Dziwne zachowanie męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwne zachowanie męża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Dziwne zachowanie męża

Mam maly problem z mezem;/ Ostatnio dostalam wiadomosc od jakiegos faceta(nie znam) zeby sie spotkac, powiedzialam o tym mezowi  a ten wylecial mi z haslem ze nie chce mu sie wierzyc w to ze jakis facet napisal do mnie i chce sie spotkac. Innym razem gdy rozmawialismy wylecial do mnie z haslem ze nie jestem nikim wyjatkowym;/ A jak pokazywal mi zdjeccie dziewczyny brata zachwycal sie nia ze modelka, gdy ja zobaczylam stwierdzilam fakt ze jest troche grubsza i ze do modelki to jej ho ho to mi powiedzial zebym popatrzyla na siebie;/ Czy to jest normalne?? Napiszcie prosze co o tym myslicie:) pozdrawiam:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie męża

Pamietaj, ze facet to facet i zawsze cos palnie a tak serio tak nie mysli:):) Moze po prostu chciał wzbudzic w Tobie zazdrosc po tym jak oznajmiłas mu o tym mężczyźnie??

Albo chciałby Ci tak dyskretnie powiedziec żebys jakos bardziej zadbała, zmieniła coś w wygladzie??

3

Kurcze Droga Zosiu, ja staram sie wygladac dobrze, dbam o wyglad lecz moj mezus nigdy tego nie zauwaza;/ Co jak co ale u innej to od razu lecz u mnie wogole;/

4 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-11 22:46:04)

Jak długo jestescie po slubie? co masz na mysli mowiac, ze "dbasz o siebie" ? pamietaj , ze mezczyzni to wzrokowcy smile

A poza tym to nie przejmuj sie kochana, maz napewno Cie kocha, cos musialo wplynac na Jego kilka uszczypliwych slow, ale to pewnie zazdrosc.

5

Kupuje sobie nowe fajne ciuszki, codziennie makijaz...ale to nie pomaga. W sumie ja moglabym paradowac po domu nago lub w samej bieliznie to i jak to nic nie da. Juz probowalam a ten zapytal sie mnie jak moge tak nieubrana chodzic po domu?? Rozwalilo mnie to:P

6

Żonka-używaj opcji "edytuj". Na forum netkobiet nie piszemy posta pod postem.

Pozdrawiam smile

7

Hmm, dziwna sprawa. Mój "jeszcze" mąż wiele by dał , żebym nago po domu chodziła. Chociaż to chyba odnosiło się do jego libido-chętnie seks uprawiałby "co chwilę". Ale jak kupowałam sobie nowe ciuchy no to czasem powiedział, że ładnie wyglądam, ale nigdy nie zachwycał się jakoś szczególnie.
Pogadaj może z mężem Katarzyno-może coś się bliżej dowiesz.

8

Tez proponuje, porozmawiaj z mezem, bo to az dziwne smile ale nie martw sie, napewno czegos sie dowiesz i bedziesz wiedziec co zrobic by to zmienic. proste smile

9

Ile lat jesteście po ślubie? Może rutyna daje się we znaki?

Zapytaj też męża czemu tak się zachowuje i czy nadal uważa Cię za atrakcyją kobietę.

10

uważa,ze to nie jest wcale mały problem, faceci owszem to wzrokowcy, ale tez bywaja inteligentni, więc kazdy normalny facet powinien uzyc tez rozumu!!!! to wyraźny brak szacunku do własnej kobiety!

11

toze jakas mus ie podoba to nie ma w tym nic zlego, ty tez pewnie zauwazasz urode panow:) ale dlaczego cie tak traktuje?? wszyscy cie pytaja ile lat ejstescie po slubie?? moze...nie wiem czemu przyszlo mi to do glowy moze on cie nie kocha ze gada takei zeczy, no prosze cie jakby jakas kobieta chodzila przy mezu w bieliznie to chyba kazdy by zareagowal ale o 180 stopni inaczej niz twoj maz:)
ale  zdrugiej strony facet to nie wie co mowi i nei wie ze kobiecie to robi przykrosc, powiedz  mu ze ci jest przykro i ze czasem moglby ci powiedziec cos milego

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwne zachowanie męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024