Dobra farba i ładny kolor??jaka?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Dobra farba i ładny kolor??jaka??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dobra farba i ładny kolor??jaka??

No wiec tak , swoje naturakne włosy mam blond ale ostatnio przeszłam na ciemniejszy brąz...farbowałam farba schwarzkopf brillance szlachetny brąz i kolor był fajny ale ja czesto myje włosy i juz po 2 tyg mam taki średni rudawy blond!poszukuje farby zeby sie długo trzymała na włosach i w ciekawym odcieniu brązu1znacie jakąś??

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dobra farba i ładny kolor??jaka??

a więc kochana żadna farba nie będzie ci sie odrazu trzymać na włosach blond dopiero po upływi jakiegoś czasu.Ja polecam farby fryzjerski mozesz sobie wybrac  w sklepie fryzjerskim

3

Wiesz przyznam Ci się, że ja kupiłam farbę w profesjonalnym sklepie z takimi artykułami. Moja farba jest firmy BY FAME, kolorek owszem trochę się zmył, ale został położony w styczniu i do dnia dzisiejszego maluje jedynie odrosty (raz na 3 miesiące) farbą Garnier. Udało mi się zdobyć podobny odcień i świetnie komponuje się z tamta farbą smile Kolejne malowanie farba profesjonalną pod koniec roku.

Dla ścisłości koszt farby ok. 20 zł

Pozdrawiam

4

Osobiście odradzam farby... Zrobiłam raz i byłam przerażona tym, jak mi odrastało... Chciałam przyciemnić, w końcu wypaliły się sońcem .Wolę szampony koloryzujące. Przynajmniej kolor się spłukuje, a nie musi zrastać...

5

anela napisał/a:

Osobiście odradzam farby... Zrobiłam raz i byłam przerażona tym, jak mi odrastało... Chciałam przyciemnić, w końcu wypaliły się sońcem .Wolę szampony koloryzujące. Przynajmniej kolor się spłukuje, a nie musi zrastać...

Ja również wolę szampony, nawet fryzjerka poradziła mi że jesli nie mam siwych włosów to lepiej uzywać szamponów.
Osobiście uzywam LOREAL CASTING.

6

Długo na włosach trzymają farby Osmo ikon.  Są to profesjonalne kosmetyki koloryzujące do włosów. Jest tam dużo palta kolorów, włosy są po nich bardzo ładne i co ważne są one wydajne.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Dobra farba i ładny kolor??jaka??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024