Dostałam od męża zaproszenia na masaż tajski, a tak naprawdę nie wiem na czym on polega.
Czy ktoś z was był na tym zabiegu i może mi powiedzieć na czym on polega? i w ogóle: Czy warto się wybrać na masaż tajski ?
to połączenie jogi ,akupresury.jest to bardzo silny masaż wykonywany bardzo wolno jest to masaż uspokajający .masaż tajski taki robiony jest na macie w ubraniu .chyba warto spróbować
Podczepię się pod wątek i może zapytam czy wiecie jak nazywa się masaż erotyczny robiony własnym ciałem
? Przyznam że raz robiłam ale chcę wiedzieć jak profesjonalnie nazwać taki masaż :]
Czy jest tu może ktoś z Wrocławia i może mi polecić sprawdzony salon masażu tajskiego ?
Zgadzam się z Dominiką - to dość silny zabieg, ale bardzo skuteczny. Doskonale odpręża i poprawia samopoczucie. Można go stosować także miejscowo, np na udach, pośladkach - wówczas niweluje cellulit.
Polecam Wam serdecznie spam. wykwalifikowani masażyści zabiorą Cię w egzotyczną podróż wśród zapachu jaśminu, kokosa, bergamotki i trawy cytrynowej przy dźwiękach kojącej tajskiej muzyki...W ofercie znaleźć można m.in.: masaże tajskie całego ciała, masaże tajskie stóp i dłoni, masaże bańką chińską, czy antycellulitowy kijkami bambusowymi.
Jeśli już tajski masaż to warto wypróbować tam, gdzie robiony jest przez wyszkolone w Tajlandii masażystki. Ten rodzaj masażu jest stosowany w celu poprawy krążenia krwi, pobudzenia układu limfatycznego, a także oczyszczenia organizmu z toksyn. Poprawia sylwetkę i redukuje napięcie mięśniowe. Oczywiście jest jeszcze wiele zalet. Masaż tajski wykorzystuje technikę akupresury, elementy jogi, rozciąganie oraz chwilowe tamowanie przepływu krwi.
Z tego co tu opisujecie to może być to ciekawe doświadczenie taki masaż, może się skuszę.
Nie i chyba się nie dam namówić, jestem zwolenniczką tradycyjnego masażu ![]()