Z badania ciąża.Szok nie ma ciąży. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Z badania ciąża.Szok nie ma ciąży.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Z badania ciąża.Szok nie ma ciąży.

Witam!!! Chciałabym opisać moją jedną wizytę u ginekologa.Otóż rok temu miałam brak miesiączki dwa miesiące.Więc wybrałam się do ginekologa.Był to piątek.Pani ginekolog po zbadaniu stwierdziła ciążę.Oto jej słowa;będzie bejbi.Więc ja już oswoiłam się z tą myślą i było ok.Lecz w niedzielę rano dostałam krwawienia i od razu prawie szoku że poronię.Myślałam że umrę tak się bałam o dzidziusia.No więc z mężem w samochód i do szpitala.A tam kolejne zaskoczenie.Pan doktor na dyżurze wysłuchawszy iż jestem w ciąży,a upierałam się że w ciąży jestem ponieważ byłam na wizycie.Zrobił mi USG szukał i szukał.Po dłuższym czasie stwierdził iż żadnej ciąży nie było.A ja kolejny szok....Jak to przecież byłam badana przez ginekologa.I mówię mu jeszcze że pan sobie nawet nie wyobraża co ja teraz przeżywałam.On natomiast nic konkretnego nie odpowiedział.Upierając się nadal bo już nie wiedziałam kto mówi prawdę.Powiedział iż jeszcze zrobi wymaz żeby mnie przekonać.Ale on już widzi z USG iż ciąży nie było i nie ma.Wiecie co ja przeżyłam koszmar.A ta pani ginekolog jak nie była pewna to nie powinna stwierdzić ciąży,bo ja później mało sama nie umarłam ze strachu.Taką właśnie miałam historię.Czy miałyście podobnie jak ja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Z badania ciąża.Szok nie ma ciąży.

Ja co prawda nie miałam takiej historii ale dziwi mnie niesamowicie, ze lekarz nie potrafi stwierdzić ciąży, rozumiem, że test ciążowy nie jest dokładny, ale lekarz...

3

Ja już słyszałam kilka takich historii. Na teście dwie kreski, brak miesiączki, ginekolog przy badaniu stwierdza ciążę, a po kilku dniach szok - ciąży nie było i nie ma.

4

a_normalna napisał/a:

Ja już słyszałam kilka takich historii. Na teście dwie kreski, brak miesiączki, ginekolog przy badaniu stwierdza ciążę, a po kilku dniach szok - ciąży nie było i nie ma.

Dla mnie to naprawdę jest nie do pojęcia.

5

Ja miałam ciążę urojoną:)
Od paru miesiecy staraliśmy sie z mężem o trzecie dziecko. Okres od lat miałam co 30 dni,az tu nagle nie dostałam!! Radość niesamowita!!!
Minął tydzień okresu dalej nie ma,piersi zrobiły mi sie jak balony,przytyłam 2 kg,na zielonego ogórka nie mogłam patrzeć,bo zbierało mnie na wymioty.Testu nie robiłam bo to była trzecia ciąza wiec znałam juz objawy. Minął drugi tydzień okresu dalej nie mam PRZYTYLAM JUZ 4 KG!!! i nagle w pracy krwawienie!!! Panika ,histeria ,płacz!! Szybko do szpitala,mówie ze jestem w ciąży,badania krwi,usg i lekarz mówi ze nie byłam w ciązy!!! ze nawet jak by usg nic nie wykazało bo nastąpiło poronienie do w krwi był by dlalej hormon taki jak u kobiet w ciąży.
Ha ha wmówiłam sobie ciaze.
Za dwa miesiące zaszłam juz na prawde i urodziłam dzidziulka:) dzis ma 17 lat.

6

No Kobietka 48 twoja historia też jest niezła;) Najważniejsze, ze jesteś szczęśliwą mamą!

7

Witajcie!
Miałam podobną sytuację jakieś 5lat temu. Byłam wtedy bardzo młoda,więc panika totalna. Okres mi się spóźniał, więc biegiem do lekarza. Po badaniu pani ginekolog stwierdziła, że jestem w ciąży. Szok!
Ale poleciła mi jeszcze zrobić test następnego dnia. Test był negatywny i pojawił się okres. Ale co ja wtedy przeżyłam.

8

wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć Leemonka.....

eh...:)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Z badania ciąża.Szok nie ma ciąży.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024