Życie boli - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Życie boli

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Życie boli

Samotność mnie zjada, kąsa, trawi, przełyka, przeżuwa i wypluwa. Są ludzie wkoło... mówię o problemach a oni? Na każdym kroku słyszę przykre słowa, że kiedyś coś tam zrobiłam, że jestem złym człowiekiem. Wiele razy słyszałam... -żałuję, że cię urodziłam-. Był tylko on pierworodny. Ukochany. Nieskazitelny choć popełniał wiele błędów, ale nie jestem nim, bo jestem NIKIM. Mówiłam, że jestem tu bo nie mam wyboru. Uciekłabym na kraj świata w dziką puszczę, nawet myślałam o tym, żeby wyprowadzić się gdzieś na dworzec centralny, żeby być bezdomną. Co to za dom, w którym nie ma domu? Nie ma słów wsparcia a jedynie wypomnienia i ból.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie boli

nikt  nie  jest     Nikim----  dlaczego  tak sama  dolujesz  ,  99   procent  ludzi   uwaza  ze  jest  nikim  ,    zastanawiajace  jest  tylko  dlaczego  ludzie  wrazliwi  i wartosciowi   maja   taka niska   samoocenę  ???  nie  moge  juz   nic   z  tego  zrozumiec   ............najsmieszniejsze ,  ze  moze  jestem   w  takiej  samej  sytuacji....

3

Stracić siebie jest latwo,trudniej potem odzyskac.Ty-to ty.I nikt inny.ze swoim niepowtarzalnym charakterem,wyglądem i myślami.Dopóki ty istniejesz,zawsze będziesz kims.I zapamiętaj ze nikt nie moze nas poniżyć,dopóki my sami na to im nie pozwolimy.Nie daj się.Bądź sobą i wszystko będzie ok.:))BUZIAKI

i

4

Dopóki istnieję będzie bolało , szanuję siebie, nie daję po sobie jeździć, ale co z tego skoro zawsze jestem tą gorszą, całe życie zabiegałam o względy bliskich... całe życie prosiłam o szacunek. Ech może kiedyś dojdzie do tego, że napiszę... nie jestem sama i samotna

5

A TY MUSISZ KOGOŚ ZADOWOLIC?PRZECIEŻ TO TWOJE ZYCIE,A NIE ICH.NIE PODOBA SIE IM?TO NIECH WALOM SIE.TY TO TY,MASZ SWOJE ZYCIE,A ONI SWOJE,NIE ZADOWALAJ WSZYSTKICH NA SILE.TO I TAK NIE UDA SIE

6

Login,
Ja też jestem Ta-zła, niepotrzebna i zawadzająca.
Jestem więc sama, ale przede wszystkim samotna.

może kiedyś dojdzie do tego, że napiszę... nie jestem sama i samotna

Kiedy czytam Twoje słowa, wiem, ze sama w swojej samotności nie jestem.
Jesteś Ty.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Życie boli

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024