z nim kontaktu. Ciebie będzie boleć, będzie kusił powrót, ale nic już z tego nie będzie. Zerwij z nim wszelki kontakt. Będzie ciężko, ale to jedyny sposób. Poczytaj sobie forum, bo mnóstwo dziewczyn miało/ma ten sam problem i wiele rad zostało już udzielonych.

3

Ja również uważam, że powinnaś zapomnieć o nim! A najlepszym sposobem na zapomnienie jest znalezienie innego faceta! Wiem, że nie będzie Ci łatwo skoro go kochasz, ale warto spróbowac.

4

ja też jestem za daniem sobie spokoju z nim.
jasno i wyraźnie określił jak chce aby było, a Tobie będzie dużo łatwiej kiedy nie będziesz go oglądać i fajnie spędzać z nim czasu.

5

A moze on nie chce miec kolezanki od serca, ale poprostu od lozka, bo wie, ze nie odmowisz mu spotkania. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze on moze sie Toba bawic. Tak jak dziewczyny uwazam, ze powinnas dac sobie z nim spokoj...

6

bla bla bla standardowa bajka facetów... chce być sam, nie chce cie ranić, ale pokochać się możemy smile odetnij się dobrze od niego i poznaj kogoś kto będzie chciał coś więcej niż tylko "przyjacielski" sex..

7

ile ten facet ma lat??? a ile ty??? bo on wydaje sie byc strasznym tempakiem, niestety. Przykro mi tak mówic, wiec wybacz ale sory, albo facet chce byc z toba i jest, albo mowi ze nie i to koniec! a on? niby nie chce z toba byc, a jednak sie przespał z tobą, mówiąc na dodatek że ma poczucie winy przez to....dla mnie to jakis dzieciak i tyle. Zakoncz to i olej gościa na całej linii.

8

Oboje mamy po 26 lat. Wszystko to co tu piszecie tak samo mi podpowiada rozum ale walczę sama ze sobą bo serce kocha i jest mi z tym bardzo ciężko sad dlatego postanowiłam poszukać pomocy na forum i dowiedzieć się co myślą o tym osoby spoza mojego otoczenia. Nie chce szukać sobie nowego faceta, wiadomo tak najłatwiej, ale byłoby to z mojej strony egoistyczne gdyż byłby tylko pocieszeniem po stracie tego.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » SKOMPLIKOWANA SPRAWA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024