Trzy najgorsze miejsca na seks??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Trzy najgorsze miejsca na seks???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

1 Ostatnio edytowany przez judyta33 (2010-08-05 13:25:46)

Temat: Trzy najgorsze miejsca na seks???

Dla zabawy, ale i z ciekawości: w jakich trzech, dokładnie określonych, miejscach zdarzyło się Wam przeżywać uniesienia - i było fatalnie?

Mój prywatny zestaw wygląda tak:
1. Hotel "Pyramida" w Pradze - zimą ogrzewanie jest tam piekielne, to było jak maraton pływacki.
2. Pokój goscinny w domu mojej siostry i jej męża - jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś nie wszedł bez pukania w najmniej odpowiednim momencie.
3. Moja łazienka - ten, kto ją projektował, zapomniał, że ludzie mają łokcie i kolana.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trzy najgorsze miejsca na seks???

Heh Judyta, ale się uśmiałam big_smile

Trzy to może nie, ale jedno takie miejsce mam, jest nim mój pokój, bezpośrednio przy kuchni. Przez drzwi słychać rozmowy a gdzie tu jeszcze ruch na tapczanie...  Haha

3

Pokój gościnny domu babci mojego kumpla. To był parter, a na górze była zaprzyjaźniona para, no i ciągle wydawało nam się ze idzie ktoś na fajkę na dół, a po za tym były dwa wyjścia, albo baraszkować czy ultra jasnym świetle w środku nocy i żeby nawpadały komary i inne(po za tym do światła było daleko) , albo przy zgaszonym, jak je zgaśliśmy było masakrycznie ciemno, zero światła. Było cholernie dziwnie, a żeby założyć prezerwatywy czy je znaleźć to musiałam przyświecać komórką big_smile

Drugie, kwatera nad morzem, próbowaliśmy trochę pobaraszkować,  on już mnie rozbiera, a byliśmy na wakacjach z dziadkami, i babcia z dziadkiem siedzieli w wyjętym pokoju kilka kroków dalej, a dziadek zostawił coś w tym pokoju gdzie my byliśmy, i zamiast zapukać to wszedł z wielkim hukiem do pokoju... chyba coś wyczuwał tongue

Wydmy gdy nie ma się kocyka też nie są zbyt fajne, po pierwsze, co odwróciłam głowę to widziałam głowy ludzi tongue wprawdzie szum morza i widok go był fajny, ale w plecy i tyłek właziły mi jakieś gałęzie, słyszałam z oddali głosy ludzi, łaziły po mnie mrówki, i na dodatek deszcz zaczął padać tongue

Więc mimo ze wspominam to z wielkim sentymentem, to nie były to najlepsze miejsca na igraszki tongue

4 Ostatnio edytowany przez martita07 (2010-12-06 23:11:32)

.

5

Martita, jak Wy to tłumiliście?

6

Tak skrzypiące łóżko to jakiś koszmar!

7 Ostatnio edytowany przez martita07 (2010-12-06 23:06:07)

.

8

To mnie wkurzało ogólnie całe moje piętro na działce tongue
Stary dom więc jak się chodziło to cała podłoga drżała i wydawała dźwięki. A że zazwyczaj tam akurat nas ponosiło  to zawsze coś skrzypiało i tylko było "żeby tylko ciotka na dole nie słyszała tongue  "
Ale że ogólnie fajnie było na działce, to nie uznaje tego za najgorsze miejsce big_smile

9

Opel Tigra mojego byłego - to auto jest samo w sobie jak puszka, że już nie wspomnę o jakichkolwiek akrobacjach, bo oczywiście ambitnie postanowiliśmy kochać się wewnątrz tego malucha wink I gwóźdź tej historii - kiedy próbowaliśmy odpalić silnik "po", okazało się, że siadł akumulator i musieliśmy prosić jego mamę o przyjechanie po nas do tego lasu tongue Więc bajeczne zakończenie "seksu w aucie"...

