powinnam Go puscic na impreze ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » powinnam Go puscic na impreze ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: powinnam Go puscic na impreze ?

hej. moj chlopak dostal zaproszenie na duza dyskoteke z kolegami z dawnej szkoly. beda sami chlopacy, ale na tej imprezie jest mnostwo sexownych dziewczyn ( bylam tam wczesniej ) jestem jego pierwsza dziewczyna i jetsesmy razem ponad rok. czy po alkoholu nie bedzie mial ochoty sprobowac czegos nowego??? czekam na pomoc kobietki wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powinnam Go puscic na impreze ?

Wszystko zależy od faceta. Jeżeli nigdy nie dawał Ci podstaw do tego byś podejrzewała go o jakieś skoki w bok, to nie powinien szaleć. Patrzeć na obce panienki zawsze ma prawo. Przecież na ulicy też je widuje wink

Zaufanie mu opłaci się. Będzie z Tobą szczery i nie będzie ukrywać gdzie chodzi/z kim się spotyka, bo będzie wiedział, że mu nie zabraniasz i ma do tego prawo.

3

To zalezy od niego i od ciebie czy ufasz mu na tyle by go tam puścic czy nie. Żadna z nas myslę,że dokładnie ci nie podpowie co masz zrobić,musisz sama zdecydować,podjąć decyzę. Choć zgodze się,że to dobry "test" na sprawdzenie się w takie sytuacji.

4

Nigdy nie dal mi podstaw zebym myslala ze mnie zdradza ani nic... chodzi mi o alkohol. roznie to bywa jak ktos sie napije.. hmm to mnie martwi. po alkoholu jest sie glupim ;/

5

Całe życie chcesz faceta trzymać za rękaw? Jeśli będzie chciał Cię zdradzić, to Cię zdradzi - nie będzie wcale musiał iść na dyskotekę żeby to zrobić. Trochę zaufania w związku...

6

Dokladnie. Jesli zamkniesz go w klatce i bedzie chcial cie zdradzic, to to zrobi nawet z pretem od tej klatki. Jesli nie bedzie, to tego nie zrobi. Co, myslisz, ze on nie ma swojego rozumu? Swojej odpowiedzialnosci? Na pewno wie ze ma ograniczyc alkohol. Zreszta, trudno tak sie spic, zeby kompletnie stracic swiadomosc.. Porozmawiaj z nim i traktuj powaznie. Nie jak dziecko, ktoremu masz czegos zabraniac - mamusia jeszcze nie jestes.

7

Droga autorko pytanie zostało sformułowane jakby to matka zastanawiała się czy puścić synka na dyskotekę szkolną. Możesz go "puścić" i wtedy albo on okaże się godny zaufania a dodatkowo Twoje zaufanie zostanie Ci wynagrodzone w przyszłości (nie będzie kręcił i oszukiwał) albo pójdzie i będzie się bawił z inną tam (wtedy też korzyść bo jeśli ma zdradzić to i tak zdradzi, więc lepiej wcześniej niż później). Możesz też zabronić mu i też dwa wyjścia. Albo zaakceptuje to i w przyszłości będzie się zastanawiał nim w ogóle Ci powie o takiej imprezie (jeśli będzie chciał bardzo pójść), ewentualnie pójdzie bez Twojej wiedzy. Albo nie zaakceptuje i pójdzie tam mimo Twego sprzeciwu. Wtedy sama sobie odpowiedz jak Ty zareagujesz, bo jeśli zobaczy że mu czegoś "zabraniasz", a on i tak może robić co chce to każdy Twój następny sprzeciw będzie traktowany z jeszcze większym przymrużeniem oka.

Sam jestem zwolennikiem zasady zaufania, dopóki partner tego zaufania jakoś drastycznie nie podważył.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » powinnam Go puscic na impreze ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024