Na którym palcu nosicie pierścionki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Na którym palcu nosicie pierścionki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Na którym palcu nosicie pierścionki?

Witam!
Mam do Was kobietki pytanie.. Na którym palcu nosicie pierścionki? Nie chodzi mi o zaręczynowy pierścionek, tylko o zwykły, które same sobie kupujemy jako element biżuterii smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Na którym palcu nosicie pierścionki?

Ja dawniej nosiłam srebrną obrączkę na palcu wskazującym, a wszystkie pozostałe pierścionki na środkowym (obydwu rąk).

3

ja zwykłe pierścionki nosiłam kiedyś na obu rękach,na środkowym i serdecznym palcu;
oprócz tego na prawym,serdecznym palcu srebrną obrączkę.

Teraz noszę tylko zaręczynowy na środkowym palcu.

4

Ja nosze zareczynowy na prawej rece na palcu serdecznym.  A na lewej mam trzy pierscionki,dwa nosze na palcu serdecznym a jeden na srodkowym smile

5

Właśnie, w kwestii zaręczynowego to ja noszę go na lewej ręce (serdeczny palec), bo doszłam do wniosku, że będę musiała do obrączki go przekładać, więc wolę od razu przyzwyczaić się gdzie ma być.

6

Zaręczynowy noszę na serdecznym palcu prawej ręki, na środkowym tej samej dłoni noszę złoty pierścionek, prezent od mojego zmarłego chrzestnego. Na lewej dłoni na palcu serdecznym srebrną obrączkę, a na środkowym pierścionek od mojego Lubego smile

7

na serdecznym palcu obu rąk

8

Rzadko noszę pierścionki, ale jak już to na środkowym i serdecznym palcu.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Na którym palcu nosicie pierścionki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024