Jak zagadac do dziewczyny na naszej kalsie ? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Jak zagadac do dziewczyny na naszej kalsie ? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak zagadac do dziewczyny na naszej kalsie ? :)

Elo

Wiem wiem wiem to nie jest najlepszy pomysl , lepiej byloby porozmawiac w 4 oczy.Podoba mi sie pewna panna i chcialby jej napisac cos w tym stylu ze chcialby ja lepiej poznac , czy mzoe ma ochote na jakis spotkanie.Co o tym sadzicie ?Moze doradzicie mi jak lub co najlpeiej napisac kobiecie zeby ja zaintrygowac , zainteresowac ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zagadac do dziewczyny na naszej kalsie ? :)

Bądź sobą w wiadomości, którą do niej wyślesz...napisz co myślisz i co sądzisz na jej temat, wtedy powinna odpisać!

3 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2010-06-29 09:50:28)

Nie rzucaj od razu propozycji spotkania bo może pomyśleć że jesteś napalony na nią, lepiej zaproponuj rozmowę, wyznaj że Ci się podoba, lub że wydaje się być interesującą osobą.
Napisz coś innego , niż oklepany komplement wtedy pewnie sie odezwie, przynajmniej na mnie to działa smile
PS. jesli teraz już się dobrze znacie to spotkanie jak najbardziej wchodzi w grę tongue
I ze spotkaniem też nie zwlekaj zbyt długo, jednak na żywo duużo lepiej jest się poznawać smile

jeśli ma dodane jakies zdjęcia to je skomentuj, możesz tez podać jej nr gg, i napisać coś w stylu: " jesli masz ochotę to odpisz smile" ja tak często robiłam i na ogół z tego powstawały ciekawe znajomości. jesli podasz juz nr gg to nie podawaj telefonu, bo ona moze odebrac to w ten sposób, ze nie masz szacunku do siebie, że Ci się spieszy czy coś....

5

Napisz jej jakąs miłą wiadomość na temat jej wyglądu;) Powiedz ze mozecie sie poznac, porozmawiac wink

6

Za starych "dobrych" czasów też miałam do czynienia z nk.
Wyczaiłam mojego obecnego chłopaka w szkole i na nk chciałam obczaić coś więcej. Zaglądnęłam do niego koło 2 w nocy, a rano zastałam wiadomość "W nocy to się śpi, a nie odwiedza nieznajome profile;p"
Zainteresowało mnie to baaardzo, dlatego odpisałam i...jesteśmy razem:)
Może właśnie poczekaj na jakąś odpowiednią okazję, albo sam sobie ją jakoś stwórz.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Jak zagadac do dziewczyny na naszej kalsie ? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024