No wiec tak , swoje naturakne włosy mam blond ale ostatnio przeszłam na ciemniejszy brąz...farbowałam farba schwarzkopf brillance szlachetny brąz i kolor był fajny ale ja czesto myje włosy i juz po 2 tyg mam taki średni rudawy blond!poszukuje farby zeby sie długo trzymała na włosach i w ciekawym odcieniu brązu1znacie jakąś??
a więc kochana żadna farba nie będzie ci sie odrazu trzymać na włosach blond dopiero po upływi jakiegoś czasu.Ja polecam farby fryzjerski mozesz sobie wybrac w sklepie fryzjerskim
Wiesz przyznam Ci się, że ja kupiłam farbę w profesjonalnym sklepie z takimi artykułami. Moja farba jest firmy BY FAME, kolorek owszem trochę się zmył, ale został położony w styczniu i do dnia dzisiejszego maluje jedynie odrosty (raz na 3 miesiące) farbą Garnier. Udało mi się zdobyć podobny odcień i świetnie komponuje się z tamta farbą
Kolejne malowanie farba profesjonalną pod koniec roku.
Dla ścisłości koszt farby ok. 20 zł
Pozdrawiam
Osobiście odradzam farby... Zrobiłam raz i byłam przerażona tym, jak mi odrastało... Chciałam przyciemnić, w końcu wypaliły się sońcem .Wolę szampony koloryzujące. Przynajmniej kolor się spłukuje, a nie musi zrastać...
Osobiście odradzam farby... Zrobiłam raz i byłam przerażona tym, jak mi odrastało... Chciałam przyciemnić, w końcu wypaliły się sońcem .Wolę szampony koloryzujące. Przynajmniej kolor się spłukuje, a nie musi zrastać...
Ja również wolę szampony, nawet fryzjerka poradziła mi że jesli nie mam siwych włosów to lepiej uzywać szamponów.
Osobiście uzywam LOREAL CASTING.
Długo na włosach trzymają farby Osmo ikon. Są to profesjonalne kosmetyki koloryzujące do włosów. Jest tam dużo palta kolorów, włosy są po nich bardzo ładne i co ważne są one wydajne.