10

nasze najgorsze miejsce? hmmmm.... pamietam to bylo w pokoju w ktorym spalo 2 pijanych kolegow po imprezie a obok w pokoju siedzialo kilka osob ktorzy ze soba rozmawiali. to byl koszmar. z jednej strony myslalam ze przypal bedzie jak koledzy wstana i dlatego balam sie rozebrac gore a z drugiej ze tamci obok wejda. ale jakos dalismy rade:)

11

ja pamiętam jedno do dziś mnie śmieszy.Z moim obecnym mężem wtedy narzeczonym pojechaliśmy do lasu na spacer.Ale stanęliśmy na dróżce i zaczęliśmy się wygłupiać siedziałam na nim pół goła a tu nagle nie wiem skąd wyszło pełno ludzi chyba 15 normalnie wycieczka wszyscy się śmiali i patrzyli nam do auta to był koszmar nie wiedziałam gdzie ze wstydu schować głowę ha ha

12

Mój najgorszy seks... Pod prysznicem:( Nie dość że mało miejsca w kabinie, to przy figlach przez przypadek włączyłam wodę, wodę niestety lodowatą:( Przepłaciłam to lekkim przeziębieniem, no cóż mówi sie trudno:(

13

Aguśka20 - to miałaś bardzo podobną sytuację do mnie wrr. pamiętam wybrałam się ze swoim byłym do hotelu na podlasiu, wzięliśmy apartament hm i myśleliśmy gdzie by tu to zrobić i hop siup pod prysznic . Tylko że mi się włączyła gorąca woda i zwątpiliśmy z sexu pod prysznicem ;D

14

1. Pod moim domem w aucie w biały dzień! tongue
2. Na sianie- okropność. big_smile
3. Pod namiotem, na polu namiotowym- nigdy więcej. smile

15

a czy jest złe miejsce na seks? :-)

16 Ostatnio edytowany przez Kyntia (2011-03-11 16:46:38)

1. Mój były wyjechał do Wa-wy za pracą szef wynajął im w jakimś budynku pokój w którym spali na materacach do dyspozycji mieli łazienkę z prysznicami.
Seks na zlewozmywaku to koszmar nie dość że dupsko wpada ci do zlewu to w pewnym momencie słyszysz "trach" i już po zlewie big_smile
Ale co dzwoniłam potem do niego to mówił "ten zlew przypomina mi nasze błogie chwile".

2. Wydmy - piasek wszędzie, ale to wszędzie nie jest zbyt miły.

3.  Nocny autobus i tylne siedzenia. Kierowca rzadko kiedy patrzył się na drogę.

17

1.moj wlasny pokoik,w lozku,ktore nalezy do mnie i do siostry..strasznie skrzypi,za sciana ojciec i strach,ze ktos moze zaraz zapukac i wejsc badz po prostu wejsc..

2. Altanka w ogrodku...jakis stary stolik,ktory ledwo co stoi...na nim jeszcze ja..i cala altana ,ktora sie trzesie razem z nami.do tego okno wychodzace na ogrodek i w nim wolajaca cie mama...i jak tu wyjsc na wolanie?ze strachu i wstydu,ze cos sie domyslila udalismy,ze nikogn nie ma.przeczekalismy i szybko odwet hehe

3.i bujana lawka.piekna ,ale bujana,niebezpieczna i skrzypiaca..takze w ogrodku..

Takie moje fatalne miejsca do uprawiania milosci,co nie znaczy,ze bylo zle..kazde wspominam z wielka przyjemnoscia pomimo nawet dosc niewygodnych warunkow.pozdrawiam.swietny temat

18

Wydmy - tak jak Kami - gałęzie wpijają się w plecy... Na plaży zdecydowanie lepiej smile

Innych "złych" miejsc nie kojarzę.

19

1. Fiat 126p smile
2. w sadzie pod drzewem, na moje osiemnastce smile
3. pod prysznicem

20

W samochodzie z profilowanymi siedzeniami. Od tego tylko kaktus może być gorszy!!! Dobrze że już na to jestem za stara.

21

W barze w łazience ;p byliśmy na spacerze i mi sie zachcialo wiec weszlismy se do baru ;p gdy bylo juz '' po '' wyszlismy z kabiny, a tu wparowuje dwie panie kelnerka i chyba kierowniczka wiedziala co jest grane i nas wyprosila z baru hahaha

22

1. Na strychu u mojego byłego - był to grudzień, strasznie zimno, niewygodnie, ale poniosło nas:)
2. Łąka, kiedy to w trakcie stosunku zlapał nas deszcz tongue
3. Ambona myśliwska - nie umiałam potem z niej zejść big_smile

23

1. Seks w pokoju mojego brata. Mało miejsca, klatka ze świnkami obok nas i ciągłe nasłuchiwanie, czy rodzice nie wracają z kościoła bo pokój nie ma zamknięcia. Stres nie jest najlepszym towarzyszem miłosnych uniesień.
2. Pokój koleżanki, do której pojechaliśmy w sylwestra. Spaliśmy tam w 5 osób i ciężko było zachowywać się cicho... big_smile Denerwowało mnie, że muszę się kontrolować.
3. Małe zarośla nad zalewem. Pełno błota, mrówek, komarów, niewygodnie i to wszystko w biały dzień. Ale przynajmniej byliśmy wtedy sami.

