Yves Rocher Richie Creme
Opis producenta
Krem zawiera kompozycję 30 naturalnych olejków roślinnych, o działaniu odżywczym, regeneracyjnym i ochronnym. Idealny dla skóry suchej z niedoborami. Intensywna kuracja regenerująca i odżywcza zapewnia skuteczną pielęgnację przeciwzmarszczkową. Krem głęboko odnawia strukturę skóry odbudując niezbędne rezerwy. Wypełnia zmarszczki i wygładza skórę. Niesłychanie lekka konsystencja otula skórę i przywraca jej uczucie komfortu.
Moja Recenzja
Z tym kremem mam bardzo dobre doświadczenia. Generalnie jakoś nie specjalnie jestem fanką kremów Yves Rocher ( cenię za to ich kosmetyki do kąpieli ) niemniej ten krem na prawdę im się udał. Moja spieczona skóra po opalaniu była wysuszona i potrzebowała jakiegoś intensywnego nawilżenia. Krem Yves Rocher Richie Creme mimo lekkiej , na prawdę bardzo delikatnej konsystencji poradził sobie z tym znakomicie. Nadaje się także świetnie pod makijaż. Myślę, że mogę śmiało polecić szczególnie na lato - gdzie czasem potrzebujemy czegoś jednocześnie intensywnie nawilżającego ale i delikatnego. Richie Creme Yves Rocher świetnie to spełnia !