wiem o zdradach kolegi który ma partnerkę i 3 dzieci ... ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wiem o zdradach kolegi który ma partnerkę i 3 dzieci ... ;/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: wiem o zdradach kolegi który ma partnerkę i 3 dzieci ... ;/

hej
wiem o zdradach kolegi z pracy który ma partnerke życiowa a z nia 3 dzieci... zdzradza swoja kobiete z moja kolezanka ktora o wszystkim mi opowiedziała . było to dla mnie okropnym szokiem bo on wydawał mi sie pożadnym oddanym tej jedynej facetem a okazało sie ze jest h.... konkretnym oszustem . osobiscie nigdy bym go o to nie podejrzewała. Widzaiałam te esemesy od niego do niej... dla mnie to zboczuch... ta koleżanka jest cicha nie śmiała i on jej sie spodobał zakochała sie w nim a on ja wykorzystał po prostu. ona ma nadzieje ze beda sie spotykac dalej i cos z tego bedzie ale ja wiem ze dla niego to tylko seks jest wazny w ich relacjach i ja zwyczajnie wykorzystał... wykorzystał ja  i jej naiwnosc.

Powiedziałam o tym mojej kolezance ktora ich oboje zna i koledze. Szok nikt by sie nie spodziewał tego po nim .
ja nigdy nie byłam  w takiej sytuacji ze byłam swiadkiem zdrady romansu i to dla mnie nie typowa sytuacja ciagle o tym mysle zadaje sobie pytanie jak on tak moze jak oni tak moga oboje .... on ma dzieci i kobiete z ktora mieszka i udaje superr partnera a tak naprawde jest .... a ona sie zakochała i robi takie głupstwa bo ja owinał w okoł palca. ona twierdzi ze on z tamta nie ma slubu to moze sie dowiadywac a ona o niego jest w stanie walczyc... masakra.

teraz mam troche wyrzuty sumienia ze to miała byc tajemnica a ja o tym powiedziałam kolezance i koledze...
moze nie potzrebnie ?? ale ja musiałam o tym z kims pogadac...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wiem o zdradach kolegi który ma partnerkę i 3 dzieci ... ;/
drabina napisał/a:

teraz mam troche wyrzuty sumienia ze to miała byc tajemnica a ja o tym powiedziałam kolezance i koledze...
moze nie potzrebnie ?? ale ja musiałam o tym z kims pogadac...

Jak musiałas pogadać,to trzeba było napisać tu na forum. Zawaliłas sprawe i to bardzo!!! Za parę dni zdradzana kolezanka może przyjść do ciebie i zapyta czemu puszczasz takie ploty i co jej powiesz? Mozesz rozwalic jej związek.
NIGDY takich rzeczy sie nie powtarza!!! NIGDY o wiadomej zdradzie nie wolno informować pokrzywdzonego!!

3

zdradzonej kobiety  nie znam i nigdy nie znałam znam tylko jego. a on zdrazdza swoja kobite z  moja kolezanka.  tamtej nie znam wiem tylko jak wyglada a kolega h... to kolega z pracy. czyli sugerujesz ze powinnam to sobie olac i pochwalac to co oni robia??? nie mam zamiaru isc do niej i powiedziec SŁUCHAJ TWOJLUBY CIE ZDRADZA. jak ma wyjsc to samo wyjdzie . ywazam zee to mu na sucho nie powinno ujsc

4

NIGDY o wiadomej zdradzie nie wolno informować pokrzywdzonego!!

nie zgadzam sie z toba. dajmy na to maz cie zdradza ty o tym nie masz zielonego pojecia a twoje dobre kolezanki o tym wiedza ale pala głupa zeby tobie przykrosci nie robic... byłabys zadowaolona z faktu ze twoje dobre kumpele tak cie oszukiwały wiedziały a nic nie powiedziały nic nie dały delikatnie do zrozumienia  a on dalej mógł ci przyprawiac rogi __ __

5

drabina napisał/a:

zdradzonej kobiety  nie znam i nigdy nie znałam znam tylko jego. a on zdrazdza swoja kobite z  moja kolezanka.  tamtej nie znam wiem tylko jak wyglada a kolega h... to kolega z pracy. czyli sugerujesz ze powinnam to sobie olac i pochwalac to co oni robia??? nie mam zamiaru isc do niej i powiedziec SŁUCHAJ TWOJLUBY CIE ZDRADZA. jak ma wyjsc to samo wyjdzie . ywazam zee to mu na sucho nie powinno ujsc

Po prostu zostaw to.To nie jest twoja sprawa. Nie ty powinnas decydować czy ma mu to ujsć na sucho czy nie BO TO NIE JEST TWÓJ MAZ.

6

Raczej to jemu powinnas dac do zrozumienia ,ze wiesz, moze zakonczy te znajomosc ,zanim bedzie za pozno.No chyba  ze" ten typ tak ma" i jak nie ta to nastepna. I mysle ze powinnas porozmawiac z ta swoja kolezanka, swoja droga to faktycznie niesmiala osobka. Skoro wie,ze jest zonaty i dzieciaty to po cholere za nim lazi? No chyba ze nie wie, ze jest zajety. Ja bym powiedziala o zdradzie ale jesliby to dotyczylo bliskiej mi osoby. Do obcych bym sie nie mieszala. Zreszta nie wiadomo czy to sie wszystko nie obroci przeciwko tobie.Po co robic sobie wrogow?

7

a ja mysle z kolega moze sciemniac ze nci takiego nie jest lub moze na nia bedzie sie darl ze powiedziala
ja bymc chyba powiedziala kolezance zeby zmadrzala i zostawila ten...jak to nazwac zwiazek??
ona jest kochanka, straci z czasem szacunek w oczach innych i pewnie swoich...masakra

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wiem o zdradach kolegi który ma partnerkę i 3 dzieci ... ;/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024