18 września mam wesele. Nie chcę kupować sukienki bo po uważam że w żadnej nie jest mi dobrze. Zastanawiam się czy wypada pójść w ołówkowej, czarnej spódnicy i w jasnej atłasowej bluzce wiązanej w kokardę na szyi? Co o tym myślicie? Dodam że mam trochę ciałka tu i ówdzie więc myślę że ołówkowa spódnica będzie ok.
ja uwazam ze mozesz isc kto powiedzial ze na wesele trzeba ubierac sukienke. wazne zebys ty czula sie dobrze ![]()
Bardzo świetny pomysł, popieram przedmówczynię, kto każe być w sukience na weselu, musisz Ty sie dobrze czuć.
Ostatnio byłam na weselu, gdzie kobieta była ubrana w czarne kant spodnie i tunikę piękną z cekinami naprawdę super wyglądała. Więc nie zastanawiaj sie nawet tylko idź w tym w czym Ci będzie dobrze ![]()
Pewnie że można! Tylko rozejrzyj się za jakąś efektowną biżuterią do tego, żeby nie wyglądało zbyt "biurowo".
Bo niby kto powiedział że na wesela trzeba nakładać sukienki z falbankami? ![]()
A ja się wepchnę w temat.Mam pytanie-w sobotę mam bankiet-miałam iśc bez rajstop bo mam sandałki-ale zrobiło się zimno i nie wiem co robic? Pomóżcie...
Chyba niewiele da się zrobić - pogody nie pokonasz, chociaż może się wypogodzi.
Raczej jedyne wyjście to dobranie innych bucików i rajstop do nich - bo sama się zgodzisz, że rajstopy do sandałów nie wyglądają korzystnie.
Poza tym w taki ziąb jak dziś to nawet nie próbowałabym zakładać odkrytych butów.
zgadzam się, lepiej poszukaj jakichś całych bucików bo jak zacznie padać to popływasz w sandałach ![]()
Ja mysle, że to bardzo fajne zestawienie;) Dlaczego masz od razu kupować nową sukienke:)
Dzięki dziewczyny ![]()
Pewnie że możesz, i myślę że bardzo ładnie elegancko będzie:)
ten ubiór to wg mnie pasuje raczej na urodziny do rodziny. chociaż jak nie masz w co sie ubrać to myśle, że ostatecznie taki zestaw ubrań uszedłby. ![]()
Fajny pomysł na strój. Znam ten ból jeśli chodzi o suknie, na prawdę cięzko znaleźć coś fajnego.