wszyscy uwazaja ze klamie! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » wszyscy uwazaja ze klamie!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: wszyscy uwazaja ze klamie!

hej! mam duzy problem.... kilka tyg temu bylam na dysk. poszlam na loze sama bez kolezanek i byl tam pewien znajomy. widac bylo ze mu sie podobalam ale ja go nie chcialam bo mam juz chlopaka ( aktualne pracuje za granica). spytal mnie czy bym nie zatanczyla, po czym dodal ze mozemy isc na dwor przejsc sie to mnie nauczy pewnych rzeczy:/ i ze moj chlopak sie nie dowie bo to bedzie bez zobowiazn!wkurzylam sie i pomyslalam ze nikt nie bedzie ze mnie robil dziw** . dalam mu do zrozumienia ze jest bezczelny i ze nie ze mna takie teksty. on sie na to oburzyl i zeby mi dogryzc powiedzial ze moj chlopak pewnie tam jakoms juz obraca itp. wiedzialam ze powiedzial tak bo chcial mnie wkurzyc o to ze go odzrzucilam ale powiedzialm mu kilka slow. postanowilam ze nie popuszcze mu tego i powiedzialam wszystko bratu chlopaka. minelo kilka tyg a przyszly szwagier zrobil afere temu gosciowi. zrobila sie zadyma. mnie akurat wtedy nie bylo. godz 12 w nocy dostalam sms od kumpeli co tam sie dzieje, a po nim  pretensje ze klamczucha jestem itp. pisalam potem z kolezanka i mi powiedziala ze wszyscy uwazaja ze klame.... napisalam do szwagra i co sie okazalo ze tamci go przekabacili i ze zawiodl sie na mnie bo klamie, kazdy mowi ze to nie prawda! tylko ze to byla rozmowa tylko w 4 oczy moja i tego goscia wiec jak oni moga twierdzic ze klame???nie byli przy tym... bardzo sie zawiodlam bo wychodzi na to ze po mnie mozna jezdzic...po mnie ktora obrazono... ! placze juz kilka dni bo naprawde swiat jest okrutny! zamiast powinna przyjsc sprawiedliwosc to wyszlam na zla... teraz juz nie pokaze sie tam... co najgorsze ta sprawa nie chce ucichnac bo co trochu ktos do mnie pisze z pretensjami... nie no masakra jakas :(((((( stracilam tyle osob ktorych naprawde lubilam, a co najgorsze stracialam zaufanie szwagra ....jeszcze tego brakuje zeby dowiedzial sie chlopak wtedy moze i on bedzie uwazal ze jestem klamczucha????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wszyscy uwazaja ze klamie!

Frytka po 1 : zakładanie kilku watków o tym samym to łamanie regulaminu forum!
Po co chodzisz sama na dyski. Ehh czasy kiedy szło sie tam miło spędzić czas chyba minęły bezpowrotnie.
Nie odpowiadaj na te smsy tylko je zachowaj w telefonie- to dowód ze mówisz prawdę. Jeśli szwagier będzie chciał rozmawiać spokojnie mu opowiedz jak to było.

3

dwa razy mi sie wcisnęło i dlatego wyszły dwa takie same wątk.i a tamtego nie wiem jak skasowac zeby byl tylko jeden

4

Frytko, jeśli zdarzy Ci się zdublować wątek, to zgłoś nam raport do usunięcia-w przeciwnym razie możemy uznać że robisz to specjalnie i dostaniesz bana na swoim koncie.

5

ja z nim probowalam rozmawiac ale nie chce mnie wysluchac. uwaza ze zawiodl sie na mnie. on poprostu wierzy im ze klame. bardzo to przykre jest ze nasze relacje sie tak zepsoly....na dodatek kolezanka codziennie mi na ten temat pisze i mnie ochrzania. uwierzcie ze nawet nie ma 1 osoby ktora by wstawila sie za mna:(

6

Co do Twojego problemu: przyznaj szczerze - jaki był powód samotnego pójscia na zabawę?
Skoro szwagier nie chce słuchać- to daj mu odsapnąć. Koleżance powiedz żeby dała sobie spokój bo Ty masz juz dość z tego tytułu nieprzyjemnosci.
Mam trochę hardkorowy pomysł- powiedz sama o tym chłopakowi. Ty wiesz najlepiej jak było. Jesli ktos sie ze mną nie zgadza- proszę to napisać.

Frytko przepraszam ze tak najechałam wczoraj ale czasem się zdenerwuję jak widzę kilka tych samych wątków. W prawym dolnym rogu masz ikonkę "zgłoś do usunięcia" i w ten sposób raportujesz Modom ze chcesz m. in.: usunąć post, zgłosić spam.

7 Ostatnio edytowany przez frytka292 (2010-08-10 17:14:46)

szczerze czemu poszlam na ta dyskoteke??? poszlam bo mialam ochote wreszcie spotkac sie ze znajomymi, zapomniec na chwile ze moj R siedzi we Wloszech....ja calymi tyg siedze w domu...moje kolezanki nie maja dla mnie czasu bo maja chlopakow, pracy szulam i puki co lipa. moj chlopak mieszka ode mnie 20 km dalej, wydaje sie blisko ale znajomi stamtad nie przyjezdzaja do mojego miasta tylko do swojego obok wiec jak widzicie rzadki z nimi kontakt.... jedynie tel albo taki wlasnie zeby spotkac sie na dysk ktora jest tak kolo nich. ja czuje sie bardzo samotna bo czasami nie mam nawet z kim  porozmawiac... a moj R przed wyjazdem powiedzial mln razy ze jak mam okazje to zebym szla na zabawe czy cos bo on zdaje sobie sprawe ze to zglupiec mozna siedziec tak w domu calymi tyg...on mi bardzo ufa a ja jego nie mam zamiaru zawiesc. ta zabawa byla po prostu po to zeby spotkac sie z paczka znajomych i zeby nie zdziczec w domu

a co do tego zeby powiedziec chlopakowi to odpada...puki co lepiej niech nie wie. jesli wyda sie jak wroci to mu powiem. nie chce zeby martwil sie za granica o mnie.... a zreszta on taki nerwowy jest na punkcie takich rzeczy ze napewno problemu by zrobil sobie z policja ... juz przezywalam raz jego sprawy sadowe i dziekuje...