Ogólnie wolę moje wygodne łóżko w pustym, studenckim mieszkaniu. Nikt nie przeszkadza i nie stresuje. A sąsiadami, że słyszą się nie przejmuję. To w zasadzie sami staruszkowie big_smile

24

1. domek na wyjeździe grupy znajomych, spaliśmy na łóżkach na antresoli, trzeszczało strasznie jeszcze minutę po zaprzestaniu wszelkiego ruchu i było strasznie gorąco
2. pokój hotelowy na weselu - my w wannie baraszkujemy,a kumpel ledwo obudzony krzyczy, że mu niedobrze
3. łazienka w schronisku górskim - wczesny ranek pod prysznicem, ale stres, że ktoś przyjdzie

25

nie przebijecie mnie:)
dawno dawno temu...
kochalismy sie w seacie(te auto bylo codzien do tych czynnosci wykorzystywane:)) zaparkwoane w lesie...a ze szyby byly z tylu przyciemnione to nic nie widzialam siedzac na moim chlopaku:) za to on zobaczyl w usterku bocznym...policjantow jak czekali aby nas spisac:)
ubralam sie szybko, on otworzyl szybe, a policjant spytal" skonczylisscie? stoimy od 15min, dowodziki prosze":)

zamknelismy sie w pokoju na zamek i heja na calego u kolegi w mieszkaniu...
niestety okazalo sie ze maja klucze koledzy i pijani weszli do pokoju

w domu tesciowej!! wtedy jeszcze z chlopakiem, kochalismy sie a matka weszla i mimo ze widziala nas nagich pod koldra rozmawiala normalnie o dupie marybie-masakra!(ale ona jest nienormalna wiec nie ma co sie dziwic)
a potem bylismy juz po tylko jeszcze lerzelismy, wszedl kolega do pokoju i jak nas zobaczyl(takze nienormalny:P) wskoczyl nam do lozka...
potem dlugo smial sie jakie mam duze cycki:P
duzo mam takich historji, np teraz jak mieszkamy z mezem razem to mamy lozko wysuwane, i zawsze podczas akcji jezdzi z nami do przodu do tylu...sasiedzi wala po rurach tylko:P
mamy pokoj polaczony z korytarzem i kuchnia, wiec nei mamy zamkniecia...my w akcji a corka wchodzi i mowi ze chce siku zeby jej swiatlo zapalic:P
a najczesciej synekl gdy mama krzyczy to sie budzi i placze:P(mamy wspolny pokoj)
i tak tu pracowac nad tym aby byl wyz demograficzny:P

26

spacer w listopadzie i nagle na mostku na stojąco ( zimno jak cholera)

27

Moje najgorsze miejsce w domu kumpla na sylwestra.. My we dwójkę w jednym pokoju, a w drugim cała chmara jego kolegów i koleżanek. A w pewnym momencie pukają i krzyczą, że tak nie wypada hah xD

Drugi raz w aucie.. masakra, byłam cała posiniaczona, a oprócz tego białe pamiątki na przednich siedzeniach smile)

Po raz trzeci na ławce w parku w Wigilię- blisko kościoła smile było strasznie zimno i bardzo niewygodnie hmm

No i raz pod blokiem..
Wspominam jako najgorsze miejsca, a nie najgorsze stosunki smile

28

Hmmmm
Jak dla mnie
1. Pole kukurydzy - kluje strasznie smile
2. Łąka - zwlaszcza ta niezbyt oddalona od ludzi smile
3. Strych... Zima strasznie zimno i od holery pajakow !!

