1 Ostatnio edytowany przez Ameli (2008-06-22 13:00:59)

Temat: L'Oreal Paris Derma Genesis krem na dzień

L'Oreal Paris Derma Genesis krem na dzień

http://img75.imageshack.us/img75/6317/lorealdermagenesiskremnfl7.jpg

Opis producenta:
Gama produktów Derma Genesis to pomoc dla Twojej skóry w tworzeniu nowych komórek tak, aby wyglądała wyraźnie młodziej. Produkty zawierają Pro-Xylane i kwas Hialuronowy dzięki nim odmładzają skórę i przywracają jej sprężystość, napinają i rozświetlają.
Derma Genesis krem na dzień w swoim składzie zawiera mieszankę gum, lotnego silikonu, elestomerów i pudru (mikrokuleczki krzemionki). Powoduje to, że krem dostosowuje się do skóry, tak aby ją wypełnić, napiąć i rozjaśnić.
Efekty: Skóra staje się sprężysta i napięta, cera jest jednolita i rozjaśniona. Otrzymany wynik można porównać do rezultatu dla skory o 10 lat młodszej. Wg. źródeł producenta w teście (blind use test) przeprowadzanym w okresie 3 tygodni na grupie 205 kobiet, ponad 60% z nich zauważyło większe napięcie skóry po zastosowaniu kremu Derma Genesis.

Moja recenzja

Fajny choć odrobinkę tłustawy jak dla mnie krem. Ma fajny zapach, bogaty jest na pewno , niemniej na moją tłustą twarz się chyba nie nadaje:( Jak nałoże makijaż wszystko mi spływa po trzech godzinach.  Poza tym nie znalazłam informacji żeby były w nim filtry przeciwsłoneczne. Co uważam jest dużym minusem jeżeli chcemy stosować go latem.

Zobacz podobne tematy :