L'Oreal Paris Derma Genesis Skoncentrowane serum

Opis producenta
Gama produktów Derma Genesis to pomoc dla Twojej skóry w tworzeniu nowych komórek tak, aby wyglądała wyraźnie młodziej. Produkty zawierają Pro-Xylane i kwas Hialuronowy dzięki nim odmładzają skórę i przywracają jej sprężystość, napinają i rozświetlają.
Derma Genesis Skoncentrowane serum zapewnia natychmiastowe efekty: silnego nawilżenia, wygładzenia jak również przywraca blask skórze. Jego formułę opracowano na bazie czystego kwasu hialuronowego, ma ona postać płynnego, nie tłustego żelu. Dopasowuje się do skóry i szybko się wchłania. Efekty: Intensywnie wygładzona skóra nabiera promienistego blasku.
Otrzymany wynik można porównać do rezultatu dla skory o 10 lat młodszej. Wg. źródeł producenta w teście (blind use test) przeprowadzanym w okresie 3 tygodni na grupie 205 kobiet, ponad 60% z nich zauważyło większe napięcie skóry po zastosowaniu kremu Derma Genesis.
Moja recenzja
To serum bardzo mi się spodobało. Stosuje je na noc od dwóch miesiecy i zauważyłam, że skóra jest rano bardzo łądna, jakby taka mhmm bardziej wypoczęta niz wczesniej. Fajnie się wchłania. Zawsze odczekam kminute i potem wklepuję oczywiscie jeszzce krem na noc. Ale mysle ze takie serum szczegolnie teraz jako dodatek do naszej pielegnacji na lato jest dobrym rozwiazaniem. Co mnie pozytywnie zdziwilo serum sprawdzilo sie przy mojej problematyczniej i tlustej skorze. Nie zauwazylam zeby powodowalo powstawanie zaksornikow albo innych swinstw, takze a prawde moge go polecic.