29

syla135 napisał/a:

nie przebijecie mnie:)
dawno dawno temu...
kochalismy sie w seacie(te auto bylo codzien do tych czynnosci wykorzystywane:)) zaparkwoane w lesie...a ze szyby byly z tylu przyciemnione to nic nie widzialam siedzac na moim chlopaku:) za to on zobaczyl w usterku bocznym...policjantow jak czekali aby nas spisac:)
ubralam sie szybko, on otworzyl szybe, a policjant spytal" skonczylisscie? stoimy od 15min, dowodziki prosze":)

Faktycznie, chyba nikt Cię nie pobije! big_smile Niezła akcja jednym słowem wink I tak dobrze, że policjanci zaczekali, a nie zaczęli wam stukać w szybę w trakcie tongue

Swoją drogą ciekawy temat big_smile I do tego pouczający big_smile

30

dwa uznąłem z językiem na dole mojej kobiety (było to, za każdym razem po imprezie big_smile). Trzeci raz, kroiłem sałatkę warzywną na święta, podczas sotsunku (już po skończeniu krojenia słatki) zrobiłem jeden błąd - pieściłem rękoma dół mojej kobiety, a nie zwróciłęm uwagi że nie pozbyłem się przykrego zapachu z dłoni moich, po krojeniu cebuli - mało apetyczny był wtedy seks big_smile.

31

Damska toaleta jednego z Krakowskich teatrów :-)))

Choć to było tak strasznie dawno.....

Nigdy w życiu nie myślałem o seksie w takim miejscu, ale moja partnerka wyglądała tak nieziemsko w małej czarnej i pończoszkach że nie dało rady :-)))

Mieliśmy jeszcze dużo czasu, miejsce było puste i spokojne...

Tylko gdy skończyliśmy do spektaklu pozostało już tylko 10 minut i w całej łazience był TŁUM, który nie miał końca... :-)))

Ech...to były czasy :-)))

32

Na pralce w łazience ! Tragedia, obiłam sobie głowe o ściane i prawie przytrzasnełam reke big_smile

33

Minaret jednego z meczetów w Konstancji- gość,który przyszedł po nas na górę bo siedzieliśmy tam kupę czasu i byliśmy JEDYNYMI zwiedzającymi.Słyszałam jego tupanie po schodach i trzeba było skończyć w najmniej odpowiednim dla mnie momencie:(Schodziłam na dół z tyłem sukienki włożonym do majtek:)
Wynajęty pokoik,w którym mieszkał mój facet.Kobieta,która wynajmowała potrafiła wejść i widząc mego faceta leżącego na mnie zapytać czy zamknął drzwi wejściowe i gdzie zostawił kluczyk. A przy okazji powiedziała mi: dobry wieczór.Masakra jakaś.
Generalnie las bo albo mrówki atakują albo bezpańskie psy,tudzież zbłąkani wędrowcy.

34

Dla mnie najgorsza była pralka... strasznie niewygodnie, mało przyjemnie.
Akcji z czekającymi policjantami chyba nikt nie przebije big_smile

35

1. Plaza. WSZEDZIE piasek i mimo bardzo poznej godziny wieczornej - co kilkanascie minut jacys ludzei (niby przechadzali sie w oddali, ale mimo wszystko psuli klimat)
2. Dom nad jeziorem. Paczka przyjaciol, kazdy mial swoj pokoj.. Niestety wszystko z drewna, na wpol zjedzonego przez termity.. bylo slychac nie tylko "skrzypy" lozka, ale tez scian, podlogi.. Dodam jeszcze, ze to byl nasz pierwszy raz. Masakra big_smile Rano przy sniadaniu wszyscy nam gratulowali big_smile
3. Krzaki.. Grill u znajomych, a nam sie zachcialo.. wiec hyc w busz tuz obok.. Niby ciemno i kazdy juz mocno wstawiony, ale jednak dochodzace nas krzyki i toasty troche psuly klimat.

36

1. Ambona myśliwska. Podczas akcji niebezpiecznie się przechyliła i musieliśmy się szybko ewakuować.
2. Polana w lesie. Po jednej z wypraw,  żona przyniosła do domu kleszcza.
3. Moje stare łóżko. Podczas jednej z zabaw postawiliśmy z przodu lustro, by można było się oglądać w tej akcji. Łużko odjechało od ściany, lustro się zbiło. Przez kilka dni miałem post, bo żona nie chciała. Trzeba było widzieć minę domowników jak wynosiłem resztki pobitego lustra na śmietnik.

37

las, prosto na trawie - wszędzie są robaki i pająki, pogryzły mnie mrówki i wyciągałam gałązki i jakieś listki z bielizny

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Trzy najgorsze miejsca na seks???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024