Czy wypada tak iść na wesele??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy wypada tak iść na wesele???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Czy wypada tak iść na wesele???

18 września mam wesele. Nie chcę kupować sukienki bo po uważam że w żadnej nie jest mi dobrze. Zastanawiam się czy wypada pójść w ołówkowej, czarnej spódnicy i w jasnej atłasowej bluzce wiązanej w kokardę na szyi? Co o tym myślicie? Dodam że mam trochę ciałka tu i ówdzie więc myślę że ołówkowa spódnica będzie ok.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wypada tak iść na wesele???

ja uwazam ze mozesz isc kto powiedzial ze na wesele trzeba ubierac sukienke. wazne zebys ty czula sie dobrze smile

3

Bardzo  świetny pomysł, popieram przedmówczynię, kto każe być w sukience na weselu, musisz Ty sie dobrze czuć.
Ostatnio byłam na weselu, gdzie kobieta była ubrana w czarne kant spodnie i tunikę piękną z cekinami naprawdę super wyglądała. Więc nie zastanawiaj sie nawet tylko idź w tym w czym Ci będzie dobrze smile

4

Pewnie że można! Tylko rozejrzyj się za jakąś efektowną biżuterią do tego, żeby nie wyglądało zbyt "biurowo".
Bo niby kto powiedział że na wesela trzeba nakładać sukienki z falbankami? wink

5

A ja się wepchnę w temat.Mam pytanie-w sobotę mam bankiet-miałam iśc bez rajstop bo mam sandałki-ale zrobiło się zimno i nie wiem co robic? Pomóżcie...

6

Chyba niewiele da się zrobić - pogody nie pokonasz, chociaż może się wypogodzi.
Raczej jedyne wyjście to dobranie innych bucików i rajstop do nich - bo sama się zgodzisz, że rajstopy do sandałów nie wyglądają korzystnie.
Poza tym w taki ziąb jak dziś to nawet nie próbowałabym zakładać odkrytych butów.

7

zgadzam się, lepiej poszukaj jakichś całych bucików bo jak zacznie padać to popływasz w sandałach wink

8

Ja mysle, że to bardzo fajne zestawienie;) Dlaczego masz od razu kupować  nową sukienke:)

9

Dzięki dziewczyny smile

10

Pewnie że możesz, i myślę że bardzo ładnie elegancko będzie:)

11

ten ubiór to wg mnie pasuje raczej na urodziny do rodziny. chociaż jak nie masz w co sie ubrać to myśle, że ostatecznie taki zestaw ubrań uszedłby. smile

12

Fajny pomysł na strój. Znam ten ból jeśli chodzi o suknie, na prawdę cięzko znaleźć coś fajnego.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy wypada tak iść na wesele???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024