GARNIER Intensywna pielęgnacja ŁAGODZĄCE MLECZKO DO SKÓRY WRAŻLIWEJ

Opis producenta
Jego hipoalergiczna i bezzapachowa formuła została specjalnie dostosowana do potrzeb skóry wrażliwej. Balsam ochronny efektywnie łagodzi podrażnienia i zmniejsza zaczerwienienia spowodowane wysuszeniem skóry dzięki zawartości allantoiny. Koi, odżywia, a jednocześnie odbudowuje naskórek. Olejek z palmy zapewnia skórze odżywienie i jedwabistość. Skóra jest nawilzona przez 24 godziny, a ty czujesz się komfortowo.
[b]Moja recenzja[b]
Bardzo tanie jest to mleczko Garniera - mi udało się kupić w promocji Roosmana za 10 złotych ! Natomiast co do jakości ,mhm ... i zaczynają się schodki... Ładnie pachnie - to na pewno. Na początku wydawało mi się te,ż że bardzo dobrze nawilża. Skóra zaraz wklepaniu Garniera była bardzo ładnie nawilżona, natomiast za około godzinkę , już niestety nie. Myślę ,ze to mleczko działa krótkofalowo - 24 godziny nie działa. Przynajmniej u mnie nie działała. Działał zalewie jakąs godzinę. Nie powiem żeby skóra byłą wysuszona p tej godzinie, ale po prostu - nawilżona też nie była. Średnio godne polecenia to mleczko