8

frytka292 napisał/a:

a co do tego zeby powiedziec chlopakowi to odpada...puki co lepiej niech nie wie. jesli wyda sie jak wroci to mu powiem. nie chce zeby martwil sie za granica o mnie....

Więc wolisz, żeby dowiedział się od osób trzecich, niż od Ciebie i żeby mógł poznać Twoją wersję wydarzeń?

9

oczywiscie ze nie chce zeby uwierzyl tamtym... nie wiem co o tym myslec... z jednej strony boje sie mu powiedziec bo boje sie ze mnie ochrzani  ze problemy sobie robie lub ze bedzie na to obojetny.a z drugiej marze zeby sprawa ucichla...tylko ze predzej czy pozniej powie mu swoja wersje szwagier......boje sie ze strace chlopaka o taka glupia  sytuacje...chyba bym sobie tego nigdy nie wybaczyla

10

napisalas ze sama pojechalas na dyske. dalej ze chcialas sie spotkac ze znajomymi.
Nie wiem jaki on jest, jakie miał zatargi z prawem, ale lepiej jak sie dowie od Ciebie niż usłyszy "tęczową wersję".

11

ja tam napisalam ze poszlam na loze sama... a na dysk bylam z kolezankami tylko one poszly z lozy bawic sie na sale.ja nie wiedzialam gdzie sa bo bylam w wc wtedy i po powrocie zastalam loze bez nich. byl tak tylko ten gosciu.tam  napisane jest w pierwszych kilku zdaniach

12

No widzisz, nie pamiętałam i tak napisalam- przepraszam.
Wiesz tak jak pisałam najlepiej bedzie jak on sie dowie o tym od Ciebie, skoro wiesz że to szwagier wygada uprzedz go.
Czy nadal jest nerwowa sytuacja?

13

doszłam do wniosku ze jak nie chce sie do mnie odzywac to nie...kiedys mu przejdzie a ja nie mam za co go przepraszac!a kolezanki? no widac ze cos do mnie maja. jedna kolezanka to jak ze mna pisala sms to taka nie mila byla, w ogole pyskowala o byle co ,a druga to dzisiaj sie odezwala co slychac ale jak jej odpisalam to tez taka dziwna atmosfera. ja dziwie sie tym ludziom ze skoro maja cos do mnie to po co do mnie pisza jak potem pisza na odwal sie. bez sensu....no i poraz kolejny zawiodlam sie bo jeszcze przed tym jak szwagier przestal sie odzywac to napisal mi ze moja najlepsza kolezaka ktora znala cala ta sytuacje, pocieszala mnie, wspierala i w ogole byla za mna jemu napisala ze tez mi nie wierzy. to byl dla mnie szok!!!! wychodzi na to ze moje kolezanki sa dwolicowe...tylko ze czym ja sobie zasluzylam na takie traktowanie????bo to wlasnie dzieki nim szwagier przestal sie odzywac... moze zazdroszcza ze z moim chlopakiem dobrze sie mi uklada?niby mowia ze maja juz tam innych ale nie zapominam o tym ze kiedys one byly w moim R zakochane ale on jak to chlopak bawil sie nimi i dopiero jak mnie poznal to sie zakochal we mnie i licze sie tylko ja, a do nich nawet na sms nie odpisuje.... moze w tym tkwi ziarno tego wszystkiego????

14

Frytko wychodzi na to że mialas obok siebie sekundantki nie przyjaciółki. Lepiej z nimi rozluznij kontakty maksymalnie. Nie masz za co przepraszać szwagra lol.

15 Ostatnio edytowany przez frytka292 (2010-08-12 21:19:51)

tez tak uwazam...z kazdym dniem dowiaduje sie na ten tamet czegos nowego. marze zeby poszlo w zapomnienie to wszystko i dali mi swiety spokoj...ale  macie racje , trudno bylo mi sie zdecydowac ale jakos musze chlopakowi o tym powiedziec co tutaj sie dzieje.... a zreszta wiadomo moze juz wie??? bedzie do mnie dzwonil z zagranicy niebawem to sie dowiem

hejka dziewczeta! moj R dzwonil i mu powiedzialam jak mi radzilyscie :) i wiecie co mam super humor wreszcie:D wyplakalam mu sie i powiedzial mi zeby nie plakac i nie przejmowac sie kolezankami i bratem bo wszyscy sa glupi ( tam inne bylo slowo niecenzuralne), nie myslec o tym i nie odzywac sie do nich jak sa tacy. mowie wam tyle mi milych slow mowil, pocieszal mnie ze az mi ulzylo na duszy ze mam to za soba i ze tyle od niego wsparcia dostalam :*

16

No widziesz smile Mądrego masz chłopaka. Ufa Ci nie zawiedz go! - to tak na przyszlosc smile

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » wszyscy uwazaja ze klamie!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024